maanantai 11. joulukuuta 2017

Shaaanxo Remix Palette

Uusiseelantilainen tubettaja Shannon Harris eli Shaaanxo on suosikkini kaikista kauneustubettajista, kuten olen toitottanut aiemminkin. Häneltä tuli runsas vuosi sitten markkinoille kaksipuolinen luomiväri-/huuliväripaletti yhteistyössä BHCosmeticsin kanssa. Kerroin paletista tässä ja tässä postauksessa.


Shannonilta tuli marraskuussa uusi paletti, jossa on molemmin puolin luomivärejä (2 x 9). Huulivärit on jätetty pois. Hyvä niin, koska huuliväripaletit eivät ainakaan minua innosta. Luomiväreistä toinen puoli on sama kuin aiemmassa paletissa, ja toinen puoli on ihan uusia sävyjä. Paneudun tässä postauksessa vain uusiin sävyihin.


Paletti on erittäin tukevaa pahvia ja kompatin kokoinen. Paletissa on kummallakin puolella peili. Parannusta aiempaan palettiin on myös se, että luomivärien sävyt on nyt nimetty ja nimet on printattu itse palettiin, eikä muoviläpyskään, kuten monissa paleteissa tuppaa olemaan. 


Paletissa on vain pari shimmer-sävyä ja loput ovat mattaisia ja satiinisia. Paletin sävymaailma on räväkämpi ja värikkäämpi kuin aiemman paletin, joka on aika hillitty ja rusehtaviin sävyihin kallellaan. Uudesssa sävyt ovat pitkälti lilan sävyisiä tai sinnepäin. Mukana on yksi todella huomiota herättävä pinkki-lila sävy eli Baby Girl. Rusehtavat sävyt toimivat erinomaisesti häivytyssävyinä.


Myös uudet sävyt ovat helppoja työstää ja ne blendaantuvat vaivattomasti. Ne ovat pigmenttisiä, tasalaatuisia, sekä erittäin tiiviitä eli ne eivät varise, eivätkä pölise, mikä on aika ihmeellistä. En ole ennen käyttänyt näin helppokäyttöisiä luomivärejä; ne toimivat kuin unelma. Luomivärien erinomaisen koostumuksen ansiosta meikki pysyy kasassa ja paikoillaan erittäin hyvin. Mikään ei lähde valumaan paikoiltaan ja se  on upea juttu!

Island Glow - Needy - Dark Horse

Dream Girl - Stalker - Vampette


Bestie - Lover - Baby Girl

Olen todella tyytyväinen ja innoissani Shaaanxo The Remix -paletista.  Se maksoi ostohetkellä (muistaakseni jokin Limited Time Prize) 18,99 dollaria. Suosittelen lämpimästi Shaaanxo The Remix palettia: se on kompaktin kokoinen, monipuolinen ja hyvälaatuinen luomiväripaletti.

Paletin tuttu "vanha" puolisko.
By the way: swatchit otettu ilman primereita yms. tykötarpeita.

24 kommenttia:

 1. Nyt on hurmaava söpöys ja tähän palettiin sekoaisi Pinkit korkokengät Maijukin.

  Ihanaa viikkoa Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,on tosi hurmaava ihan läpikotaisin ja uskon, että tähän sekoaisi Maijukin;) Mähän olen jo seonnut:)
   Upeata viikkoa Tiia<3

   Poista
 2. Olen samaa mieltä huulijutuista paleteissa, lisäksi ne menee todella nopeaan noissa pilalle, jotenkin öyh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä, enkä ymmärrä kuka sellaisesta systeemistä ylipäänsä tykkää. Erittäin hankala käyttää ja lisäksi epähygieeninen, hyhhhyijää!

   Poista
 3. Muakaan ne huulipunat ei paletissa niin kiinnosta, mutta tää pelkkiä luomivärejä sisältävä paletti olisi ihana! Upeita sävyjä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä:) En käyttänyt niitä ekan paletin huulipunia ollenkaan, koska ne ei vaan innosta yhtään. Näistä uudenkin paletin sävyistä tykkään todella paljon, samaten niiden laadusta. Aivan huippua<3

   Poista
 4. Kivan monipuolinen paletti, josta löytyy mukavasti väriläikkiä piristämään kokonaisuutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sävyissä on valinnan varaa ihan kivasti; neutraalia ja vähän räväkämpää:)

   Poista
 5. Kivanoloinen paletti ja aikas räväkkä pinksu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tuollaisista räväköistä pinkeistäkin. Väriä elämän myös luomivärien avulla, heh;) <3

   Poista
 6. On kyllä kivat nuo uudetkin sävyt! Alkuperäisen Shaaanxo -paletin omistankin jo ja vähän mietin aluksi, etten ostaisi uutta, koska sittenhän tulee tuplasti tuo yksi puoli. Toisaalta.. voihan se olla, että vielä lipeän tässä :D Punertavat ja lilaan/violettiin taittavat sävyt on itselle sellaisia varmoja, joihin kaikissa paleteissa tulee tutustuttua aina ensimmäisenä. Uusista sävyistä 2 ja 3 rivi ovat todella oman värisiä siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, että tykkäät:) Halusin ehdottomasti myös Remix paletin, eikä mua haittaa, vaikka on tuplasti sitä neutraalia puolta. Tosin vanhassakin paletissa on vielä aika paljon "käyttöastetta" jäljellä, niin ehkä tulee enimmäkseen käytettyä niitä ihan uusia sävyjä. Tykkään itsekin lilahtavista ja pinkeistä sävyistä,vaikka ne on aika vaativia, mutta ei haittaa yhtään;)

   Poista
 7. Onpa kivan näköinen paletti, vaikka baby girlin kaltaiset sävyt eivät ihan omin juttuni olekaan :D Kiva että olet ollut paletin laatuun tyytyväinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä tykkään myös baby girlistä:) Se on vielä ihan mun mukavuusalueen sisäpuolella;) Laatu on todella hyvä:)

   Poista
 8. Upea paletti! Ja tuo Baby Viro, wau mikä sävy! Sehän voisi mennä poskipunanakin 😊 ihanaa alkanutta viikkoa 😗

  VastaaPoista
 9. Kiitos:) Joo, baby girl on aika vavavum -sävy;) En ole vielä kokeillut poskipunana, mutta siihen luontuu todennäköisesti:)
  Kivaa viikkoa<3

  VastaaPoista
 10. Haluan kyllä hankkia tämän Remix paletin vaikka juuri hankin alkuperäisenkin paletin :p Ehkä ihan vain siksi että olen Shannonin fani! Mahtavaa, että sävyille on annettu myös nimet :) Itse kyllä tykkään alkuperäisen paletin huulipunistakin :) Eivät ole superpigmenttisiä, mutta tuntuvat huulilla mukavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sinä olet Shannonin fani:) Luomivärisävyjen nimeäminen on erinomainen uudistus:) Huulipunien sävyt on nättejä, mutta en vaan tykkää niistä paletissa. Makunsa kullakin;)

   Poista
 11. Wau, todella houkutteleva paletti! Ihania sävyjä, tämä on pakko saada <3 Kiitos hyvistä swatcheista, ja kivaa päivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Mun makuuni ihan huippupaletti:) Kivaa päivää sullekin:)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!