maanantai 25. kesäkuuta 2018

Meikkejä osteltu - Wet n Wild ja L.A. Girl

Olen ostanut  ihan vaan muutaman meikkituotteen kahdelta suosikkimerkiltäni Wet n Wildiltä ja L.A. Girliltä. Kerron tässä pikakelauksella mitä on tullut ostettua. Impulssin ostoksille on antanut Youtube ja sieltä muutamat First Impression -videot etenkin Wet n Wildin luomiväreistä, jotka tilasin amerikkalaisesta BeautyJoint -verkkokaupasta jo aika päivää sitten. Olen ehtinyt luomivärejä jo käyttää aika tavalla ja tutuiksi ovat tulleet. Minulla on entuudestaan aika läjä Wet n Wildin luomiväripaletteja, eikä lisä ole mielestäni yhtään pahitteeksi. Wet n Wildilla on paljon hyviä paletteja ylipäänsä, eikä vain hintaansa nähden. Ugh.

Wet n Wild Color Icon Eyeshadow 10 Pan Palette - Rosé In The Air
Wet n Wild Color Icon Eyeshadow 10 Pan Palette - Comfort Zone
Wet n Wild Color Icon Eyeshadow 10 Pan Palette - Not a Basic PeachRosé in the Air ja Comfort Zone.Not a Basic Peach.

Wet n Wildin paleteista Not a Basic Peachin tilasin erikseen, koska se oli jossain vaiheessa loppu BeautyJointissa. Halusin kuitenkin myös sen. Wet n Wildilta on tullut aika paljon uusia luomiväripaletteja ja vanhoja tuttuja - kuten Comfort Zone - on uudistettu, mutta nuo kolme kiinnostivat minua eniten. Uutuuspaletti Rosé in the Air on jonkinlainen dupe Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance -paletille. Paletit maksoivat 5,29 dollaria.


Wet n Wildin palettien laatu on melko hyvä. Pigmentti on odotusteni mukainen eli kohtalainen. Mielestäni vanhemmassa Comfort Zonessä pigmentti on aavistuksen "kermaisempi", mutta ehkä paleteissa on eroja, koska jotkut tubettajat ovat taas ihan päinvastaista mieltä. Uusissa paleteissa on kahdeksan sävyä sekä uutuutena kaksi neutraalia häivytyssävyä (transition), mikä on oiva lisä ja helpottaa meikkaamista kummasti, kun ei tarvitse pähkäillä mistä sellaisen tempaisee. Palettien shimmersävyjen laatu on hieman vaihteleva - osa on erinomaisia, osa aika heikkoja, mutta mattasävyt sen sijaan ovat erittäin hyviä, ainakin omalla mittapuullani.

Wet n Wildin luomiväreillä on kiva meikata, koska niitä on helppo häivyttää ja ne pysyvät jopa minun ruttuluomillani aika kivasti paikoillaan tunteja - huolellisella pohjustamisella on tietysti vaikutus asiaan. Monesti tällaisten edullisten palettien kompastuskivi on värisävyjen jonkinasteinen katoaminen luomilta häivytettäessä, mutta Wet n Wildin kanssa en ole törmännyt tähän ongelmaan. Palettien värisävyt ovat monipuoliset ja niillä saa monenlaista kombinaatiota aikaiseksi - aika neutraaleja meikkejä sekä melko villejäkin meikkilookkeja, kun antaa mielikuvituksen kiitää. 

Tilasin kotimaisesta Oletkaunis.fi -verkkokaupasta L.A.Girlin meikkejä, kun ilokseni huomasin, että sinne on tullut myyntiin vähän uudempaakin kalustoa, jota olenkin jo aika kauan kaipaillut kotimaan markkinoille. Youtubesta uutuudet ovat tuttuja jo aika pitkältä ajalta.

Tällaiset tilasin, näin ensi alkuun. Luultavasti tilaan vielä lisää, ainakin luomivärejä, koska ovat niin ihania. Heh. Valikoimaa Oletkaunis.fi:ssä on onneksi todella kivasti.

L.A. Girl EyeLux Mesmerizing Eyeshadow - Fantasize (6,90 e)
L.A. Girl - Just Blushing - Just Kissed (5,90 e)
L.A. Girl - ProContour Powder - Medium (6,90 e)
L.A. Girl - Ultimate Intense Stay Auto Eyeliner - Deepest brown (5,90 e)
L.A. Girlin Just Blushing -poskipunan sävy Just Kissed näyttää aika silmiinpistävältä, mutta silti maltillisella sivellinkädellä sillä ei tule mitään älyttömiä pelleposkia. Itse tykkään varsinkin kesällä käyttää vähän räväkämpiä sävyjä - kyllä talvellakin toki. Poskipuna on oikeastaan aika kuivanpuoleinen, mutta silti helposti työstettävissä ja kerrostettavissa lisäefektin saamiseksi. 

L.A. Girl - ProContour Powder on aika pölisevän sorttista, joten sitä pitää ottaa siveltimeen aika kevyellä otteella ja levittää harkiten kasvoille, muuten tulee aika silmiinpistävä ruskea rantu kasvon luustolle. Korostus-varjostus -palettien sävyjen valinta on toisinaan todella hankalaa nettikaupan kuvien perusteella, joten jos nyt valitsisin, ottaisin ehkä vaaleamman sävyn, koska sävy medium on itselleni ehkä hieman liian lämmin ja tumma. Korostusväri puolestaan on aika onneton - ei sillä oikein mikään korostu. Siitä saa kasvoilleen vaan hailakan kellertävän läntin. 

L.A. Girlin luomiväripaletti on kivan kompaktin kokoinen ja siinä on riittävästi sävyjä ihan normimeikkiin. Sävyt ovat satiini-mattaisia. Ne blendaatuvat erittäin hyvin, vaikka pigmentti ei ole mitenkään päätä huimaava, mutta tällaiselle amatöörimeikkajalle oikein passeli. Luomivärit eivät karise, eivätkä pölise, mikä on iso plussa tämän hintaluokan luomiväreissä. Ehkä ei-niin-voimakas-pigmentti korreloi hintatasoa. 

L.A. Girl - Ultimate Intense Stay Auto Eyeliner on mielestäni porukan helmi. Se on erittäin hyvä rajauskynä. Kynä on sopivan pigmenttinen, helposti liukuva ja rajaukset pysyvät paikoillaan. 

L.A. Girlin pakkauksista annan erikoismaininnan. Ne ovat erittäin hyvännäköisiä, tukevia, toimivia, kiinni pysyviä ja kompatin kokoisia - ehkä poskipuna on hieman järkelemäiseen kallellaan, mutta eipä tarviste pelätä kesken loppumista.


Kiinnostaako kumpikaan merkki sinua?


22 kommenttia:

 1. Musta noi uudet wet' n wildit näyttää jopa kuvissa vähemmän kermaisilta kuin ne vanhat paletit, joita muuten omista pari ja joista pidän. Jotenkaan toi vinoasettelukaan ei oikein sytytä. BUU. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä uusien Wet n Wildien kermaisuudesta. Ne ei tosiaankaan näytä eikä tunnu kovin kermaisilta, mutta kuitenkin luomille työstettynä toimivat ihan moitteetta, eivätkä varise yhtään:) Pannujen vinoon asettelu ei kaikkia viehätä, mulle on yks hailee miten ne siinä on;) :D

   Poista
 2. Molemmissa merkeissä omat viehättävyytensä, mutta ehkä Wettis vie pidemmän korren :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wet n Wild on mulle ykkönen kaikista meikkimerkeistä<3

   Poista
 3. Mulla oli se vanhan mallinen Comfort Zone ja se värien kariseminen oli niin hirveetä etten kestänyt :D muuten hyvä paletti mutta hinnan huomasi käyttömukavuudessa :) LA Girlistä ei ole kokemusta mutta on sillä ihan mielenkiintoisia tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä uudet versiot ei kyllä karise yhtään. En tällä kertaa viitsinyt ottaa swatch-kuvia, kun niistä ei kuitenkaan saa ihan oikeaa käsitystä pigmentistä. Monesti swatchatessa kermaisilta tuntuvat luomivärit toimivat huonosti luomilla ja päinvastoin. Mun mielestä nämä uudet versiot toimii paremmin luomilla kuin ne vanhemmat.
   L.A. Girlillä on runsaasti hyviä meikkejä. Olet kaunis.fi -sivuilla on aika hyvä kattaus. Suosittelen:)

   Poista
 4. Tuo MR-dupe kyllä ginostelee, koska haluaisin testata sitä alkuperäistä, mutta en haluaisi ostaa mitään kalliita luomivärejä ajelehtimaan. :D Ja olen samaa mieltä Jonnan kanssa, jo kuvat näyttää kuivemmilta. Mutten sano ettenkö voisi silti kokeilla. Paitsi että en kokeile, koska ostolakko ja ostoangsti päällä. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en osta koskaan mitään kalliita meikkejä, koska tunnen itseni... kyllästyminen tulee aika äkkiä ja rahallinen panostus menee hukkaan, jos ko. tuotetta ei todella käytä ahkerasti;) Vaihtelunhalu on aika iso osa meikkifriikkeilyä.
   Vaikka noi Wet n Wildit näyttää kuivilta, niin luomille ne asettuu todella hyvin... siis minusta ainakin, mutta makuja on monenlaisia;)

   Poista
 5. Samoilla linjoilla olen sun kanssais tuossa ylemmässä kommentissa mainitsemastasi vaihtelunhalusta.
  En voisi ajatellakaan laittavani omaisuuksia yhteen ainoaan luomiväripalettiin, ja sitten kärvisteleväni sen kanssa iäisyyden, kun en raaskisi mitään uutta ostaa :D
  L.A Girliltä mulla on yksi noita isompi nudepaletti ja ihan riittävän hyvänlaatuinen mun makuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tulisi mitään, jos joutuisi kärvistelemään yhden puoliväripaletin kanssa ikuisuuksia. Kyllä sellainen latistaisi meikki-intoilua, senhän ymmärtää kaikki, jotka on hulluna meikkeihin;)
   Mun mielestä halvemmissa merkeissä on paljon helmiä, eikä korkea hinta ole laadun tae. Ne helmet oppii kyllä löytämään, kun ahkerasti harjoittelee;)

   Poista
 6. Kivoja sävyjä! Mulle tää onkin uusi merkki, pitääkin käydä kurkkaa sarjaa tarkemmin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutkailla, ei siinä paljoa menetä, jos ei tykkääkään:)

   Poista
 7. Merkeillä on muutamia kiinnostavia tuotteita, mutta omistan kumpaakin todella vähän. L.A. Girlin peitevoide on ihan jees! Noissa Wet n Wildin luomiväripaleteissa on tosi nätit sävyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L.A. Girlin peiteaine on yksi mun vakiopeiteaineita. Mulla se toimii ihan loistavasti, mutta sekin jakaa mielipiteitä. Wet n wildin palettien sävyt on minunkin mielestä erittäin onnistuneet. Niillä saa loihdittua monenlaista tyyliä:)

   Poista
 8. Taisinkohan muutossa nakata roskiin viimeiset Wettis paletit, mutta omistin ainakin Comfort Zonen ja sellaisen ehkä kuuden sävyn mattaisen nudepaletin. Ne olivat laadultaan mun makuun, mutta olivat jo niin vanhoja, että piti antaa uusille tilaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, miten oot raaskinut heittää Comfort Zonen menemään? ;) Musta se on ihan klassikko, enkä varmasti luovu siitä edes kuolinvuoteella;) Mulla on ennestääb kasipaletteja ja trioja vaikka kuinka monta, mutta täytyy varmaan lisätä kalustoa vielä muillakin uutuuksila:) Kiva kuulla, että Wet n Wildin palettien laatu miellyttää sinuakin:)

   Poista
 9. Täällä L.A Girlin poskipuna oikein syvässä punaisessa sävyssä ja se on aivan huikean hyvä ja antaa ihanan hehkuvan punaisuuden poskille, mietinkin että haluan hankkia muita sävyjä itselleni,koska tuo poskipuna on niin kiva.

  Mukavaa viikon jatkoa Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että tykkäät:) Mulla ei ole ennestään ollut L.A. Girlin poskipunia, joten niitä pitää hommata lisää, ehdottomasti;)
   Kivaa viikkoa Tiia<3

   Poista
 10. Molemmat! Ihanaa, kuin olisit kuullut eilisen ajatteluni: tarvitsen uutta luomaria. Selailin nettiä ja Wet ja wild on tuttu, LA ei. Huomasin, että aarrearkustani puuttuu kokonaan nude- paletti ja taidan koklailla molemmilta. Niinkuin totesit, ei ole liikaa....so true! :D Ihanaa päivää ihanuus <3 <3 Nettikauppaan mars menee tämä nainen nyt! Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, onpa mukava kuulla, että sinäkin päätit aarrearkkua täydentää just mun lempparimeikkimerkeillä:) Olisi kiva tietää sitten, mitä ihanuuksia sait hankittua:)
   Ihanaa päivää ja viikon jatkoja Maarit<3 <3

   Poista
 11. Oi miten ihania sävyjä noissa meikeissä! <3 Wet n Wild kiinnostaisi hurjasti, mutta en oo vieläkään päässyt niihin käsiksi. Noi luomiväripaletit varsinkin houkuttelee, noissakin on kaikissa niin kauniit sävyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda:) Lämmin suositus multa näille molemmille merkeille. Wet n Wildin meikit ja erityisesti luomivärit on mun heikko kohta, tykkään niistä valtavasti. Olisi kiva kuulla sitten jos/kun jonkun paletin tms. päätät hommata, mitä tykkäät ihan käytännössä:) Mua aina kiinnostaa muiden Wet n Wild kokemukset:)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!