tiistai 5. marraskuuta 2019

10 asiaa, joista pidän!

Kristiinan blogista löysin kivan ja kiinnostavan haastepostauksen; 15 asiaa, joista pidän! Typistin omani 10 asiaan. Ne on helppo luetella vai onkohan?

Kevät, kesä, tulkaa jo!


Vapaus - mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän arvostan vapautta ja omaa rauhaa. On aivan mahtavaa olla vapaa turhista päänsisäisistä rajoitteista ja muiden ihmisten luomista pakollisuuksista ja sovinnaisuuksista, joita ei itse voi hyväksyä. Arvostan valtavasti omaa rauhaa ja omaa tilaa, ja vapautta tehdä mitä itse haluaa.

Terveys - myös terveyttä arvostaa näin semi-vanhuksena entistä enemmän. Täytyy vaan tehdä kaikkensa, että pysyisi terveenä vielä pitkään, mielellään vuosikymmeniä, ettei joudu minkään "palveluntuottajan" armoille.

Liikunta - liikunta tuo aivan valtavasti iloa ja hyvää mieltä elämääni. Parhaat hetket koen ryhmäjumppatunneilla, juoksulenkillä ja pyörän selässä. Aivan upeaa mitä hyvää liikunta tekee sekä mielelle että kropalle. 

Valo - kesästä kaipaan eniten valoa. Mitä vanhemmaksi tulen (vanhenemisteema jyllää...), sitä pahemmalta tuntuu pimeä vuodenaika.... vihaan talvea, mutta senkin kestää, kun tietää millä kamalan talviahdistuksen voi kompensoida.

Ilo silmälle - the Ordinary.


Kosmetiikka - se ilahduttaa aina vaan, vaikkei ehkä ole ainakaan tällä hetkellä ykkösjuttu, mutta tuo omat mukavat ja luovat hetkensä jokapäiväiseen elämään. 

Korkokengät - rakastan  korkeita korkoja ja mikäs mukavampaa  kuin vetäistä taas korkeat nilkkurit jalkaan. Kesällä kuljen aika paljon matalissa koroissa, joten syksy tuo selkeän muutoksen jalkineisiin. 

Kirjat  - yritän herätellä taas kerran uinuvaa lukemisintoani, koska kirjoja on huusholli täynnä. Luen yleensä vain jo entuudestaan omistamiani kirjoja ja satunnaisesti työpaikan kirjastosta lainattuja kirjoja, lähinnä omaan alaan liittyviä kirjoja tai sitä sivuavia. En juurikaan itse osta enää kirjoja, koska ei ole intoa sellaiseen ja huusholliin ei enää mahdu.

Kolme yhdellä iskulla.


Jäätelö - kaikista herkuista jäätelö on ykkössuosikkini. Söisin jäätelöä vaikka joka päivä, jos se vaan olisi mielekästä. 

Porkkanat - porkkanoita syön joka päivä ja olen tehnyt niin jo vuosikymmeniä. Rakastan porkkanoitakin. 

Löhöily - luova laiskuus eli löhöily ja siinä sivussa mietiskely on must-juttu suorittamisen vastapainoksi.  


Mitkä 10 asiaa ovat sinulle tärkeitä tai mistä 10 asiasta pidät?


8 kommenttia:

 1. Hmm... kun oikein mietin, niin ehken jotain löytyy :D Mutta aika pitkälle samojakin löytyy! Jäätelö..mmmmm.....juuh.... ihania vastauksia taas, ja asteen pääsee taas tutustumaan suhun :)
  Ihanaa päivää Sari! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit<3 Kiva, jos löytyi jotain uuttakin, kun itsestä tuntuu, että samojen vastausten parissa olen kaikissa vastaavissa haasteissa, mutta toisaalta eipä ne asiat miksikään muutu kovin nopeasti;)
   Ihanaa päivä sinnekin<3 "Katson maalaismaisemaa ja ymmärrän, kuinka onnellinen voikaan olla hän...."

   Poista
 2. Kivoja vastauksia :) Miten mä oon unohtanut omista vastauksistani korkeat korot! Heh, ehkä siksi etten oo selän takia niitä voinut samalla lailla käyttää kuin ennen mutta korkeat korot ovat ihania!

  Mukavaa marraskuun alkua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikku<3 Korkeat korot olla pitää!;) Ymmärrettävästi niitä ei voi käyttää, jos onselkä-, jalka- tai muita vaivoja, mutta itsekin käytän niin kauan kuin pystyn.
   Kivaa marraskuun alkua sinullekin<3 Joulukuuta odotellessa<3

   Poista
 3. Vapauden ja yksinolon tarve on ihan valtava minullakin.
  Muutenkin epäilen että minusta sukeutuu vanha kärttyisä muori, kun olen nössönä haahuillut elämäni läpi.
  Mummun, äidin puoleisen, malliin joka hakkasi kepillä lattiaa samalla kiukuten itkunsekaisella äänellä, jos joku ei osannut hetkessä tehdä hänen mielikseen asioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, Heli! Tunnistan itsessäni ihan samoja piirteitä;) Minusta on tulossa prikulleen samanlainen kärttyisä muori tai on jo tullutkin. Huomaan melkein joka päivä miten ärsytyskäyrä nousee esim. julkisssa liikennevälineissä nuorison käyttäytymisen takia. Saatan jopa tiuskia ventovieraille ihmisille ja ojentaa huonosti käyttäytyviä teinejä. Ai, kamala. Mihin tämä johtaakaan...
   Ehkä meistä entisistä nössöistä tulee vääjämättä kärttyisiä kiukkumuoreja vanhemmittain? :)

   Poista
 4. Monta samaa terveys, kosmetiikka, valo, jäätelö, kirjat... :)

  Ihanaa viikonlopun odotusta Sari. <3

  VastaaPoista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!