maanantai 13. elokuuta 2018

Mitä minulle kuuluu?

Mian blogista bongattu postaus. Tämänkaltaisia kysymys-vastaus -juttuja on kiva tehdä ja luen itsekin muiden vastaavia mielelläni. Toivottavasti sinäkin tykkäät tästä.Miten voit?
Kohtalaisesti. 

Mitä toivot tällä hetkellä?
Että tuleva syksy olisi lämmin ja vähäsateinen.

Mitä ajattelit tehdä huomenna?
Töitä, töitä, töitä ja vähän blogijuttuja illemmalla.

Mikä on suosikkihedelmäsi?
Omena.

Mitä söit tänään?
Proteiinirahkaa, omenoita, marjoja, salaattia, niitä ainakin.

Kenen kanssa nukuit?
Tällä hetkellä yksin. Ukkelin leikkauksesta toipumisen takia totesimme, että nukkumisergonomisista syistä on parempi nukkua eri huoneissa.Mitä luet/kuuntelet tällä hetkellä?
Luen tällä hetkellä työhöni liittyviä aikakausikirjoja.

Viimeksi katsomasi elokuva?
Oi oi, en muista...katson aika vähän elokuvia...kokonaan.

Kuka soitti sinulle viimeksi?
Ukkeli.

Kolme viimeksi tullutta tekstiviestiä?
Aika harvoin tulee läheteltyä tai saatua tekstiviestejä. Olen saanut viimeksi jotain pakettiautomaattikoodeja ja ajanvarausvahvistuksia lääkärin vastaanotolle.

Mitä lukee viimeksi lähettämässäsi tekstiviestissä?
Lähetin viimeksi tekstarin eräälle konsultille vastauksena hänen viestiinsä.

Viimeisin ostos?
C-vitamiiniporetabletteja. Ehkä vähän boring, mutta yritän pitää tällä hetkellä ainakin kosmetiikkashoppailut jonkinlaisessa kurissa, että voin tulevalla Puolan reissulla kuluttaa enemmän.Mille nauroit viimeksi?
Työpaikan kahvihuoneen hauskuuttajien hervottomalle läppändeerukselle.

Mitä pelkäät?
Kuolemaa.

Minne haluaisit matkustaa juuri nyt?
Puolaan, Lodziin poikaa moikkamaan. Sinne olenkin menossa loppukuusta.

Mitä sinulle kuuluu?

22 kommenttia:

 1. Haha, mä todellakin toivon samaa syksyltä, vaikka mun puolesta koko syksyn voisi skipata, mut jos pakko kärvistellä niin lämmintä ja kuivaa kiitos. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mun puolesta lokakuun ja marraskuun voisi skipata kokonaan. Sellainen suht lämmin ja sateeton syksy olisi paras. Jos sadetta jostain luonnontieteellisestä syystä tarvitaan, niin voisi öisin sataa jonkin verran, ei päivällä;)

   Poista
 2. Tulipas jotenkin hyvä mieli tästä postauksesta! Täytyy ehkä kopioida omaankin blogiin! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maria, onpa kiva kuulla<3 Ja ilman muuta kopioit omaan blogiisi:)

   Poista
 3. <3 Ihania, taasen niin aitoja vastauksia ja tosi hyvä kysyä välillä: mitä minulle kuuluu! Taidan ottaa kopin tästä ja kanssa vastailla...

  Ihanaa viikonalkua Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maarit ja ilman muuta sinäkin nyt rustaamaan kuulumiset meidän muiden luettavaksi:)
   Ihanaa viikkoa Maarit<3

   Poista
 4. Itsekin voisin sanoa, että kuuluu ihan kohtalaista. On useita asioita, jotka stressaavat lähes 24/7, mutta ei auta kuin kliseisesti nauttia pikkuhetkistä, jolloin kaikki muu unohtuu. Eilen esimerkiksi kahden tunnin maastopyöräily metsässä sai mielen virkistymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu mullakin, on asioita, jotka stressaa ja ahdistaa jatkuvasti ja yötä päivää, mutta täytyy jostain kaivaa myös niille jokin vastapaino, muutenhan tässä sekoaisi. Mullakin auttaa se, että lähden pyörä- tai kävelylenkille, tai siivoan oikein rivakasti, että hiki lentää;)

   Poista
 5. Olipa kiva lukea! Sinulla on Puolan matka edessä..varmasti ihana odottaa ja kun vielä poika siellä! Mukavaa viikkoa😊Ehkäpä otan kopin tästä ja vastailla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina <3 Odotan Puolan matkaa jo ihan täpinöissäni, koska ei tänä kesänä tullut missään juuri käytyä:) Otahan koppi haasteesta!

   Poista
 6. Tekstiviestit taitaa nykyään enimmäkseen itse kullakin olla pakettien saapumisviestejä tai muita vastaavia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstiviestit tuntuvat jääneen muiden viestisysteemien jalkoihin. Yleensä saan itsekin vain jotain saapumisviestejä tai ajanvarausvahvistuksia;)

   Poista
 7. Kiva postaus ja mukava lukea kuulumisiasi.

  VastaaPoista
 8. Kiva postaus idea, oli mielenkiintoista lukea mitä kuuluu �� toivottavasti pian kuuluu vielä parempaa kuin kohtalaista mutta sellaistahan tää elämä on että ei aina voi olla niin ruusuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Minttu:) Juu, toisinaan olotila on vain kohtalainen, ja toisinaan sitten hieman parempi ja onpa joskus ihan hyväkin.

   Poista
 9. Syyskuu on kiva kuukausi, voi koteloitua shaalin väliin ja ahmia kirjoja. Syksyssä on jotain turvallista. Oli kivat vastaukset. <3

  Ihanaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla syksyisin tapahtuu juuri tuota koteloitumista sekä henkisesti että ihan fyysisestikin. Ehkä siinä on jokin talvilevolle menemisen vivahde, vaikka kesän jälkeen yleensä alkaakin omansalainen toiminallisuuden vaihe. Joulua kohtii vaan, niin kyllä tämä tästä;)
   Ihanaa viikkoa Tiia<3

   Poista
 10. Olipa kiva postaus, saatan ottaa tästä kopin 🤗 Mäkin toivon nättiä ja kuivaa syksyä, mutta mä taas tietyllä tavalla rakastan loka-marraskuun ankeutta, siinäkin on jotain kaunista ja mulla alkaa joulun odotus jo marraskuussa 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koppia vaan tästäkin, luen mielelläni sun ja kaikkien muidenkin 'mitä kuuluu' -posatuksia<3 Mulle loka-marraskuu on ankeuden esiaste ja kaikista pahin kuukausi on aina ollut tammikuu. Ihan pelottaa jo etukäteen miten siitäkin taas selviää;) Pitkä, nätti ja kuiva syksy on toivelistan kärjessä tällä hetkellä:)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!