torstai 9. elokuuta 2018

Throwback - Maybelline New York Great Lash ripsiväri

Hurahdin kosmetiikan suurkuluttajaksi muutaman vuosi sitten. Sitä ennen tuli käytettyä aika tavalla samoja tuotemerkkejä ja aina niitä itselle tutuksi ja toimiviksi tulleita meikkejä. Käytin monta vuotta yksinomaan Maybelline New York Great Lash ripsiväriä niin kuin maailmassa ei muita ripsivärejä olisikaan. Joku aika sitten rupesin varta vasten nostalgiseksi ja päätin kokeilla uudestaan tätä vanhaa suosikkiani.


Maybellinen Great Lash ripsiväri on eräänlainen klassikkoripsiväri. Muistaakseni sitä on mainostettu ammattimallien suosikkiripsiväriksi ja se on tainnut voittaa kaikenlaisia "kauneuspalkintojakin". Olin aivan unohtanut miten pikkuinen se on. Harjaosa on kapea ja siten just passeli minulle, koska en tykkää isoista mollukkaharjoista. Pienen koon vuoksi sopii erinomaisesti myös alaripsille. Isoilla harjoilla saan aina myös isoimmat tuhrut aikaiseksi. Great Lash -ripsivärin massa on paakutonta ja sopivan märkää, joten sitä on todella helppo käyttää. Omiin ripsiini se ei tuo erityisemmin tuuheutta, mutta paakuttomuus on minulle tärkeämpi asia. Great Lash ei myöskään varise alaluomille päivän mittaan, mikä on toinen suuri plussa. Maybellinen New York Great Lash -ripsiväri on juuri niin hyvä arkiripsiväri kuin muistinkin ja sitä on ilo käyttää myös pirteän, värikkään ulkonäön vuoksi.


24 kommenttia:

 1. Tämä oli pitkään minunkin lempparini! Käytin vuosia. Toimi mahtavasti arkena, kun tykkäsin olla hyvin vähän ehostettu. Nykyään meikkailen enemmän ja tykkään vähän tuuheuttavammista ja enemmän massaa antavista ripsareista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä: tämä on nimenomaan luotettava arkiripsiväri, mutta jos haluaa vähän enemmän tuuheutta ja/tai pituutta, pitää valita joku vähän järeämpi ripsari:)

   Poista
 2. Muistan, kun tätä sai joskus 2000-luvun taitteessa X määrä ihmisiä tilattua ilmaiseksi Maybellineltä ja tuntui, että se oli jokaisella käytössä, myös mulla. Tykkäsin muistaakseni silloin tästä vielä paljonkin, mutta kun myöhemmin vuosien jälkeen testasin uudstaan, niin en ollutkaan enää niin innoissani. Toimii kyllä jos haluaa luonnollisen näköiset ripset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans käytin tätä varmaan kymmenen vuotta putkeen (voi hyvä tavaton) ja ihan kivalta tuntuu edelleenkin, mutta en käyttäisi yksinomaan. Maybellinellä on paljon muita hyviä kuten Lash Sensational<3

   Poista
 3. Vaikka käytänkin lähes vain Maybellinen maskaroita, niin tämä klassikko on jäänyt välistä. Ehkä se on tuo pakkauksen väri tai vaikutelma, ettei tällä saa tarpeeksi pitkiä ripsiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle Maybellinen Lash Sensational on ykkönen, mutta välillä pitää kokeilla muitakin. Great Lash on pikkuinen koolta, eikä sellaisella tietenkään mitä ihmeellisyyksiä saa ripsissä aikaan, mutta ihan kelvot "arkiripset";)

   Poista
 4. Mä olen käyttänyt tätä joskus teininä ja silloin tää ei tehnyt mun ripsille musta mitään. Mutta tän innoittamana varmaan pakko testata mitå mieltä olisin tästä tänä päivänä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä törmäsin tähän ihan "sattumalta", ja pitihän se testata, että vastaako muistikuvia. Ihan hyvin toimii varsinkin alaripsille, mutta en käyttäisi ainoana ripsivärinä, koska pikkuisen harjan takia joutuu aika tavalla tahkomaan väriä yläripsiin, mutta mihis tässä kiire olis;) Olisi kiva kuulla jossain välissä mitä itse tykkäsit tauon jälkeen;)

   Poista
 5. Tätä on tullut sudittua ripsiin kyllä melkoisesti. Tosin suurin suosikkini oli niinikään Maybellinen siinä sinisessä tuubissa tuleva. Itse en kaipaa ripsarilta mitään ekstraa, joten tällaiset perustuotteet ovat aina miellyttäneet. Nykyisin hankin ripsarit lähes poikkeuksetta Essenceltä. Ne ovat halpoja ja toimivia. Mutta Great lashin pakkaus on kyllä kermojen kermaa ihanassa kauheudessaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään kaipaa ripsiini mitään ihmeellisyyksiä, vaan ihan perushyvää toimivuutta. Essencen ripsareista en ole löytänyt sellaista, jonka kokisin jotenkin loistavaksi, mutta ehkä sekin päivä vielä tulee, koska Essencen suoltaa markkinoille koko ajan uutta;)
   Älkääs nyt, mun mielestä Great Lashin pakkaus on varsin pirtsakka ja persoonallinen;)

   Poista
 6. Olisi kiva nähdä tämä ripsissä.

  Jotenkin hatarasti muistan, että tään ripsarin massa oli todella voidemaista ja sotki pahasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jaa, en ole kokenut tätä voidemaiseksi, mutta voihan se niinkin olla;) Mun makuun massa on ollut aina just sopivaa:)

   Poista
 7. Muistelen että tykkäsin tästä, voisi kokeilla ihan sitten teinivuosien ;) varsinainen klassikkohan tämä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nähtävästi on ollut monen muunkin teinivuosien suosikki;) Klassikko siis!

   Poista
 8. Tää on kyllä klasikko :) Mä en itse oo tätä ikinä omistanut, mutta kaupoissa tää on osunut värikkään ulkoasunsa vuoksi silmään niin monen vuoden ajan, etten edes muista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämän on vanha tuote, varmaankin ollut jo vuosikymmeniä markkinoilla. Still going strong:) Ulkoasusta tykkään todella paljon:)

   Poista
 9. Minunkin meikkipussista tuo on löytynyt :) Tykkään myös pienistä harjasosista ja siitä että lopputuloksena tulee erotellut ripset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet harjat on huomattavasti kätevämpiä kuin sellaiset isot mollukat. Olen huomannut, että vanhemmittain luomien lurpsahtaessa ryppyjen painosta, ripsivärin saa sudittua pikkuharjalla paljon kätevämmän ja koko silmäympäristöa tuhraamatta kuin isommalla;)

   Poista
 10. Voi apua, mä muistan tän ripsarin lapsuudesta :D. Tämä oli ensimmäinen, jonka sain (tai otin siskolta) joskus silloin ala-asteella discoa varten. Muistan, että nimenomaan värikäs pakkaus oli mun mieleen. Täytyykin verestää muistoja ja käydä ostamassa tämä uudestaan kokeiluun, ainakin tuo harja näyttää tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tää tuntuu tosiaan olevan klassikko, kun kaikki tän muistaa! Kannattaa välillä verestää vanhoja muistoja. Se piristää kummasti mieltä;)

   Poista
 11. Hei tästä tulee mullekin nostalginen fiilis! :D Enpä oo ees kokeillu tätä uudelleen vuosiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, itsekin kokeilin pitkän tauon jälkeen, ja vallan ilahduin, heh. Minusta se on oikein kiva ja toimiva pikkuripsari:)

   Poista
 12. Eikä, mä muistan että rakastin tätä teininä ja silloin se oli ihan Wau!-ripsari! Nyt en tiedä, mitä mieltä tästä olisin, pakko varmaan kans nostalgia-aspektin takia kokeilla 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monelle teinille tämä on tosiaankin ollut (ja ehkä edelleenkin) tuttu ja tykätty ripsari. Suosittelen jo nostalgian vuoksi kokeilemaan uudestaan;)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!