Kirjoittaja

Olen kuuttakymmentä ikävuotta lähestyvä nainen. Minua kiinnostavat eniten kosmetiikka ja meikit. Olen hurahtanut kosmetiikkaan vasta kypsemmällä iällä ja nyt siitä on tullut rakas harrastus ja intohimo.

Ihonhoito on kuulunut elämääni jo vuosikymmeniä, mutta se oli pitkälti rutiinia, enkä sen enempää perehtynyt kosmetiikkaan syvällisemmin. Elämän ruuhka- ja tungosvuodet veivät huomion ja voimat ihan muihin juttuihin.

Kosmetiikkainnostus, joka aika pian muuttui intohimoksi, alkoi siitä, kun etsin netistä tietoa jonkin (en enää muista minkä) tuotteen ainesosista. Sitä kautta  hyperlinkistä toiseen mennen, löysin aina vaan uusia mielettömän mielenkiintoisia juttuja, kunnes havahduin siihen, että miksi ihmeessä en aiemmin ollut tajunnut miten paljon kaikkea kivaa ja mielenkiintoista kosmetiikkaan liittyykään. Todella suuri upea maailma.

Olen edullisen kosmetiikan ystävä. Olen ehkä outo, mutta pidän siitä, että minulla on paljon kosmetiikkaan liittyvää tavaraa, kosmetiikkatuotteita, lukuisasti eri "partikkeleita". Minusta on ihanaa askarrella kosmetiikan, ja nykyisin erityisesti meikkien kanssa. Se tuntuu  mukavalta ja tuottaa suurta mielihyvää. Minulla ei ole mitään suurta meikkikokoelmaa (todella megasuuria meikkikokoelmia löytyy YouTubesta), mutta nykyisin minulla on todella paljon enemmän meikkejä kuin joitakin vuosia sitten, jolloin omistin kerralla vain yhden luomivärin, yhden huulipunan, yhden ripsivärin jne.  (!). Ehkä joskus niitä oli peräti kaksi kerrallaan. Paljon on tilanne muuttunut. Kosmetiikan maailma jotenkin vaivihkaa vei minut mennessään niin kuin varmaan monen muunkin mitä kosmetiikkablogien  ja YouTube -kanavien määrästä yms. voi päätellä.

Asun Keski-Uudellamaalla. Minulla on kaksi jo hyvinkin aikuista lasta ensimmäisestä liitostani. He elävät omaa elämäänsä tahoillaan.

Yhteydenotto: blooomxo@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteesta ja kommenteista!