torstai 27. helmikuuta 2020

Kysymyksiä ja vastauksia

Ihana Hillevi haastoi minut vastaamaan muutamaan kysymykseen, ja totta kai olen heti messissä! Kiitos Hilu!1. Millainen oli lapsuudenkotisi?
Tämä on hankala kysymys… jos ajatellaan ulkoisia puitteita, niin varmasti ihan hyvä koti, mutta lapsuudenkodin tunneilmastoon liittyy paljon kipupisteitä ja henkistä painolastia, joista olen pyristellyt eroon koko aikuisikäni. Nyt olen jo voiton puolella. 

2. Mitä harrastit lapsena?
Lukemista ja kirjoittamista, sekä haaveilemista, johon myös kirjoittamisharrastukseni liittyi. Kirjoittelin lähinnä toive-elämästäni. Se oli kai jonkinlaista tyhjiön täyttämistä ja vastapainoa arkielämän ongelmille.

3. Kaunein kukka?
Minusta ruusu on kaunis, sekä pioni ja kielo. Siinä tuli sitten kolme, koska on vaikea sanoa vain yhtä.

4. Mikä elementti (vesi, maa, tuli, ilma) kuvastaa eniten sinua?
Olen varmaankin lähinnä maa-ihminen eli jalat tukevasti maassa.

5. Oletko optimisti vai pessimisti?
Melko puhdasverinen pessimisti eli realisti, ainakin omasta mielestäni. Siperia on ollut kova läksy.6. Oletko aamun- vai illanvirkku?
Ehdottomasti aamunvirkku. Varhaiset aamut ovat parhaita, varsinkin kesällä. Niitä ei saa missata missään nimessä. Nykyisin lähden juoksulenkille monesti aamulla 5 aikoihin. Silloin sielu lepää ja kroppa nauttii.

7. Unelmamatka?
Se on minulla edessä parin viikon sisällä. Toivottavasti se on unelmien täyttymys, mutta koskaan ei voi tietää ennen kuin sen on kokenut. Matkustan kauas, suurin piirtein niin pitkälle alaspäin kuin tällä planeetalla pääsee, mutta siitä varmaankin tarkemmin sitten Instan puolella, aikanaan.

8. Milloin ostit viimeksi jotain itsellesi, mitä se oli? 
Ostin kuntoiluvaatteita, koska minusta on sukeutunut ihan himoliikkuja, heh!

9. Lempikaupunkisi kotimaassa?
Ehdottomasti Turku.

10. Kolme elämäsi kauneinta asiaa?
Molemmat poikani, sekä minä itse. Heh! No, toiset kolme ovat vapaus, terveys ja toimeentulo. Parasta ja kauneinta. 

Nappaahan haaste!

8 kommenttia:

 1. Oih, odotan jo sun matkakuvia ♥ Oot kyllä todella reipas kun lähdet jo aamuyöstä lenkille, en itse pystyisi ikinä samaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen aina ollut aamunvirkku, ja tykkään liikkua etenkin aamuisin. Mun kroppa on silloin paremmassa vireessä kuin illemmalla;)
   Matkajännitystä on ilmassa. En ole koskaan aiemmin ollut yli 30 tuntia kestävällä lennolla, vähän hirvittää, jaiks!

   Poista
 2. Kielo on niin kaunis kukka, mä muistan kun mua aikoinaan aivan sairaasti harmitti, etten enää juhannuksen tienoilla saanut mitenkään hääkimppua kieloista. Harkitsin jopa hetken ajankohdan siirtämistä, että olisin saanut mieleiseni kukat. Sitten näin kuitenkin häälehdessä kimpun joka oli tehty toisista mun suosikkikukista valkoisista liljoista ja päätin sitten, että kimppu tulee niistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kielot on ihania. Meillä oli lapsena tapana kerätä niitä mummon kesämökin lähimetsistä. Jotenkin nostalginen kukka. Hääkimpussa ihan mahtavia<3

   Poista
 3. Ihanaa, että otit haasteen vastaan <3 Jään innolla odottelemaan matkakuviasi <3 Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi<3 Juu, laittelen reissukuvia Instan puolelle. Upeaa uutta viikkoa<3

   Poista
 4. Kiva haaste😊Taidanpa napata. En olekaan täällä blogissasi käynyt pitkään aikaan..instassa kyllä seurannut. Hyvä että pääsit kotiin matkalta vaikka matkasi näytti kyllä niin mahtavalta reissulta. Mukavaa huhtikuuta ja terveyttä⚘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina <3
   Mukavaa kevättä, vaikka aika erikoisessa tilanteessa eletäänkin.

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!