torstai 22. maaliskuuta 2018

Kolme hyvää asiaa

Kolme hyvää asiaa -postaus on ollut monessa blogisssa, mutta itse bongasin sen ensiksi Jonnan blogista (postaus). Joissakin kohdin kolmen hyvän asian löytäminen ei ollut yllättäen ihan helppoa. Jotkut kohdat taas ovat vanhan toistoa eli ne ovat tulleet esiin postauksissani aiemminkin, mutta minkäs teet, elämäni on hyvin yksinkertaista. 


Kolme hyvää asiaa päivässäni

 • rauhalliset aamuhetket, kun juon kahvia, meikkaan ja katselen Youtubesta suosikkikauneustubettajiani
 • työmatkat bussissa  - mennen tullen - silloin on aikaa vaan tuumailla ja olla 
 • syöminen - olen huono ja laiska kokkaaja, mutta rakastan syömistä


Kolme hyvää asiaa minussa

 • lojaalisuus
 • vastuuntunto
 • myötätunto

Kolme hyvää asiaa elämässäni

 • lapset ja mies  - tärkeimmät ja läheisimmät ihmiset
 • vakaa ja riittävä toimeentulo, mistä olen alati kiitollinen maailmassa, jossa jyllää kvartaalitalouden lainalaisuudet
 • elämänkokemuksen tuoma varmuus ainakin joissakin asioissa ja kantapään kautta opittu seesteisyys

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

 • oman talon valmistuminen ja ensimmäisen oikean kodin saaminen on suuri asia varsinkin, kun olen jo aika varttunut teini
 • kesä ja kesäloma ovat hyvä asia joka vuosi
 • uusi asuinympäristö, jossa luonto on entistä lähempänä ja hyvät liikuntamahdollisuudet, sekä rauhallinen miljöö. En kestä kaupunkiasumista, tahdon hiljaisuutta ympärilleni.


Kolme hyvää asiaa blogissani

 • lukijat ja bloggajakollegat
 • blogi tuo mielekästä sisältöä elämään 
 • blogi on avartanut kosmetiikkamaailmaailman tuntemusta 

Postauksen kuvat on otettu helmikuun lopulla Billnäsin Ruukissa kauniina pakkaspäivänä.

24 kommenttia:

 1. Ihanaa, että oot päässyt asumaan lähelle luontoa jos se on sulle tärkeää<3 Mä taas oon koko ikäni asunut kaupungissa ja on vaikea edes kuvitella, että muuttaisin jollekin selkeästi pienemmälle paikkakunnalle ja/tai luonnon keskelle :D Toisaalta kaipaan kyllä sitä luontoakin, varsinkin kesäisin, mutta onneksi sinne luonnon keskellekin on mahdollista halutessaan päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asun kylläkin kaupungissa, mutta onneksi sen verran syrjemmällä, että tuntuu kuin asuisi maalla. Työmatka kulkee ihanan pelto- ja metsämaiseman halki, jossa sieluni lepää:) Ihan ydinkeskustassa en tahtoisi enää asua. Se ei vaan sovi mulle enää. Juu, kesällä pitää aina päästä luontoon:)

   Poista
 2. Tää oli tosi kiva postaus :) Täytyy kyllä itsekin johonkin väliin tehdä :) Positiiviset jutut on aina ihania ja muutenkin niitä täytyisi ajatella useammin, että muistaa miten hyvin asiat kuitenkin on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jään odottelemaan sun kolmea hyvää:) Kyllä niitä myönteisiä asioita on loppujen lopuksi enemmän kuin niitä toisenlaisia. Ihmissuhteet, terveys ja toimeentulo, siinä ne suurimmat ilonaiheet<3

   Poista
 3. Tämä oli tosi kiva ja perhe on tärkein. <3 Myötätunto ja empatia myös, sillä ilman niitä, ei voi kokea oikein mitään, muuta kuin oman mielensä kautta.

  Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä perhe on se ydin, vaikka omat lapset ovat pelmahtaneet maailmalle jo ajat sitten. Myötätuntoahan kaikki kaipaavat, siksihän niin paljon ihmiset esim. kertovat omista murheistaan muille ja toivovat tulevansa kuulluksi ja ymmärretyksi. Empatialla pötkii aika pitkälle:)
   Ihanaa tulevaa viikonloppua<3

   Poista
 4. Olipa kiva haaste ja olisin osaan vastannut ihan samoin :)Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Billnäs on kyllä nätti paikka. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Billnäs on todella hieno paikkana ja ympäristöhän on siellä ihan huikea. Pitää varmaan kesällä tehdä uusi retki, että näkee kaiken vehreyden ja vesistön sinisyyden:)

   Poista
 6. Onnea uudesta talosta💕💕 Kiva postaus. Mukavaa torstai-iltaa❤

  VastaaPoista
 7. Mäkin rakastan asua enemmän luonnon keskellä, onkin ihanaa kun monen vuoden betoniviidakkoajan jälkeen sain luonnon lähelle, mutat kuitenkin niin että ne kaupungin palvelut ovat lähellä :D Kyllä se vaan on niin, että luonnosta saa voimaa ja energiaa ^_^

  VastaaPoista
 8. Näitä haastepostauksia on kiva lukea - ja välillä vähän haastavaa tehdä; itsellänikin tämä on odottanut luonnoksissa jo tovin tekemistään;)
  Näissä löytää kivasti ihmisistä uusia puolia - niin nytkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä; haastepostaukset ovat omalla tavallaan kiehtovia, mutta on niiden väsäämisessä sitä haastettakin;) Myös kanssabloggaajista oppii aina uusia kiinnostavia ja lähentäviäkin puolia:)
   Nyt jään odottelemaan sinun postaustasi!
   Kivaa viikonvaihdetta!

   Poista
 9. Möngin tänään metsässä lintubongailua harrastamassa, joten luonnon merkitys on kasvanut entisestään. Asun nyt rauhallisella omakotitaloalueella, mutta unelmani olisi joenrantatontti ja lisää ulkoilua :).
  Blogi on pitkäaikaisin harrastukseni, joten sekin kertoo jotain tästä hommasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsässä samoilu on todella rentouttavaa ja rauhoittavaa. Lapsena, kun asuin maalla, toivoin, että pääsisin kaupunkiin. Aikuisena, kun pääsin sitten kaupunkiin, tahdoinkin takaisin maalle;) Arvostukset ovat muuttuneet matkan varrella. Elämä on!

   Poista
 10. Moikka ihana asia :) Ihana postaus, ja tekisi mieli kommentoida enemmän, mutta kädet ja pää aivan jumissa. Mun blogi kaapattiin ja voipi olla jotain prk...piip vakoiluohjelmaa tms :( Oon täällä nyt sitten taas: www.menaiset.fi/blogit/ihana-keski-ika

  Joten tuu moikkaa, mää tuun tänne ainaskii! :) Menee hetki kun saan taas omat hommat kunnolla käyntiin. Mahtavaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit:)
   No, voihan vitalis, miten on käynyt. Että mua ottaa päähän tuollaiset kaappaamiset ja muut kriminaalit teot:( On tää maailmanmeno hullua, kun tavallisten ihmisten blogienkin kimppuun käydään:(
   Koetahan tsempata:) Kivaa uutta viikkoa<3

   Poista
 11. Onpa sympaattinen postaus! :)
  Onnea uudesta talosta!
  Itselleni ajan myötä yhä enemmän tärkeäksi tulee rauha ja hiljaisuus. Varmaan muutan maalle 10 vuoden sisällä. Aiemmin kuvittelin olevani henkeen ja vereen cityihminen 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3
   Luulin jo vastanneeni tähän kommenttiin, mutta en näemmä olekaan, hups;)
   Olen asunut pääkaupunkiseudulla kohta liki 35 vuotta (apua!) ja viime vuosina on entistä enemmän ruvennut tuntumaan siltä, että olen aivan väärässä paikassa. Ehkä seuraava asumus on sitten siellä, minne kuulunkin;)

   Poista
 12. Rauhalliset aamuhetket ja työmatkat, voi kyllä! Entinen kämppikseni aina ihmetteli, miksi herään niin aikaisin. No just siksi, että voin rauhassa juoda kahvini ja lueskella vaikka lehteä, ilman kiirettä mihinkään. Inhoan hosumista, siitä jää koko päiväksi rauhaton fiilis. Myös rauhalliset matkat kouluun tai töihin ovat ehdoton arjen rauhoittaja. Itse kuljen melkein joka paikkaan ratikalla, koska se on mukavin tapa matkustaa. Kestäähän siinä kauemmin kuin junalla mennessä, mutta saapahan kuunnella musaa ja uppoutua ajatuksiin tai lukea kirjaa. Jaksan olla paljon tehokkaampi, kun olen saanut nämä omat pienet hetket.

  Onnea uuteen kotiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin herään aamulla tarkoituksella hyvissä ajoin, että saan olla omissa oloissani ja ihan rauhassa hissun kissun valmistautua päivän touhuihin. Jollen saa juoda aamukahvia rauhassa ja puuhastella omiani, menee koko päivä pilalle;) Tarkoituksella menen myös aikaisella bussilla töihin, että saan istuskella omissa oloissa ilman sisään ja ulos ryysääviä ihmisiä. Ruuhkavuoroja kammoan. Rauhalliset aamutoimet auttavat tosiaankin kestämään päivän hektisyyden paljon paremmin!
   Kiitos Fanni<3

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!