torstai 14. kesäkuuta 2018

Ystäväkirja

Ystäväkirja -postauksia on tullut vastaan blogeissa ja tottahan toki minäkin sellaisen väsäsin.

Horoskooppi?
Rapu. Horoskoopit ja tähtimerkit kiinnostivat minua jonkin verran vuosikymmeniä sitten, mutta nyttemmin en niistä erityisemmin perusta. 

Paras juoma?
Kahvi.

Lempiväri?
Sininen.

Lempiruoka?
Pastaruuat ja fetasalaatti.Lempinimi?
Nimeni on itsessään lyhyt ja napakka, joten mitään siihen pohjautuvia muunnelmia tai väännöksiä on aika vähän. Jotkut ovat sanoneet Sartsaksi tai Sarskiksi, mutta siitäkin on jo vuosia aikaa.

Paras vuodenaika?
Kevät.

Lempieläin?
Koira.

Kirjasuositus?
Raamattu.

Paras leffa?
Ranskalaisen luutnantin nainen.

Lempimusiikki?
Ei oikein ole sellaista, kun en juurikaan kuuntele musiikkia. Abban musiikki menneiltä vuosikymmeniltä on kuitenkin todella hyvää. Tosin en kuuntele sitä kuin autossa, jos radiosta sattuu tulemaan. Kuuntelin ennen muinoin myös Rammsteinia ja ikisuosikkini sieltä ihan nuoruusvuosilta on jo edesmennyt Seija Simola.

Onnennumero?
7 (muistaakseni...)

Hajuvesi?
Chanel 5.

Laukku?
Tykkään eniten Guessin laukuista. 

Auto?
Meillä on auto, mutta minulla ei ole ajokorttia. Ukkeli hoitaa kuskin hommat. Liikun kuitenkin ihan sujuvasti ja mielelläni myös julkisilla. Olen huomannut, että auto jollain tapaa laiskistaa, koska on niin helppo hypätä auton kyytiin ihan lyhyidenkin matkojen takia, jotka voisi ihan mainiosti tehdä jalan tai polkupyörällä. Tästä olemme ukkelin kanssa vääntäneet kättä, koska hän haluaisi aina kuskata minut joka paikkaa, mikä tietysti on ihan kivaa, mutta välillä aivan turhaa. Pääsenhän minä lähikauppaan ihan omin jaloin.

Autossa. Keväällä. 


Paras tapa viettää vapaailta?
Syödä jotain hyvää ja katsella jotain hyvää sarjaa tv:stä tai Netflixiltä.

Viimeksi itkin?
Joitakin päiviä sitten harmista, kun en löytänyt erästä tärkeää tavaraa. En vaan muistanut mihin olen sen laittanut ja kuvittelin sen kadonneen iäksi.

Viimeksi nauroin?
Pokka pitää -sarjan komiikalle. Sarjahan tulee taas ties kuinka monennetta kertaa uusintana tv:stä, mutta aina se on yhtä iätön ja kirvoittaa naurut.

Viimeksi kehuin?
Poikaani hänen avuliaisuudestaan.

Uskotko yliluonnollisiin asioihin?
Uskon.

Paras paikka maailmassa?
Koti.

Seksikkäintä minussa?
Suoraan sanottu en ymmärrä seksikkyys-vouhkaamista, esimerkiksi "valta on seksikästä", mitä tuo lause oikein tarkoittaa? Minun mielestäni seksikkyys ei ole olennainen ominaisuus ihmisessä tai asioissa, joten en osaa sanoa mikä minussa on "seksikkäintä".

Lempijutut tällä hetkellä?
Bloggaaminen ja kosmetiikka aina vaan.

Jos uskaltaisin niin?
Lähtisin erakoksi.Maailmankatsomukseni?
Olen kristitty.

Mottoni?
Sitä saa mitä tilaa.

Erityistaitoni?
Pikakirjoitus.

Mitä teen ensi vuonna?
Luultavasti samoja juttuja kuin nytkin.

Keräilen?
Kirjoja ja muistoja.

Karmein paheeni?
En tiedä voiko sitä paheeksi sanoa, mutta ikäväksi luonteenpiirteeksi ainakin eli olen aika mahdoton mököttäjä.

Ihanin ominaisuuteni?
Voi, en osaa sanoa... pitää kysyä varmaan ukkelilta.

Tämä saa minut onnelliseksi?
Oma rauha, oma tila, oma aika.

Kirja tai biisi jotka olisin halunnut itse kirjoittaa?
No huh, ei ole sellaisia.

Elämäni tähtihetki?
Lasten syntyminen ja yliopistosta valmistuminen.Keksintö jota ilman en voisi elää?
Pyykinpesukone.

Tämä vie minulta jalat alta?
Jaa, mikään ei varmaan vie jalkoja alta enää, mutta vilpitön huomaavaisuus sykähdyttää aina.


Tällaiset juttuset tällä kertaa!

20 kommenttia:

 1. Pyykinpesukone on kyllä sellainen, että huh jos ei olisi. Raahaisin varmaan pyykit sitten jollekin muulle pestäväksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyykinpesukonetta ilman ei kyllä pärjäisi mitenkään. Lakanat ja pyyhkeet nyrkkipyykkinä... juu, ei, ihan mahdoton yhtälö;)

   Poista
 2. Rammstein oli yllättävä, vaikket sitä enää kuuntelisikaan :). Olin ylä-asteella kun Rammstein oli kovinta huutoa. Eräällä saksan tunnilla pari poikaa halusi esitellä opettajalle saksalaista musiikkia. Opettaja luuli varmaan kuulevansa perinteistä hanurimusiikkia, kun stereoista alkoi pauhatakin jotain muuta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innostuin Rammsteinista joskus 10 vuotta sitten, kun olin pidemmällä sairauslomalla ja aika meinasi käydä pitkäksi, joten katselin paljon musiikkivideoita Voice-kanavalta ja sitä kautta myös Rammstein tuli tutuksi - kuten moni muukin bändi. Ostelin myös Rammsteinin levyjä, mutta kukaan muu perheestä ei kestänyt kuulla niitä... kumma juttu;) :D Nykyään en tosiaankaan juuri kuuntele musiikkia vapaaehtoisesti, mutta kiva on muistella joskus mitä on tullut harrasteltua;) Rammstein ei ole tosiaankaan mitään schlager- tai hanurimusiikkia;)

   Poista
 3. Erakkoudesta, omasta tilasta & rauhasta, ja kodin ihanuudesta olen ihan samaa mieltä!
  Oon monesti sitä sanonutkin, että minussa on mennyt hyvä erakko hukkaan.
  Olipa mukavaa näitä lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heli, olipa mukava kuulla:) Jotain hengenheimolaisuutta olen meidän välillä ollut havaitsevinani:)

   Poista
  2. Samaa olen ounastellut minäkin hengenheimolaisuudesta :)

   Poista
 4. Tätä oli mukavaa lukea.
  Jos olisi pitänyt yrittää arvata sinun horoskooppimerkkiä, olisin veikannut juurikin Rapua :) Tm vain sen perusteella, mitä blogistasi tulee ilmi. En tosin mikään horoskooppihörhö ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä tunnitan itsestäni Ravun luonteenpiirteistä... suurin osa natsaa, vaikken tosin ole minäkään mikään horoskooppihörhö;)

   Poista
 5. Mahtavaa taasen lukea lisää sinusta :) Oppia ikä kaikki! Erakoituminen, juu, ei huono! Nyt toinen juttu jo, jonka "joudun" tekemään! Nää on niin kivoja! Ihanaa viikonloppua ihanuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maarit <3 Hyökkkäänn lukemaan sun Ystäväkirjan heti, kun ilmestyy;) Ihanaa viikonloppua sinnekin Maarit<3

   Poista
 6. Kiva että säkin teit tänä, tuli ihan uusia asioita kuten tuo Rammstein :D En ihan heti olisi kuvitellut, että se on ollut sun lempimusaa, mutta koskaan ei pitäisikään tehdä oletuksia :) Mäkään en ole mikään horoskooppitulkintojen ylin ystävä, mutta mulla on tosi paljon rapuja lähipiirissä ja skorpionit sekä ravut tulevatkin hyvin toimeen ^_^ Mm. mun äiti, lapsuudenystävä ja mies ovat rapuja, kuten mun yks naapuri jonka kanssa kemiat natsaa :D Ja kaikista hauskinta on se, että en ole etukäteen tietänyt kenenkään ravun olevan ravun ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rammsteinin musiikkivideot oli aikoinaan niin hyviä ja omaperäisiä, että sen kautta kiinnostuin enemmän itse musiikista. Ja onhan ne tyypit mun ikäluokkaakin tai ehkä pikkasen nuorempia;) Saksankielellä esiteyt kappaleet olivat vaihteeksi ihan piristäviä.
   Ei muakaan horoskoopit sinänsä kiinnosta, mutta aika monen merkin persoonanpiirteet kyllä natsaa ko. henkilöihin. Sellaiset päiväkohtaiset horoskoopit on sitten taas ihan huuhaata;)

   Poista
 7. Totta ilman pyykinpesukonetta ei voi elää, astiat todellakin vielä pesee käsin, mutta että saa puhdasta pyykkiä.

  Ihana tuo erakkohommeli, joskus tekisi mieli ja kenties kokeilla ja kaivata sitten tulla takaisin kaikkeen härdelliin.

  Ihanaa sunnuntaita Sari ja taas opin uusia juttuja sinusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monta kotihommaa voi tehdä ihan manuaalisesti, mutta pyykinpesu ilman konetta on aika mahdoton ajatus. Erakkona oleminen voisi avartaa perspektiiviä ihan uudella tavalla tai sitten ihan muuten vaan sopia omalle luonteelle. Voisin viihtyä hyvinkin tai sitten tulisi äkkiä suru puseroon ja ikävä ihmisten ilmoille;)
   Ihanaa sunnuntaita Tiia<3

   Poista
 8. Abba kolahtaa myös meikäläiseen (tyypit on käsittämättömän lahjakkaita) mutta Dancing queen on biisi joka saa korvani vuotamaan verta 😄 Pokka pitää on aivan loistava sarja. Hyacinthin toilailuihin ei vaan voi kyllästyä ❤😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Abbaa on ihan kiva kuunnella pienissä annoksissa, esim. just autossa ja fiilistellä muutaman biisin verran, mutta mitään korvamatoja en kyllä kaipaa itsekään oli kyse Abbasta tai muusta musiikista.
   Hyasintti Bukee on valloittava persoona kaikessa päällepäsmäröinnissään ja hienostelussaan. Eikä kyllästytä katsoa, vaikka sitä tulee jo varmaan pitkästi yli 20. kerran uusintana. Kiva kuulla, että vetoaa sinuunkin:)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!