tiistai 26. marraskuuta 2019

Päivän kysymykset!

Tällainen mitä kuuluu -tyylinen postaus on kiertänyt blogeissa jo jonkin aikaa, niin laitanpa omanikin nyt esille.   Postaus on kirjoitettu eräänä lauantaipäivänä.

Hetki sitten....

Mitä teet juuri nyt?

Kirjoittelen tätä postausta ja samalla tarkkailen säätä, josko lähtisin vielä tekemään juoksulenkin.


Mitä on päälläsi?

Väljät joogahousut, toppi ja nilkkasukat. 


Mitä ostit viimeksi kaupasta?

Ison säkillisen porkkanoita ja toisen lanttuja. Rakastan porkkanoita ja lantut olivat niin edullisia, joten ostin niitäkin säkillisen.

Mitä päivän ohjelmaasi kuuluu?

Aamulla olin jumpassa, sitten kävin kaupassa, tulin kotiin ja söin vähän, otin tirsat ja nyt mietin  uloslähtöä, ja sen jälkeen vähän siivoskelen. Yleensä viikonloput menevät liikunnan ja kotihommien parissa. 

Mitä olet syönyt tänään?

Aamulla puuroa, jumpan jälkeen jogurttirahkaa, porkkanoita, omenan ja vähän jäätelöä. Sen lisäksi olen juonut kahvia ja vettä.

PR-aamiainen. 


Mitä on to do -listallasi?

Pyykinpesua ja imurointia. Ihan tavallisia kotiaskareita. 

Mitä olet tehnyt tänään?

Ne tulikin jo mainittua tuossa yllä päivän ohjelma -kohdassa. Illalla katson todennäköisesti Yle Areenalta jotain sarjaa. 

Mitä hyvää ja huonoa päivässä on ollut?

Hyvää on liikunta ja huonoa on pimeä keli. En tykkää ollenkaan marraskuun pimeydestä... narisen siitä varmaan jo ihan liikaa...vai mitä?


Hurjan jänskät ja vauhdikkaat kuulumiset, eikös vaan?!

6 kommenttia:

 1. Pimeydestä ei voi narista liikaa, onneks nyt on luvattu sen kohta helpottavan kun saadaan viikonloppuna lunta. On sitä odotettukin! Ihanan leppoisaa touhuilua siellä, kuulostaa tutulta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että saa vielä jatkaa valittamista, hih;) Ja lumi olisi minunkin mielestä erittäin suotavaa. Ihanaa leppostelua sinnekin <3

   Poista
 2. Sama juttu marraskuun kanssa hyh, hyh. Kateellisena katselen pohjoisessa asuvien lumikuvia, miten paljon se tuokaan valoa marraskuuhun. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, olen ihaillut varsinkin Kuusamon maisemia<3 Toivottavasti edes jouluksi tulisi tännekin enemmän luonnonvaloa!

   Poista
 3. Täälläkin toinen narisija, tämä marraskuu on taatusti ollut kamalin ja pimein, hyh olkoon, aurinkoa ei ole nähty viikkoihin. Toivottavasti pian aurinkokin näyttäytyy.

  Oikein sydämellistä marraskuun vikaa viikkoa Sari. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tämä on ollut yksi synkimpiä marraskuita mitä muistan viime vuosilta. Aivan hirveän pimeätä ja synkkää koko ajan. Tämäkin koko viikko on mennyt lähes ilman pientä valon pilkadustakaan, päivä ei meinaa valjeta ollenkaan....
   Kiitos Tiia, samoin sinulle mukavaa marraskuun viimeistä viikkoa<3

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!