maanantai 11. kesäkuuta 2018

Erisan kasvovesi - leukani loksahti - ihastuksesta!

Olen viime aikoina kokeillut monenlaisia kasvovesiä, joista olen pitänyt todella paljon juuri uusien elämysten vuoksi. Kasvovedet ovat tulleet arvoon arvaamattomaan nykyisissä ihonhoitorutiineissani. Olen kuitenkin kaivannut ihan peruskasvovettä ja löysin lähikaupasta kotimaisen Erisanin kasvoveden (200 ml) muutamalla eurolla. Erisanin tuotteethan ovat hajusteettomia, väriaineettomia ja parabeeniittomia, ja sopivat siten herkkäihoisille ja allergikoille. Olen käyttänyt aiemminkin joitakin Erisanin tuotteita, mutta hajusteettomina ne eivät niin kovasti puhuttele ja tuotteet tuntuvat kaikessa yksinkertaisuudessaan vähän liian koruttomilta ja järkeviltä. Viime ajat olen siis käyttänyt etupäässä korealaisia kasvovesiä, jotka eivät ole ihan perinteisiä kasovesiä, koska ne ovat aika sakeita, geelimäisiä ja pitkäincilistaisia (onko sellaista sanaa... no, nyt on). Ehkä intoni tutustua mahdollisimman monenlaisiin kasvovesiin on syynä siihen, että aloin kaivata ihan normaalia vetistä kasvovettä, sellaista, jossa ei ole mitään ihmeellisyyksiä. Niinhän siinä sitten kävi, että ihastuin aivan totaalisesti Erisanin kasvoveteen. Se tuntuu valtavan raikkaalta, vilvoittavalta ja puhtaalta. Mietinkin, että miksi ihmeessä en ole sitä aiemmin käyttänyt. No, nyt olen sitten nauttinut täysin palkein tästä ihanan puhdistavasta ja virkistävästä kasvovedestä, joka sopii kuivalle iholleni erinomaisesti, ja olen jättänyt geelimäisemmät lajitoverinsa vähän vähemmälle. Käytän niitäkin kuitenkin melko tasaiseen, mutta en yksinomaan.

Erisanin ksvoveden inci-lista on hyvin lyhyt ja hyväntuntuinen: Aqua, Panthenol, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Erisanin alkoholiton kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille. Erisan -tuotteet on kehittetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.

18 kommenttia:

 1. Mitä, mitä, en ole edes tiennyt että Erisanilta löytyy kasvovesi, tätä on pakko kokeilla! Kuulostaa Incin perusteella siltä, että pintakuiva iho rakastaa varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään tiennyt ennen kuin vahingossa löysin tämän ihanuuden;) Mä luulen, että sopii sullekin ihan perfect!

   Poista
 2. Olen käyttänyt monia Erisanin tuotteita tyytyväisenä, mutta silti täytyy myöntää, että kaupassa pakkauksien vaatimattomuus voi olla syy että moni hyvä perustuote voi jäädä ostamatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama täälläkin: ei niin helposti tule tartuttua mihinkään "sinivalkoisiin" perustuotteisiin, vaikka niissäkin on omat helmensä. :)

   Poista
 3. Mie ostin tämän lopputalvesta (Simplet oli tarjouksessa, niin näppäränä ostin Erisania..), mutta vielä en ole korkannut. Yritän muita käytellä pois.

  Nämä ainakin meidän toisella Cittarilla jää vähän piiloon, kun ovat alimmalla mahdollisella hyllyllä. Kaikki kalliimmat tietty ylempänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edullisempien merkkien tuotteita joutuu välillä konttaamaan alimmilta hyllyiltä tai sitten kurkottamaan ylimmiltä, koska kuten totesit ne kallimmaat ja myyvimmät laitetaan katsekorkeudelle. Onneksi vielä kroppa taipuu;) Huomasin yks päivä Cittarissa, että olen täysin unohtanut myös Pirkan tuotteet, ne turkoosin värisissä pakkauksissa olevat. Pitääkin niitä tutkia seuraavaksi. Kerrohan sitten mitä tykkäsit tuosta Erisanin kasvovedesta, kun kerkiät käyttämään:)

   Poista
 4. Simppeli inci, mutta joskus se on paljon parempi kuin ne megapitkät! Tätä voisin kyllä itsekin testata jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Megapitkä inci ei useinkaan takaa laatua, vaikka toisin voisi luulla. Kun on tullut käytettyä viime aikoina jonkun verran korealaisia tuotteita, joissa incit tuppaa olemaan todella pitkiä, on kiva käyttää tällaisia simppeleitä tuotteita. Monesti less is more, eikö!

   Poista
 5. Tää tuote on mennyt multa ihan ohi!pakko hankkia tätä ja kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, iso suositus tälle kasvovedelle multa:) Toivottavasti tykkäät:)

   Poista
 6. Tässä on kyllä tosiaan kivan lyhyt ja simppeli inci - ei mitään turhaa! Loistava löytö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin tohon inciin, ja löytöhän tämä on jos mikä:)

   Poista
 7. En edes ole tiennyt että Erisanilla on kasvovettä! Kiitos vinkistä💕🌻

  VastaaPoista
 8. Mä olen Erisanin kasvovettä käyttänyt monta pullollista, aikana ennen kuin bloggasin kosmetiikasta, ja silloin kun bloggasin :D Tykkään tässä juuri simppeliydestä ja siitä, että sopi herkälle iholle :) Erisanilla on tosi kiva puhdistusbalsami, ja rakastin vuosia sitten heidän yhtä kasvovoidettaan. Nyt se on liian kevyt mulle, mutta siihen ajanjaksoon aivan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen käyttänyt aiemmin Erisanin (jotain) kasvovoidetta ja puhdistusgeeliä. Voide oli ihan hyvä, mutta muistaakseni puhdistusgeeli oli hieman liian pesevä. Pitää varmaan testata uudestaan jossain välissä, kun on uutta ihastusta ilmassa;) Kasvovesi on todella hyvä<3

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!