torstai 20. kesäkuuta 2019

Kuulumisia!

Tällaisen kuulumispostauksen bongasin Jonnan blogista. Tässä minun viimeaikaiset kuulumiset. Voin paljastaa, että hyvin pyyhkii.

I want to ride my bicycle. I want to ride it where I like.


Mitä oikeasti kuuluu?
Minulle kuuluu erittäin hyvää tätä nykyä. Elämä on mallillaan. Kesä tuo omalta osaltaan hyvää mieltä, koska valoisuus nostaa mielialaa huomattavasti. 

Mitä tapahtuu työrintamalla?
Työrintamalla asiat puksuttavat tasaista tahtia. Olen oppinut olemaan stressaantumatta liiaksi työasioista, mikä on aivan ihanaa. Koen nykyisin, että työasiat ovat vain asioita. Niiden takia ei kannata menettää yöuniaan tai hermojaan. 

Parisuhde/perhe/ystävät?
Muutin elämäni suunnan alkuvuodesta ja elän nyt omissa oloissani uudella paikkakunnalla. Olen nyt todella hyvässä tilanteessa elämässäni ja nautin elämästäni. Olotila on levollinen ja seestynyt. Olen suorastaan onnellinen, mikä on aika paljon sanottu, kun ajattelee meikäläisen luonteenlaatua. Perheeseeni kuuluvat kaksi poikaani, joihin on tiiviit ja hyvät välit. He ovat aina olleet elämäni tärkeimmät ihmiset. Ystäviä on aika vähän, mutta nekin vähäiset ovat tarkoin "valittuja". Olen erakkoluonne, enkä kaipaa kenenkään ihmisen jatkuvaa läsnäoloa arjessani, mutta välillä on ihana tavata joku samanhenkinen, luotettava ihminen ja jutella syntyjä syviä tai hauskoja pintajuttuja.

Ukuli?Matkat?
Kesällä on suunnitelmissa yksi ulkomaanmatka, mutta en ole vielä pistänyt tikkua ristiin sen eteen. Se toteutuu, jos siltä tuntuu. Muutoin matkustelen tänä vuonna kotimaassa ja vuodenvaihteen jälkeen sitten ehkä jossain hyvin kaukana.

Harrastukset ja hyvinvointi?
Harrastan nykyään liikuntaa enemmän kuin koskaan elämäni aikana. Olen löytänyt liikuntaan ihan uutta intoa sen jälkeen, kun sisäistin, ettei siitäkään kannata ottaa itselleen liikaa suorituspaineita. Liikunta tuo paljon virtaa elämään sekä fyysisesti että henkisesti. Tykkään erityisesti ryhmäjumppatunneista ja suosikkilajejani on kaikenlaiset vauhdikkaat "hyppelytunnit", joissa hengästyy kunnolla ja voi ottaa mittaa itsestään. Pyöräilen ja kävelen myös paljon ja kunto on kasvanut niidenkin myötä. Lisäksi harrastan hyötyliikuntaa mm. kävelemällä raput hissin sijaan. Voin siis oikein hyvin, kun ruokavaliokin on hyvällä mallilla. Niin, ja terveenäkin olen pysynyt. Edes flunssa ei ole vaivannut. Kopkop.

Inspiroi eniten/vähiten?
Liikunta inspiroi eniten. Se tuo elämään paljon hyvää, enkä voisi nykyään kuvitella olevani ilman jokapäiväistä liikunta-annostani. Vähiten inspiroi... tohtiiko tätä sanoakaan?  Kaikki urheilukisat, heh. En seuraa urheilua ollenkaan ja olen todella hyvin onnistunut ummistamaan silmäni myös kaikelta urheilu-uutisoinnilta. Liikunta kyllä, kilpaurheilu ei.

Kuva ei liity tekstiin mitenkään. Tykkään tästä astianpesuaineesta kovasti ihanan tuoksun vuovksi.
Elämän pieni  iloaja, lol!

P.S. Itämaisella tyypillä on tuima katse.


Tällä hetkellä syön/katson/luen?
Syön enimmäkseen lihatonta raakaravintoa ja olen keventänyt ruokavaliotani huomattavasti viimeisen vuoden aikana. Jalka nousee kepeästi senkin ansiosta. Katson Youtubesta kauneusvideoiden lisäksi erilaisia vaatehaalinta- ja muita vaatteisiin liittyviä videoita, mikä varmaan johtuu siitä, että kun oma vaatekoko on pienentynyt, niin vaatteet ovat alkaneet kiinnostaa ihan uudella tavalla. En omista televisiota, mutta katson toisinaan Yle Areenasta ulkolaisia poliisi- ja rikossarjoja (suosikkisarjani on Vera Stanhope tutkii; jostain syystä koen sielunsiskoutta Veran kanssa, heh) ja joskus elokuvia. Minulla ei ole mitään suoratoistopalveluita tms., koska en kaipaa sellaisia. Olen viime aikoina lukenut etupäässä oman alani kirjallisuutta kuitenkin enemmän sieltä populaarimmasta päästä. En jaksa lukea mitään kovin heviä matskua tällä hetkellä, koska haluan minimoida raskaat asiat elämässäni.

Mitä odotan?
Odotan ensi vuoden puolella tapahtuvaa ulkomaanmatkaa, joka tulee olemaan eräänlainen "once in a lifetime" -juttu, joten toivon, että se toteutuu. Alustavat suunnitelmat ovat käynnissä. Lisäksi odotan kesälomaa ja ulkomailla asuvan vanhemman poikani jokakesäistä Suomi-lomaa.

Mitä sinulle kuuluu? Oikeasti?

Mukavaa juhannusta!

22 kommenttia:

 1. "Työrintamalla asiat puksuttavat tasaista tahtia. Olen oppinut olemaan stressaantumatta liiaksi työasioista, mikä on aivan ihanaa. Koen nykyisin, että työasiat ovat vain asioita. Niiden takia ei kannata menettää yöuniaan tai hermojaan."

  TÄÄ!!! Kuinka paljon elämä olisikaan ollut helpompaa, kun tämän olisi osannut sisäistää aiemmin. Ennen saatoin märehtiä jotain juttua päiväkaudet kotona (jos ei viikkoja), nyt se jää, kun astun ovesta ulos työpäivän jälkeen.

  Oo, enpä malta olla kuulematta lisää tuosta ensi vuoden ulkomaanreissusta. ;)

  Ihanaa torstaita!

  ps. ja kuten mun postauksesta saatoit lukeakin, mullekin kuuluu hyvää. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa on mennyt vuosikymmeniä oikean työhön suhtautumistavan hoksaamiseen, heh;) Ehkä se johtuu pitkälti myös eläkeiän lähestymisestä, niin se työ ei tunnu sillä tavalla enää mielialaa mullistavalta, kun on jo loppusuoralla. Että paskaaks tässä enää hermoilemaan, heh;)
   Upeata, että olet itse päässyt samaan vireseen paljon aiemmin kuin minä! Se helpottaa elämää kummasti. Työlle kun tuppa aika moni antamaan liian suuren merkityksen henkisen hyvinvoinnin kannalta ja siihen negatiiviseen suuntaan lähinnä, eikä siihen kannata itseään naulita, siis siihen mielentilaan. Toki työ on tärkeää, mutta mikään työ ei ole sen arvoista, että sen kautta pitäisi menettämään jotain suurempaa hyvää!
   Ihanaa, että sulle kuuluu muutenkin hyvää<3

   Jossain vaiheessa enemmän matkoista, kunhan pääsen etenemään suunnitelmissa.

   Mukavaa tätä päivää<3

   Poista
  2. Oppisimpa minàkin olmaan stressaamatta tyòasioista :-(
   Anne

   Poista
  3. Mulla on mennyt sen asian sisäistämämiseen koko tähän astinen työura eli semmoset 35 vuotta suunnilleen, joten ei ole ihan yksinkertainen pikajuttu;) Joskus kuitenkin tulee asioissa päätepiste vastaan ja niin työstressissäkin. Se vaan loppui. Onneksi!

   Poista
 2. Bongasin heti jääkaappimagneetit! Rakastan magneetteja, etenkin matkamuistoversioita! :D Muutenkin mukava kirjoitus! :) Kiva kuulla, että kivasti menee!

  Hyvää kuuluu! Kesä on aina vähän vaikeaa aikaa minulle, mutta toistaiseksi olen selvinnyt ihan mukavasti. Syksyä odotellessa, sori vaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin matkamuistomagneeteista, ja nuo on kaikki sellaisia.
   Olen ollut huomaavinani monestakin postauksestasi, että hyvin menee ja siitä olen iloinen<3 Mulle kesä on vaikeaa aikaa oikeastaan vain kuumuuden takia, koska en kestä sellaista ollenkaan. Aivan hirveätä, jos tulee taas sikahellekesä, apua;) Siinä mielessä siis minäkin odotan syksyä, heh;)
   Kivaa juhannusta Fanni<3

   Poista
 3. Kiva lukea sun kuulumisia ja ihanaa, että kaikki on hyvin. Pysäyttävää lukea, että parisuhteesi on kariutunut, mutta eihän se läheskään aina ole pelkästään ikävä asia. Itseään pitää kuunnella ja tehdä ratkaisuja sen mukaan. Kaikkea hyvää kesääsi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Itsensä kuuntelemisesta on nimenomaan kyse; ei voi elää elämäänsä, jollei ole ensisijassa itse tyytyväinen siihen. Ja lisää kliseitä ladellakseni; on vain yksi elämä, ja siitä pitää nauttia ja elää omaksi parhaakseen ja oman näköistä elämää. Nyt olen vihdoin lähempänä kuuttakymppiä sen sisäistänyt, ja uskaltanut tehdä ratkaisuja sen mukaan ja erittäin hyvältä tuntuu<3 Toivottavasti sinullakin menee hyvin<3
   Mukavaa juhannusta ja kesää<3

   Poista
 4. Näitä tälläisiä postauksia on kiva lukea :) Ihanaa kesää sinulle <3

  VastaaPoista
 5. Olipa kiva lukea tätä, vaikka ero nyt ei mukava asia olekaan paitsi jos sen kautta löytää tasapainon ja on onnellinen, ilmeisimmmin on käynyt juuri näin ♥
  Se on juuri kuten sanoit, meillä on vain tämä yksi elämä!

  Mullakin menee paremmin kuin vielä tänä vuonna kertaakaan, selkä kuntoutuu (liian) hitaasti mutta mieliala on noussut kohisten ja elämänlaatu on sitäkin kautta parantunut.
  Syksyllä toivottavasti palaa elämääni normaali arki, jokseenkin kevenennetympänä.
  On tämä kesä ihmisen parasta aikaa ;)

  Hyvää juhannusta Sari ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikku<3 Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa... vai miten se menikään? <3

   Ilman muuta fyysinen kunto vaikuttaa mielialaan ja koko elämänlaatuu. Iso leikkaus vaatii paljon myös toipumiselta, joten en yhtään ihmettele, että kuntoutuminen tuntuu susta hitaalta. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin<3 Kesä on tosiaankin ihmisen parasta aikaa, heh, nautitaan siitä<3
   Mukavaa sunnuntaita Maikku<3

   Poista
 6. Mukavaa oli lukea hyviä kuulumisia :)
  Vaikka kuinka kuluneelta kuulostaa niin tärkeintähän on elää sovussa itsensä kanssa, ja muokata elämänsä mieleiselleen mallille siinä määrin kuin se on mahdollista.
  Leppoisaa kesän jatkoa sinulle.
  Minä luopio odotan malttamattomana syksyä, koska se vaan on mun vuodenaikani, nyt ja aina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli<3 Kuluneet fraaseissa on aina kuitenkin vinha perä;) Ja juurikin noin, että elämänsä voi muokata mieleisekseen, eikä kannata missään nimessä tyhjän takia kärsiä.
   Leppoisaa kesää sinullekin ja ymmärrän hyvin syksyn kaipuun, koska inhoan kuumia kelejä, ja viileät illat (jos sellaisia sattuu kesällä olemaan) ja aamuyön tunnit on ihan parhaita. <3

   Poista
 7. Sari sun elämä taitaa olla nyt kauniimpaa kuin koskaan❤Toivon että kaikki ihanat toiveesi toteutuu🤸‍♀️🤸‍♀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kristiina<3 Sitä se kyllä on ja toiveet toteutuvat pikkuhiljaa<3
   Ihanaa päivää:)

   Poista
 8. Mukava lukea sun kuulumisia ja on hyvä että elämä tuntuu nyt olevan mallillaan. Reissusuunnitelmat jäivät kutkuttelemaan, jotain kivaa on varmasti luvassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nella<3 Koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä uusia valintoja:)
   Laitan reissusuunnitelmista varmaan juttua loppuvuodesta, jos/kun alkaa asiat konkretisoitua. On vielä pari mutkaa matkassa, mutta eiköhän nekin selätetä:)
   Kivaa uutta viikkoa<3

   Poista
 9. Aloin naputteleen mun uuteen blogiin heti tämmöstä postausta. Kiitos ideasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit. Hyvät ideat kannattaa laittaa kiertoon:)

   Poista
 10. Sä olet kyllä puhjennut kukkaan ja sellaisen hyvän fiiliksen aistii sinusta <3 :) En malta odottaa kuulla sun ulkomaan matkasuunnitelmista, minulla on ehkä vieno aavistus asiasta ^_^

  Mä olen muuten hurahtanut katsomaan rikossarjoja, Hiljainen todistaja on huippu, samoin Ratkaisevat todisteet. Ja ruotsalainen Arne Dahl! Mutta yksi huippusarja on uusintana tuleva Uutishuone. En ole katsonut sitä aiemmin, mutta olen ihan sen "lumoissa" :)

  Liikunta on myös sellainen, että täytyy löytää myös laji, minkä kokee hauskana. Mä olen ihan hurahtanut pyöräilyyn, ja jokaisena vapaapäivänä on päästävä heittämään lenkki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ystävä<3 Mulla on itsellä sellainen olo, että taakkoja on pudonnut harteilta!
   Mä tykkään rikossarjoista ja samoja olen katsellut kuin sinä. Tuota Uutishuonetta en nyt muista, mutta pitää tarkistaa, ettei ole mennyt ohi.
   Liikunta tekee terää sekä mielelle että kropalle. Kun päivän istuu sisätiloissa paikoillaan, niin jonkilainen lenkki ulkona on ihan pakko tehdä:) Pyöräily on kivaa!

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!