maanantai 10. kesäkuuta 2019

Minä -blogihaaste

Tällä kertaa vuorossa on Linda blogista napattu haaste. Tällaisia on kiva tehdä, vaikka sinäsä asiat ovat varmaan jo tuttuja lukijoilleni. Ei mitään uutta auringon alla.

Jäätelöä ja kahvia, jeejee!


Minä elän... erittäin hyvää vaihetta elämässäni. Nautin olostani. On kestänyt aika monta vuosikymmentä päästä tällaiseen tilanteeseen, mutta periksi ei kannata antaa. Elämä  (Siperia) opettaa vai miten se nyt meneekään...

Minulla on... omaa aikaa nykyään riittävästi, joten ehdin tehdä myös ”omia juttuja” mukavan paljon. Ilman niitä omia, tärkeitä juttuja voisin paljon huonommin. Eikä kukaan ole liioin nurisemassa ajankäytöstäni. On ihanaa olla oman elämänsä hallitsija.

Minä toivon... sateetonta ja aurinkoista kesää, mutta helteestä ei ole niin väliä. Myös valon määrä korreloi suoraan mielialan kohoamiseen. Valolla on ihmeellinen voima.

Minä en ole... pitkään aikaan käynyt Turussa, koska alkuvuosi on mennyt arkisessa aherruksessa. Kohta on kuitenkin Turun reissu edessä, jolloin käyn muun muassa hautuumaalla katsastamassa isän ja äidin haudan kesäkukat, jotka sinne tilasin. Muutama kyynel taas vierähtää...

Minua ärsyttää... aina ja edelleen liikenteessä tupeloivat ihmiset olipa sitten kyse jalankulkijoista, pyöräilijöistä tai autoilijoista. Samoin kestoärsykkejä (olen ennenkin asiasta paasannut) ovat julkisissa tiloissa jaloissa pyörivät kanssaihmiset. En ymmärrä miksi esimerkiksi Helsingin rautatieasemalla on joidenkin erittäin vaikea ymmärtää sitä, että keskelle kulkutietä ei kannata parkkeerata itseään ja pakaasejaan, ei esimerkiksi ihan liukuportaiden ylä- tai alapäähän, josta ihmisvirta liikkuu koko ajan.

Ilmaista tavaraa! Materialistipuoleni hihkuu riemusta!


Minä osaan... tuota…ainakin… siivota ahkerasti… aika noloa, etten muuta tähän keksi, lolTykkään siivoamisesta ja ylipäänsä kotitöistä.

Minä arvostan… suuresti kaikkia pienellä palkalla tärkeää työtä tekeviä (nais)ihmisiä, kuten terveydenhoitohenkilöstöä, lastenhoitajia, siivoojia, keittiötyöntekijöitä jne.

Minä shoppailen... vähemmän kuin ennen. En nykyään ostele esimerkiksi meikkejä samaan tahtiin kuin aiemmin. Ihonhoitotuotteita ostan edelleenkin aika paljon, mutta niitäkin harkitummin. Järkevyys on kasvanut ja ylenpalttinen ostohimo laantunut.  

Minua naurattaa... yleensä tahaton, hyväntahtoinen tilannekomiikka. Tässä yksi päivä nauratti erään henkilön "freudilainen lipsahdus", jonka hän itsekin huomasi ja sitten naurettiin yhdessä. Nauraminen on terveellistä.

6 kommenttia:

 1. Olen huomannut itsekin shoppailevani vähemmän etenkin kosmetiikkaa. Nautin siitä, kun saa käyttää tuotteita loppuun ja sitten ostaa tarpeeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! On mukava välillä saada varastoja hupenemaan, niin ei tule sellaista oloa, että tuotteet ovat tyhjän panttina, ja jäävät uusien jalkoihin;) En tykkää tuhlata, kun kosmeostoksiin on kuitenkin laittanut vähiä rahojaan;)

   Poista
 2. Tuu mulle siivoomaan😂😂😂Mä oon jotenkin laiskistunut siivoamisen suhteen..ennen kaikki piti olla tip top.Mukavaa kesäkuuta sinulle☀️☀️☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh, mä kyllä siivoan vain omia nurkkiani, kiitos vaan kutsusta;)
   Mulla taas siivoaminen on jonkinlaista viihdettä ja oman käden jälkeä on kiva ihailla, hahhah!
   Kivaa kesäkuuta Kristiina<3

   Poista
 3. Veit niin sanat suustani, on niin mahtia olla oman elämänsä herra ja oma aika on ihan parasta!
  Saatampa napata tämän matkaani :)

  Mukavia kesäpäiviä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen vasta vanhemmalla iällä tajunnut, mikä on parasta itselle, heh;) Oppia ikä kaikki!
   Ihania päiviä sullekin<3 Instassa olen seurannut miten upessa ympäristössä olet viime aikoina saanut olla<3

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!