maanantai 4. kesäkuuta 2018

This or That Challenge eli Tämä vai tuo -haaste

Minttu ihanasta Life of Menta -blogista heitti minulle This or That -haasteen, jonka otin tietysti ilomielin vastaan. Kiitos Minttu<3

Laitoin joihinkin kohtiin selitystä, koska tykkään välillä vähän selitellä, heh!

Suihku aamulla vai illalla?
Ehdottomasti illalla. En voisi kuvitellakaan meneväni nukkumaan ilman suihkussa käyntiä.

Kaupungin ydin vai luonnonläheisyys?
Luonnonläheisyys lähellä kaupunkia.

Kirkkaat vai neutraalit värit?
Kirkkaat värit.

Outo vai typerä?
Outo.

Kevät vai syksy?
Kevät.

Minttu vai kaneli?
Minttu.Suunniteltu vai ex tempore?
Suunniteltu - hyvin suunniteltu on puoliksi tehty on ärsyttävä besserwisserismi, mutta se pitää kyllä paikkaansa monessa asiassa. Tai ainakin jonkinlainen etukäteisharkinta on paikallaan.

Leffa kotona vai teatterissa?
Leffa kotona. Yleensä nukahdan leffaa katsellessa, jollei juoni ole älyttömän kiinnostava, ja on mukavampi kuorsata pärryyttää kotisohvalla kuin leffateatterin penkissä. Kokemusta on molemmista.

Espresso vai latte?
Espresso. En juo maitoa sisältäviä juomia. Ainakin yritän vältellä niitä.

Kysymysten esittäjän vai vastaajan rooli?
Kysymysten esittäminen on varmaankin helpompaa. Vastaaja on vähän enemmän selkä seinää vasten, ainakin kiperissä tilanteissa. 

Halit vai pusut?
Halit.

Tulinen vai mieto ruoka?
Mieto mieluiten. Yleensä tulinen ruoka tarkoittaa sitä, että hiki valuu  norona otsalta kaulalle ja sieltä kylkiä pitkin reisille, ja sitten sukatkin kastuvat.
Nahka vai pitsi?
No, ei kumpikaan, mutta nahka on kuitenkin jollain tapaa siedettävämpi kuin pitsi, jos pitää valinta.

Ylipukeutunut vai alipukeutunut?
Ylipukeutuminen on varmempi valinta. Se ei tunnu niin vaivaannuttavalta ja nololta kuin alipukeutuminen.

Kokemus vai mukavuus?
Mitäköhän tällä haetaan...en ymmärrä, mutta sanon, että mukavuus. Mukavuus kuulostaa kivemmalta, mutta riippuu varmaan asiayhteydestä.

TV-sarjat vai elokuvat?
TV-sarjat. En meinaa jaksaa katsoa leffoja loppuun (kts. yllä), jollei ole todella koukuttava juoni ja loistonäyttelijät. Sarjat voi katsoa pätkissä jakso kerrallaan.

Rock- vai countrymusiikki?
No, ei kumpikaan, mutta jos on pakko valita, niin sitten...ööö... en osaa sanoa.

Punaviini vai valkoviini?
Ei kumpikaan. En juo alkoholia.
Yksin vai yhdessä työskentely?
Yksin, koska olen tottunut tekemään asioita yksin ja itsenäisesti koko ikäni. Lisäksi luonteeni on vähän sellainen introvertti lonely rider.

Uiminen vai rannalla makoilu?
Ei kumpikaan. Uiminen on kuitenkin pienempi paha. Rannalla makoilu on hukkaan heitettyä aikaa, eikä minulla ole aikaa hukattavaksi asti. Busy busy.

Pikaruoka vai kunnon ravintola?
Kunnon ravintola. Jos menen ulos syömään, haluan, että minulle tarjoillaan. Pikaruokaa tulee nykyisin aika harvoin puputettua. Eikä niissä ravintoloissakaan jatkuvasti tule ravattua.

Perunasalaatti vai pastasalaatti?
Pastasalaatti. 

Parilliset vai eriparisukat?
Parilliset. Eriparisukat ovat tosin tuttua elävästä elämästä.

Tanssiminen vai laulaminen?
Tanssiminen. 

Puhelin vai netti?
Netti.


En haasta ketään erityisesti, mutta kaikki haastepostauksista kiinnostuneet yleisesti!

Pist! The Ordinaryn tuotteista kiinnostuneille: Mintun blogista löytyy kattavasti arvioita myös the Ordinaryn tuotteista ja tietysti paljon muistakin. Kannattaa tutustua!

18 kommenttia:

 1. Monessa kohtaa olen samoilla linjoilla. Etenkin tuon ylipukeutumisen suhteen. Joka vuotinen ärsytys on vaikkapa häät, joihin ihmiset menevät crocseissa, leggingseissä ja trikootunikoissa. Siis ne ovat toisten isot juhlat, etkä sinä viitsi edes sen vertaa panostaa, että pistäisit jotkut muut kengät kuin nuo loppuuntallatut ja likaiset. Eikä kyse ole monesti mitenkään rahasta, vaan silkasta ymmärtämättömyydestä ja laiskuudesta. Ja niitähän en minä siedä. :D :D :D Huh, nyt nousi verenpaine ihan arvaamatta kun aloin miettiä. Eipä tässä muuta, positiivisin aatoksiin uuteen viikkoon. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut joskus ristiäisissä, joissa jotkut vieraat ovat lampsineet paikalle lenkkareissa ja lippiksessä (ja se lippis on pysynyt päässä koko seremonian ajan), mikä tuntuu aika epäkorrektilta, kun kyse on merkityksellisestä perhejuhlasta. En ainakaan itse menisi ikinä juhliin arkivaatteissa. Ilman kalliita hepeneitäkin voi pukeutua arvokkaaasti. Huh, en jaksa enempiä paasata, mutta samoilla linjoilla ollaan.
   Ihanaa uutta viikkoa Fanni<3

   Poista
 2. Olipa kiva lukea sultakin vastaukset näihin :) Mä valitsisin myös TV-sarjat ennen leffoja, sillä mulla harvoin riittää mielenkiinto ja jaksaminen katsoa yli kahden tunnin leffoja kerralla loppuun asti. Toisaalta taas hyvää sarjaa voi helposti katsoa monta jaksoa putkeen, mutta ehkä se johtuu siitä, että sarjat on monesti vähän nopeampitempoisia? Leffoissa kun on monesti se jokseenkin paikallaanjunnaava keskikohta, mitä ei sarjoissa samalla tavalla tai ainakaan yhtä pitkästi ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samat ajatukset mullakin: monesti leffoissa on ainakin 30-45 min. turhaa junnaamista ja katsojan kannalta liian rautalankamallikerrontaa, että vähempikin riittäisi. Jonkinlainen malttamattomuus on itsellä ainakin tullut vuosien mittaan, että tekisi mieli huikata elokuvantekijöille, että tiivistäkää, pliis. Sarjoja pystyn itsekin katsomaan peräperää useamminkin jakson, mutta en koko leffaa. Hemmetin loogista, heh;)
   Kivaa viikkoa Linda<3

   Poista
 3. Jee, kiva kun lähdit haasteeseen mukaan, oli hauska lukea valintasi! Mukavaa alkuviikkoa!☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, Minttu<3 Ihanaa viikko sinulle<3

   Poista
 4. Mä olen niin samaa mieltä tosta suihkusta. Kuka ihmeessä haluaa käydä vapaaehtoisesti aamulla, se on kylmää, inhaa ja aikaa vievää puuhaa.. :D Puhtaisiin lakanoihin puhtaana on ihan parasta käydä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhtaisiin lakanoihin puhtaana, se on minunkin periaate. Enkä kyllä aamulla ehtisi missään suihkussa lotrailla muutenkaan, on se vaan niin vaivalloista ja kuten totesit kylmähän siinä tulee;)

   Poista
 5. Opiskeluissa tuli vastaan paljon ryhmätyöskentelyä ja se kyllä viimeistään osoitti, että yksin toiminen on se mun juttu. Ryhmässä olen joko päällepäsmäri tai sitten se hiljainen tyyppi, joka sanoo vaan joo ja tekee hommat muiden mukaan. Ei ole välimuotoa, joka olisi se ihanne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, mun mielestä on paljon helpompaa hoitaa hommat itsenäisesti ja omaan tahtiin, jos suinkin mahdollista. Porukassa asiat yleensä mutkistuu ja hidastuu, eikä ryhmä ole mikään onnistuneen lopputuloksen tae. Monesti yksin tehden tulos on parempi.

   Poista
 6. Olipa taas kiva haaste, niin tykkään näistä ja aina tulee bloggaaja tutummaksi ♥ Vai niin tulista että sukatkin kastuu, hihitin tälle;)Taidan napata tämän mukaani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappaa ihmeessä! Jään odottelemaan mitkä on sun "this or that" ;) Heh, tuliset ruuat saa mulla ainakin paidan selän märäksi, jos ei aina ihan sukkiin saakka ehdi joka kerta hiki valua;)

   Poista
 7. Olipas hauska haaste, hihittelin tuolle leffajutulle kun muistan sen sun kertomuksen siitä juna-leffasta (??) :D Ja mäkin olen ehdottomasti iltasuihkuihmisiä, joskaan en ihan joka ilta suihkussa käykään. Aamusuihkut ovat epämukavuusalueella, toki jos jostain syystä käyn aamulla lenkillä tms. urheilen niin silloin suihku on paikoillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin leffateatterissa katsomassa uusinta versiota Idän pikajunan arvoituksesta joskus talvella ja ko. leffa oli niin umpitylsä, että nukuin melkein koko leffan läpi. Miten olikin onnistuttu tekemään niin huono elokuva, vaikka siinä oli ties mitä huippunäyttelijöitä... Kuorsata tursotin ainakin tunnin verran kurkun karheudesta jälkikäteen päätellen, heh;)
   Iltasuihku on ykkösvaihtoehto tai oikeastaan ainoa vaihtoehto mulle;)

   Poista
 8. Ihana Minttu haastoi mutkin tekemään tän haasteen ja se on tulossa ulos ihan piakkoin. Koin myös tarvetta selitellä vastauksia! :D Aika erilaisia vastauksia kun mulla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hyvä tietää. Käynkin heti lukemassa sun tämät ja tuot selityksineen, kun ne julkaiset:)

   Poista
 9. Ihana haaste siellä taasen! Mielenkiintoisia vastauksia...hmm.. pitänee tehdä tämä(kin) :) Ihanaa viikkoa mahtavus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Kiva, että on bloggaajia, jotka jaksaa kehitellä mukavia haastejuttuja muidenkin iloksi:) Ihanaa viikkoa sinnekin Maarit<3

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!