maanantai 20. toukokuuta 2019

Reposted & updated: Viime päivinä mulla on mennyt näin...

Melkein kolme vuotta sitten eli elokuussa 2016 postasin Viime päivinä mulla on mennyt näin - juttusen. Ajattelin, että olisi aika hauska vähän päivittää tilannetta, että mitenkä tilanne on nyt versus noin kolmen vuoden takaiseen tilanteeseen. Let's do this!
No, yksi pulla sinne tai tänne... mieluiten tänne!


eli viime päivinä...

2016: ... olen jättänyt Candy Kingin rauhaan melkein joka toinen päivä. Olen kasvanut ihmisenä.
2019: Kasvutarina on jatkunut edelleen eli olen jättänyt Candy Kingin rauhaan tyystiin, joten olen edelleenkin kasvanut, mutta myös kutistunut ihmisenä.

2016: ... olen mankeloinut kaikki lakanat ruttuun ja vinoon. Mankelin vika, ei minun.
2019: Mankelointi on jäänyt viime aikoina aika vähiin, joten lakanamokista ei voi syyttää ainakaan mankelia. Syytetään sitten vaikka... vaikka.... ketä!

2016: ... olen kiukutellut turhasta ukkelilleni. Ukkelilla on lehmän hermot.
2019:  Kiukuttelen nykyään vain itselleni, eikä minulla ole lehmän hermoja. On tässä kestämistä.

Ennaltaehkäisyä - älä tule paha tauti,..


2016: ... olen ollut tympeä junamatkustaja. Olen istunut kasseineni kermaperseenä* vieden ainakin kolmen ihmisen paikan. 
2019: Olen edelleenkin tympeä matkailija, mutta tällä hetkellä itsekkyyteni on siirtynyt paikallisbusseihin. Ja käsilaukkuni tykkää istua ikkunan puolella.

2016: ... olen harmitellut hajamielisyyttäni ja huonoa muistiani. Unohdin täysin, että aurinkolasit jäi lusikkalaatikkoon.
2019:  Skarppiuteni on lisääntynyt huomattavasti, koska en enää sekoita aurinkolaseja lusikoihin. Hajamielisyyteni tosin ehkä huomaa siitä, että joskus tulen kaksi kertaa aamulla töihin. Toisella kerralla on jo työvälineetkin mukana.

2016: ... on kroppaa pistänyt ja vihlonut vähän joka suunnasta. Minkäköhän (köhköh) oireisiin sopivan tappavan taudin löydän tällä kertaa Lääkärikirjasta?
2019:  Oi, tässä suhteessa olen pysynyt ennallani... luulenpa löytäneeni itsestäni paljon uusia sairauksia, joita muilla ei ole, eikä tiede vielä paikallistanut.


Täällä määrään minä!


2016: ... olen ollut ärsyyntynyt kaupustelijoista. Yhtenä päivänä kimmastuin näsäviisaalle teleoperaattorikaupustelijajolpille ja annoin palautetta niin, että Asematunneli raikui. "Miks toi täti huutaa?"
2019: Tässä yksi päivä sanoin erittäin rumasti parille minua kadulla lähestyneelle erään uskonlahkon edustajalle. Eli samoilla leveleillä mennään edelleenkin päällekäyvien kaupustelijoiden suhteen.

2016: ... olen päättänyt ryhtyä lukemaan jälleen oikeita kirjoja. Ryhtyminen on kuitenkin tyssännyt siihen, että YouTube ehdottaa joka päivä ainakin viittäkymmentä Get Ready With Me - New Affordable MakeUp Products -videota. Pakkohan ne on katsoa, muuten jää tietämättä mitä uutta Targetissa, Ultassa tai Walmartissa olisi tarjolla, jos satun niillä nurkilla pörräämään.
2019:  Kirjaan tarttumista on tällä hetkellä hidastamassa Youtubessa suosikkivideoni, joissa esitellään Walmartin superedullisia vaatehaalintoja, sekä erilaiset Monthly Clothing Subscription Box Unboxingit. Täytyyhän minun pysyä kartalla miten kivoja halpoja shortseja ja toppeja olisi tarjolla kesäksi... Jenkeissä!


Morjensta vaan.

P.S. Kaikesta huolimatta olen Happy-Go-Lucky-Gal!

Miten sinulla on mennyt viime päivinä?*Kermaperse = vähintään keski-ikäinen naishenkilö, jonka elopaino kvantitatiivisten tutkimusten ja empiiristen evaluaatioiden perusteella, sekä perimätiedon valossa kiistatta ylittää mediaanin ja on lineaarisesti nouseva eli meikälikka.

20 kommenttia:

 1. Olipas kivaa luettavaa:) Toivottavasti sulla on lyhyt työmatka jos tulit kahdesti samana aamuna töihin ;)
  Mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikku<3 Heh, ei ole kovin lyhyt työmatka nykyään. Meni runsas pari tuntia ylimääräistä tässä yksi aamu, kun piti lähteä hakemaan työläppäriä kotoa;) Huomasin tärkeimmän työvälineeni puuttumisen vasta työpaikalla, eikä siinä muu auttanut kuin palata se hakemaan;)

   Mukavaa viikko sinnekin:)

   Poista
 2. Piti tirskahdella lukiessa :D
  Aika monta kohtaa oli johon voin samaistua täysin.
  Tänään on ollutkin päivä jona olisi tehnyt mieli karjua kuuppa punaisena vähän puolelle jos toiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä arvasin, sinä jos kuka samaistut näihin mun juttuihin;)
   Musta on tullut äkäinen vanha itsekäs kääkkä, jolla käpy palaa aika vähästä nykyään;) Onneksi ei ihan joka päivä, mutta aika usein.

   Poista
 3. Olipas älyttömän kiva idea verrata nykytilaa menneeseen. :D Pitäis itsekin tehdä joskus eka postaus, niin voisi sitten palata muutaman vuoden päästä asiaan. :D

  Ihanaa viikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou jee, menneitä on joskus hauska muistella, varsinkin vertailla miten mielipiteet on muuttunut, jos on muuttunut, aikojen saatossa. :)

   Ihanaa viikkoa Jonna<3

   Poista
 4. Tätä en olisi kyllä susta uskonut! Ai että tykkään susta, olet idolini :D Minulla palaa käämit noista teleoperaattorijolpeista, kuntosali- ja omegakaupustelijoista. Ilmaisen resting bitch facellani kyllä hyvin selvästi että minua ei tarvitse lähestyä, mutta joskus lähestyvät silti ja silloin tiuskaisen jotain lyhyesti. Olisi ihanaa nähdä kun joku oikein kunnolla läksyttäisi heitä! Jos vähänkin ehtivät käynnistellä myyntipuhettaan, sieltä tulee aina jotain niin ärsyttävää, alentuvaa ja aliarvioivaa. Tyyliin "Hei rouva, satutteko muistamaan mikä sähkösopimus teillä on?" Argh. Ensinnäkin rouvittelu ja teitittely nostaa aina karvat pystyyn. Samoin dementikoksi olettaminen. Ja miksi joudun edes kuuntelemaan tällaisia uteluja ventovieraalta? Pois tieltä, kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos tuosta idoli -ylennyksestä, olen otettu!
   Mulla on palanut käämit muutamaan kertaan juuri Hesan Asematunnelissa patsasteleville teleoperaattorikaupustelijoille. Yhdellä nulikalle huusin oikein kunnolla juuri sellaisen alentuvan myyntipuheen ja ärsyttävän tyrkkymeiningin takia, ja mokoma ketale kehtasi vielä nauraa perään, kun sanoin pari valittua sanaa, jonka päälle huusin vielä jotain, mutta olin niin raivona, etten enää muista mitä se oli... ;) Kunpa noi firmat ymmärtäisivät, että tuollainen tyyli enemmänkin ärsyttää kuin kannustaa!

   Poista
 5. Olipa hauska postaus ja just tuo, että mitä on muuttunut aiempaan verrattuna 😊 Mä oon kai muuttunut seesteisemmäksi, vaikka välillä se piilo-sisialainen nostaakin päätä ( autocorrect ehdotti piilo-suomalaista sisialaisen sijaan, LOL! ). Just eilen sadattelin autokuskille, joka kaahasi tuhatta ja sataa ohi 😶

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit. Piilo-sisilialainen, jee, kiva ja kuvaava ilmaus;) Autokaahareille saakin sadatella!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Hahhah, kiva kuulla;) Mulla ei ole varmaan koskaan sellaisia ollutkaan, eikä taida tulla;)

   Poista
 7. Mäkin inhoan kaikkia kaupustelijoita kaduilla ja kaupoissa! Toki he tekevät työtään eikä kukaan vapaaehtoisesti mene heidän juttusilleen, joten ymmärrän heidän myyntitaktiikkansa. Mutta silti inhoan sitä, jos joku alkaa myymään, mutta yleensä se jää lyhyeen kun huikkaan vain kiitos ei ja jatkan matkaa pysähtymättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut kaupustelijat jättää aika helposti rauhaan, mutta sitten on niitä liimaantujia, jotka ei millään meinaa uskoa sanaa. Niitä sellaisia inhoan ja näytän äkäisen puoleni aika helposti. Työtäänhän he tietysti tekevät, ja onhan se aika raskasta duunia henkisesti, jos joutuu ihmisiä kovasti maanittelemaan. Ei kestäisi mulla pää sellaista.

   Poista
 8. Tosi hauska postaus :-)
  Mà olen kaupassa tòissà Italiassa ja tànne tulee vàlillà kaikenlaisia rahankerjààjià ja myyntimiehià, vàlillà sanon heille, ettà te ette nyt ole ymmàrtànyt MINUN pitàà myydà, eikà niinpàin ettà minà maksan teille :-D loukkaantuvat ja làhtevàt sanaa sanomatta pois. Menee heti hermo jos mulla ei kauppa kày ja sitten tulee joku pyytàmààn ettà anna euro.
  anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anne, mukavaa, että sinäkin tykkäsit tästä:)
   Myyjän osa ei varmaankaan ole helppo, sen ymmärrän, mutta sellainen päällekäyvä myyntityyli ja asiakasta jotenkin mollaava tyyli ei ole paras myyntitaktiikka, jollainen joillakin nuoremmilla teleoperaattorikaupustelijoilla tuntuu olevan vallitseva.
   Ja onhan se kurjaa, jos sun työpaikalle tullaan pyytelemään euroa tai kaupppaamaan jotain!

   Poista
 9. Joo oon tehny konsulentin ja sisäänheittäjän hommia ja oonpa vielä uskovainenkin...että onneks ei tavata livenä🤣..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskovainenhan minäkin olen, mutta en kaipaa kadulla päällekäyviä kohtaamisia kadulla;)
   Kuten totesin aiemmissa kommenteissa myyntityö on rankkaa hommaa, jollaiseen en itse kykenisi. Kaikella kunnioituksella heitä kohtaan, jotka sitä jaksavat.

   Poista
 10. nauroin ääneen tälle :D Erityisesti Candy King- ja hajamielisyyskohdat ilahduttivat! Itehän muutun ihmisenä noin kuukauden välein (lähinnä just näissä "en syö enää koskaan herkkuja" / "mitkään ruokavaliosäännöt eivät pidättele minua" -asioissa) joten tällainen katsaus pitäisi tehdä vähintään 10 kertaa vuodessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, onpa mukavaa, että ilahduit tästä;) Tällaisia me ihmiset ollaan, ei siis kovin johdonmukaisia aina. Itse voisin myös tehdä katsauksia säännöllisesti ja todeta, että eipä ole tainnut mikään hirveästi muuttua loppujen lopuksi ;)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!