torstai 22. marraskuuta 2018

30 kysymystä & 30 vastausta!

Tälläkin kertaa bongasin Lindan blogista kivan haasteen, joka on varmaankin kiertänyt muidenkin blogeissa jo hyvän aikaa. Vanhan toistoa on luultavasti taas tiedossa minun osaltani, mutta kun olen niin ennustettava ja elämäni yksitotista torven soittoa, niin minkäs teen.

Kuvat ovat I Love Me -messuilta.Avioliittoja: olen kolmatta ja viimeistä kertaa naimisissa. Kaikkiin avioliittoihin olen  mennyt lyhyen tuntemisen jälkeen, mikä ei ole näin jälkikäteen ollut ihan järkevin juttu joka kerralla. Viimeisin on siinä suhteessa onnistunein, joten jotain olen ehkä karikoista oppinut, vaikka nopea olenkin liikkeissäni. Myös sopiva vastakappale löytyi kolmannella kerralla.

Kihloissa: kolme kertaa myös kihlat.

Lapsia: kaksi poikaa. He ovat molemmat yli kolmikymppisiä ja eläneet omaa itsenäistä elämäänsä jo pitkään.

Lemmikkejä: ei tällä hetkellä, mutta aiemmin minulla oli kaksi kääpiöpinseriurosta. Nykyinen elämäntilanne ei oikein mahdollista koiran hankkimista, vaikka sydän tahtoisi.

Leikkauksia: jaa, mitenköhän leikkaus määritellään… ainakin kolme on ollut, mutta onneksi melko pieniä juttuja kuitenkin.

Tatuointeja: yksi. Minulla on vasemmassa käsivarressa Kristusta symbolisoiva kala-kuva eli Ichtys (koinee kreikkaa; Iesous Christos Theou Yious Soter eli Jeesus Kristus Jumalan Poika Pelastaja).Lävistyksiä: ei yhtään, eikä tule. En pidä lävistyksistä.

Muuttoja: Ainakin parikymmentä.

Ottanut lopputilin: Aina, kun olen vakkarityöpaikkaa vaihtanut, on edellisestä pitänyt lähteä. Olen vaihtanut työpaikkaa viisi kertaa.

Ollut saaressa: monta kertaa, vaikea laske montako kertaa… Tosin viime kerrasta on jo vuosikymmeniä, koska saarireissut liittyvät lapsuuteen ja nuoruuteen.

Autosi: minulla ei ole itselläni autoa, mutta ukkelilla on. En ole autotietoinen, eikä autoilla ole minulle suurempaa merkitystä, eikä kiinnostusta autoasioihin. Liikun itse etupäässä julkisilla.Ollut lentokoneessa: Monta monituista kertaa, mahdoton laskutoimitus.

Onko joku itkenyt vuoksesi: varmaan raivonkyyneleitä lähinnä ja tietoni mukaan sellaiseen tilanteeseen on joutunut yksi miesreppana aikoinaan.

Ollut rakastunut: sanotaanko ennemminkin ihastunut ja jonkinlaisessa sekopäisessä hurmiossa olen ollut lukemattomia kertoja, mutta rakastanut todella vähän, ehkä kaksi kertaa.

Ollut ambulanssissa: en kertaakaan vielä, onneksi, knock on wood.

Luistellut: lapsena tuli luisteltua talvisin todella ahkerasta, joten en pysty laskemaan kertoja, koska niitä on varmaan satoja. Luistelin viimeksi ehkä 15 vuotta sitten. Minulla on vielä luistimet tallessa, mutta pahus soikoon, kun jalka on vanhetessa nähtävästi kasvanut ja levennyt, niin eivät ne enää mahdu jalkaani.Surffannut: en koskaan. Pelkään veden varassa olemista ja surffilauta kuulostaa aivan liian pieneltä ja kiikkerältä kulkupeliltä.

Ollut risteilyllä: risteilyilläkin on tullut käytyä kymmeniä kertoja, joten pysty sanomaan kuinka monta kertaa tarkalleen, mutta monen monta. Tosin viime vuosina vähemmän, koska risteilymatkat ovat loppujen lopuksi aina samanlaisia. Kaikki on jo nähty ja koettu.

Ajanut moottoripyörällä: En koskaan, enkä ole edes ollut moottoripyörän istuimella koskaan. Moottoripyörä on mielestä liian turvaton väline, niin en uskaltaisi sellaista ajaa, enkä olla kyydissäkään. Ja milläs lihaksilla sellaisella edes ajaisin, kun en omista minkään sorttista ajokorttia.

Ratsastanut hevosella: En vielä kertaakaan. hevonen tuntuu liian jytäkältä kulkupeliltä kaltaiselleni arkajalalle.

Lähes kuollut: En kertaakaan, Luojan kiitos.Ollut sairaalassa: sairaalan vuodeosastolla neljä kertaa ja muuten poliklinikalla ehkä kymmenkunta kertaa Onneksi ei ole tapahtunut mitään vakavampaa tapaturmaa tai sairautta, ja toivottavasti vältyn sairaalakäynneiltä jatkossakin.

Suosikkihedelmä: omena.

Aamu vai ilta: aamu – aamunvirkku ja illantorkku.

Lempiväri: sininen on ollut lempivärini vuosikymmeniä. Lila tulee hyvänä kakkosena.

Viimeisin puhelu: varmaan joku puhelinmyyjä soitteli minulle ja itse soitin varmaan ukkelille. Kuulostaa tylsältä.Viimeisin viesti: varmaan jokin pakettikoodi tai vastaava tuli minulle päin ja itse taisin lähettää WhatsAppia ukkelille. Juu, yksitoikkoiselta tämäkin tuntuu. Ei minua kukaan muu kaipaile kuin puhelinmyyjät, pakettikoodit ja ukkeli.

Kahvi vai tee: kahvi, ehdottomasti. Teetä juon yleensä vain, jos olen kauheassa flunssassa, mitä en kovin usein satu. Nyt tosin olen alkanut kiinnostua enemmän teestä.

Kissa vai koira: koira. Olen koiraihminen.

Paras vuodenaika: kevät. Silloin luonto nk. puhkeaa kukkaan ja kaikki ihanuus on vielä edessä, valo, lämpö, aurinko, loma!

Nappaahan haaste, niin tulen kärkkymään vastauksiasi!

12 kommenttia:

 1. Sun tatuointi alkoi kiinnostaa! :)<3

  Taidanpa napsaista tämän omaan blogiin. Ehkä. Mulla on niin mälsä elämä, ettei vastaukset ehkä ole kovin mediaseksikkäitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun kyseessä ollessa en ihmettele, että ko. tatska kiinnostaa;) :D
   Sulla ei ainakaan Insta storiesin perusteella oo ollenkaan mälsä elämä, päinvastoin:) Todella kiinnostava ja tapahtumarikas, joten alahan rustata postausta:)

   Poista
 2. Tuskinpa ihminen rakastuu elämänsä aikana montaa kertaa, ihastuminen on sitten eri juttu. Itse olen ollut rakastanut kahdesti ja molemmilla kerroilla olen mennyt myös naimisiin rakastamieni ihmisten kanssa. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on minunkin mielestä; rakkaus on vaikea juttu, ei sitä ihminen kovin usein rakastu, jos oikein rehellisiä ollaan. :)

   Poista
 3. Tosi kiva postaus! Voisi itsekkin toteuttaa tämän tässä lähiaikoina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi<3 Jään odottelemaan sun kolmenkymmenen settiä:)

   Poista
 4. Oli tosi mielenkiintoinen ja paljon infoa sinusta. <3 Oli kiva lukea. <3 Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tässä taas kaikenlaista, ehkä uuttakin infoa, mutta taatusti myös vanhan kertausta;)
   Ihanaa viikonloppua<3

   Poista
 5. Huippua kun vastailit näihin :) Oppi taas uutta susta! Mua aina välillä huvittaa toi, kun ihmiset latelee rakkaudentunnustuksia vähän joka toiselle ihastukselle. Siis toki rakkauskin on tunteena sellanen, että osa kokee sen herkemmin kuin toinen ja toisaalta ihmiset ehkä käsittävät sen asian eri tavalla. Toinen joka samassa tilanteessa ajattelisi tuntevansa voimakasta ihastumista ja välittämistä kokee saman rakastamisena jne. Mutta eipä se toisaalta multa ole pois, vaikka joku rakastuisikin kerran kuussa uuteen ihmiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tuli jotain uutta välillä. Itsestä tuntuu, että vaan toistaa itseään näissä omakohtaisista postauksissa.
   Mä olen vanhemmittain tullut siihen tulokseen, että rakkautta hoetaan aika hepposin perustein, koska rakkaus on jotain ihan muuta kuin ihastuminen tai tykkääminen. Mua ainakin vähän on aina arveluttanut, jos joku on ruvennut hyvinkin lyhyen tuntemisen jälkeen julistamaan suurta rakkauttaan... Ja toisaalta se suuri rakkaus on lopahtanut salamannopeasti, jos ei heti tule vastakaikua. Se jo kertoo mun mielestä, että rakkaudesta ei tosiasiassa ole kysymys, vaan jonkinlaisesta hullaantumisesta. Olen samaa mieltä, että jokainen tuntee niin kuin tuntee, ja jokaisella on oma sisäinen maailmansa, jonka kautta asiat näyttäytyy omansalaisena, tunteetkin on yksilöllisiä.
   Kivaa viikonloppua Linda<3

   Poista
 6. Olipas kiva postaus..sä oot ollut ehtiväinen hääkellojen suhteen😊❤Tatuointi oli ylläri..wau❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon on ehtinyt tähän ikään mennessä, heh;) Mulle riittää tuo yksi tatuointi ja se on sen verran piilossa, ettei sitä moni edes näe koskaan, kun mulla on melkein aina pitkähihainen paita päällä;)
   Kivaa sunnuntaita Kristiina<3

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!