torstai 15. helmikuuta 2018

Sivellinrakkautta - Ecotoolsin suuri puuterisivellin

Pidän todella paljon Ecotoolsin siveltimistä ja niitä on kertynyt jonkin verran, enimmäkseen silmämeikkisiveltimiä. Ecotools uudisti sivellinten ulkoasua jokin aika sitten. Ulkoasu on mielestäni entistäkin tyylikkäämpi, vaikkei vanhassa tyylissä mitään vikaa olekaan.

Ihastuin heti ensisilmäyksellä Ecotoolsin uuteen isoon puuterisiveltimeen, kun näin siitä kuvan jollain sivustolla joskus viime syksynä, ehkä. Aika menee niin nopeasti, ettei aina pysy kärryillä ajan kulusta - tapahtuiko joku asia viikkoja vai kuukausia sitten tai ehkäpä peräti vuosi sitten. Tilasin siveltimen  Oletkaunis.fi -verkkokaupasta (ei mainoslinkki), jossa se maksoi ostohetkellä noin  12 euroa. Myös Nella mainitsi 'Vuoden 2017 parhaat' -postauksessaan Ecotoolsin ison puuterisiveltimen, ja hyvästä syystä. Sivellin on kerrassaan loistava! Antakaas, kun kerron...Ecotoolsin puuterisiveltimessä on peräti 70 000 harjasta! Vow, kuulostaa ihan käsittämättömältä määrältä! Sivellin on erittäin kuohkea, mutta tiiviskarvainen eli karvaominaisuuksiltaan juuri sellainen, josta itse tykkään eniten. Karvat ovat jämäköitä, mutta ne eivät tunnu laisinkaan kovilta tai karkeilta, vaan ihanan pehmoisilta ihoa vasten. Varsi on tukeva ja paksuudeltaan käteen sopiva. Karvaosan kapea pallomaisuus on erittäin sopiva muoto puuterisiveltimelle. Sivellin nappaa puuterin mukavasti ja sivellinosan muoto mahdollistaa sen, että siveltimellä on erittäin miellyttävää levittää  tai tupsutella puuteria kasvoihin. Sivellin hivelee kasvoja luontevasti kauniissa kaaressa eli se ikään kuin mukautuu kasvojen muotoon ja tekee puuteroinnista erittäin vaivatonta. Puuterisivellin on niin mukavan tuntuinen, että sillähän sivelee kasvojaan ihan huvin päitenkin! Ecotoolsin uudet siveltimet ovat väritykseltään erittäin tyylikkäitä - valkoinen varsi ja hopeanvärinen holkki, sekä ruskeat karvat ovat kaunis yhdistelmä.Kaikki Ecotoolsin siveltimet valmistetaan synteettisestä materiaalista (kierrätettyä alumiinia ja muovia)  ja uudistuvasta bambusta, joten ne sopivat hyvin myös vegaaneille.

Siveltimien valmistaminenkin on taitolaji. Ecotools on onnistunut erinomaisesti - siveltimet ovat korkealaatuisista materiaaleista huolella tehtyjä  ja kestäviä. Niitä on mukava käyttää ja ne ovat myös hinnaltaan edullisia. Lisäksi siveltimet ovat cruelty free ja PETA-sertifioituja.

Oletko jo kokeillut Ecotoolsin isoa puuterisivellintä?

24 kommenttia:

 1. Pakko myöntää, että tämä on ihan omia lempisiveltimiä ja käytössä siis aina kun meikkaan. Laitan tällä aurikopuuterinkin. <3

  Ihanaa päivää Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin on, en nykyisin muuta puuterisivellintä käyttäisikään. Muoto on niin kiva, että sitä ihan muuten vaan tekee mieli hiplata:)

   Kivaa iltaa Tiia<3

   Poista
 2. Mulla onkin vaan Ecotoolsin siveltimiä, tykkään tosi paljon. Tällä hetkellä löytyy 2 erilaista puuterisivellintä joista toinen on näyttänyt "lässähtämisen" merkkejä, täytyy muistaa katsastaa tämä sivellin seuraavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vanhan kaartin Ecotoolseja jonkin verran, mutta paljon muitakin merkkejä. Tämä uusi puuterisivellin on aivan ylitse muiden, ihan melkein jokapäiväisessä käytössä. Suosittelen, varmasti ihastut, kun muutenkin olet näemmä Ecotoolsin kannattaja:)

   Poista
  2. On ihana <3 ja on melkein puolet isompi verrattuna niihin 2 muuhun ecotoolsin siveltimeen. On ihan superhyvä maaliskuun jolie boxissa tulleen "hehkupuuterin" kanssa, tykkään! :)

   Poista
 3. Mä tykkään tästä myös tosi paljon!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Erinomaista<3 Jotenkin aavistin, että tää sulta varmasti löytyy <3

   Poista
 5. Nää uudet siveltimet on kyllä kauniita :) Mä vierastan itse tällaisia isoja puuterisiveltimiä, en jotenkin osaa käyttää tällaisia :D Pitäisi ehkä opetella, kun niitä kuitenkin multakin löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa opetella:) Uskon, että ihastut. Tämä iso sivellin on jotenkin ihan omassa sarjassaan. Karvaosan muoto on sellainen, että se oikein syleilee ihoa, ettei malttaisi käsistään laskea;)

   Poista
 6. Oi, kylläpäs näyttää hyvältä tuo sivellin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näyttää hyvältä, tuntuu hyvältä ja toimii hyvin! Erinomainen sivellin:)

   Poista
 7. Mun pitäisi uusia siveltimiä, hyvä kun muistutit :) Tää on ihan uusi tuttavuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen Ecotoolsin iso puuterisivellintä, se on aivan paras puuterisivellin, mitä ikinä ole käyttänyt. Olen aivan lääpälläni siihen;)

   Poista
 8. Täällä toinen Ecotools-fani! Tuo iso puuterisivellin on todellakin aivan loistava :)

  VastaaPoista
 9. Jee, se on aivan mahtava sivellin:) Ei löydy riittävästi superlatiiveja enää;) Ihan paras:)

  VastaaPoista
 10. No tämä kyllä näyttää kuvissakin ihanan hipsuteltavalta :D Pakkohankinta selkeästi!

  VastaaPoista
 11. Tää on ihan mahtava sivellin! Niin pehmeä ja pullea, yksi mun lemppareista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mun mielestä ihan optimaalinen puuterisivellin:) Myös mun lemppari:)

   Poista
 12. Tää on niin hyvä<3 En tiedä uskallanko sanoakaan, mut sanon kuitenkin :D Oon nyt löytänyt toisen puuterisiveltimen, mistä tykkään ehkä vielä enemmän kuin tästä (!!). Säästän paljastukset seuraaviin suosikkeihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täh? Voiko Ecotoolsia parempaa olla? Se pitää kyllä nähdä ja kokea;) Jään odottamaan mielenkiinnolla paljastusta!

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!