tiistai 10. joulukuuta 2019

12 ajatusta

Jonnan blogista kaapattu idea. Kiitos Jonna ja hän, joka tämän on alun perin luonut, kuka lieneekään!

Joku random kattoikkuna... ei liity meikäläisen huusholliini.


Asun: pikkukaupungissa Keski-Uudellamaalla kerrostalokolmiossa. Olen erittäin tyytyväinen sekä asuinpaikkakuntaani että kotiini. Junalla pääsen nopeasti Helsinkiin töihin. Muutoin en välitä aikaani Hesassa viettää, vaan olen selkeästi pikkukaupunkilainen. Luonto ja lenkkipolut löytyvät ihan kotinurkilta, mikä on minulle tärkeää. Viihdyn erinomaisesti.

Innostun: nykyään liikunnasta kaikista eniten. Rakastan vauhdikkaita ryhmäjumppatunteja ja juoksemista. Kaikki hyppimis- ja pomppisjumpat ovat parhaita, sekä lihaskuntorääkit. Ai, että miten mukavaa!

Ihailen: kaikkia pienellä palkalla pakertavia hoiva-alan ihmisiä.  Kyllä arvostus pitäisi näkyä palkassa huomattavasti enemmän, etteivät alan ihmiset kaikkoa muihin hommiin tai ulkomaille paremman tienestin perässä. Hoivatyö on meikäläisessä ikääntyvien yhteiskunnassa erittäin tärkeää, ja siihen pitäisi panostaa paljon, paljon enemmän.

Terveelliset herkutkin innostaa...


Haluaisin: pysyä terveenä ja vireänä vielä vuosikymmeniä. Tässä iässä sitä alkaa jo miettiä vanhuudenpäiviä hieman kauhunsekaisin tuntein, eikä vähiten maamme hoivatilanteen vuoksi.

Rentoudun: liikunnan parissa, tiätty. Lauantai- ja sunnuntaiaamun jumpat ovat parhaita, koska paikalle ei ole tarvinnut rynnätä kiireellä töistä, vaan olen saanut  rauhassa tehdä aamutoimet ja sitten lähteä jumppapaikalle riittävän ajoissa, että ehdin siellä vielä ennen varsinaisen tunnin alkua tehdä omat alkuverryttelyni ja muut kuviot. Varsinainen jumppa on aina mieltä kohottava fyysisen puolen ohella etenkin kivassa, tutussa porukassa. 

Luonnettani kuvaa: omasta mielestäni olen seestynyt viimeisen vuoden aikana, mutta en osaa sanoa mikä sitä kuvaisi parhaiten... ehkä ikä, elämänkokemus ja ihmis(suhde)kokeet ovat tehneet tehtävänsä, että ei enää vähästä hätkähdä, eikä isommastakaan nimimerkki "kaiken kokenut", hah!

Ilostun: luotettavista ja rehellisistä ihmisistä.

Jos voisin tehdä mitä vain: jäisin eläkkelle oitis ja muuttaisin toiselle puolelle maapalloa.

Yeah, me too!


Haluan ympärilleni: lämpimän shaalin.

Haaveilen: arvaapa mistä...? Lottovoitosta, tiätty!

En luopuisi: vapaudestani. Sitä arvokkaampaa ei ole, eikä tule... tai no, riippuu kuinka monta nollaa on lottovoitossa ennen desimaalipilkkua. 

Ajankohtaista juuri nyt: joulunodotus ja pojan tuloa Suomeen joululomalle, ja sitä myötä perhejoulua molempien poikieni kanssa. Sitä odotan kovasti. Vuoden kohokohtia.


Tällaista täällä tällä kertaa!

8 kommenttia:

 1. Kiva et säkin teit tän. Toivottavasti meidän haaveilut lottovoitosta joskus toteutuu ja edes toinen voittaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään peukkuja, että joku päivä (mielellään aika pian, heh) iso potti jysähtää molemmille :D

   Poista
 2. Kiva haaste, lottovoitosta haaveillaan täälläkin ja voisit lennätellä sen jumppakärpäsen tännekin päin ;) Salille vielä pääsen, mutta jumpat tekee tiukkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikku, ja lottovoitto on varmaan monenkin haaveissa, ja mut se tekisi todella onnelliseksi:) Mulle jumppajutut on aina ollut ykköslaji jo lapsesta lähtien, vaikka vuosien varrella on ollut taukojakin, mutta aina veri vetää jumpan pariin. En ole ollenkaan peli-ihminen, joten kaikki joukkuepelit tai parin kanssa tehtävät liikunnat on pois laskuista. Varsinkin pallopelit on ihan mahdottomus, ei vaan onnistu mun motoriikalla;) Yritin vuosikymmeniä sitten silloisen mieheni kanssa ruveta harrastamaan squashia, kun saatiin edullisia opiskelijavuoroja, mutta eihän siitä hommasta tullut yhtään mitään, kun toinen osasi ja toinen ei osannut, heh, kukakohan se osaamaton oli?
   Mielelläni lennätän jumppakärpäsen sinnekin suuntaan... :)

   Leppoisaa viikonloppua<3

   Poista
 3. Kiva haaste..voisin napata kopin! Ihanaa kun saat pojat luoksesi jouluksi❤Mukavaa viikonloppua sinulle p.s mistäköhän itse saisin jumppakärpäsen pistoksen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nappaa ihmeessä, näitä on kiva tehdä:) Puolassa asuva poikani tulee aika usein jouluksi Suomeen, mutta nyt on spesiaalijoulu, kun toinenkin poika ehtii ainakin jouluaattona paikalle, kun yleensä hän on töissä kellon ympäri kaikki juhlapyhät. <3
   Mä olen ihan liekeissä, kun pääsen jumppaamaan, niin pahasti on purema iskenyt;)

   Kivaa sunnuntaita<3

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!