torstai 16. marraskuuta 2017

It's Skin Mangowhite Cleansing Foam - korealaista puhdistusvoimaa

Ostin kesällä Tallinnan Kaubamajasta satsin kosmetiikkaa (ostospostaus tässä). Yksi ostoksistani oli It's Skin Mangowhite Cleansing Foam (150 ml), joka maksoi 10,99 euroa.

Tuotteessa on nimitys puhdistusvaahto, mutta koostumus on ihan selkeästi voidemainen. Kasvoille hierottaessa se kyllä vaahtoutuu jonkin verran, mutta ei mainittavammin, että sitä voisi ihan vaahtona pitää. Olen aikaisemminkin käyttänyt korealaista "puhdistuvaahtoa" (Misshan puhdistusvaahdosta postaus), joka on ilmiselvää voidetta ja käyttäytyy sen mukaisesti. Korealaisten käsitys vaahdosta poikkeaa meikäläisestä, ei voi muuta todeta.

It's Skin'in puhdistusvaahdossa on nimensä mukaisesti mangosteeniä eli mangostanipuun hedelmän uutetta, sekä vihreää teetä ja tyrniä. Hedelmäuute kosteuttaa, tyrni uudistaa ja kosteuttaa ihoa, sekä estää tulehduksia, koska se tuhoaa haitallisia vapaita radikaaleja.  Vihreä tee on  tehokas antioksidantti, jolla on ihon kimmoisuutta ja kuntoa parantava vaikutus. Ei ihme, että tuote veti meikäläistä puoleensa, kun kaupassa pyörittelin tuubia käsissäni. Käytän sitä kakkosvaiheen putsarina.


It's Skin'in puhdistusvaahdon tuubi on oikein soma ja tyttömäinen. Vaahto/voide itsessään on aika rumanväristä ja limaisen töhnämäistä. Seassa on karkeita hippusia, joten jonkinasteisen kasvokuorinnan saa kaupan päälle. Valitettavasti voide tuoksuu melko tunkkaiselta, minkä takia sen hierominen kasvoihin ei tunnu erityisen houkuttelevalta. 

Kappas vaan. Kastemato.

Voidetta levitetään kostutetuin sormin kasvoille, jolloin se vaahtoutuu ja lopuksi huuhdellaan vedellä. Ihan tuttua juttua.  Voide on todella tehokasta ja putsaa kasvot kireänpuhtaiksi. Töhnän huuhtelu kasvoilta vaan on aika työlästä, koska voide liimaantuu ihoon melko tiukasti tai no, miten sen nyt itse kukin kokee. Minusta tuntuma ei ole kovin miellyttävä ja massiivinen vedellä lotraaminen on hieman turhauttavaa. Huuhteluprosessissa voidetta vääjäämättä menee myös silmiin, ja sehän tietysti kirvelee. Käyttömukavuushan siinä kärsii entisestään.


Korealaiset puhdistustuotteet ovat aika metkoja, ainakin minusta. Söpön ja vähän naiivinkin ulkomuodon vuoksi niistä saa sellaisen mielikuvan, että ne ovat hellävaraisia, pehmeitä ja hempeältä tuoksuvia. Omasta kokemusvinkkelistäni katsottuna asia ei ole ihan niin ruusunpunainen. Ainakin tuubiputsarit ovat olleet aika kovan luokan tehopakkauksia sööteissä kuorissa. Minusta tuntuu, että hikeennyn jossain vaiheessa (ehkä melko pian) It's Skinin putsariin, koska sen käyttäminen on epämukavaa olkoonkin erittäin tehokas puhdistusominaisuuksiltaan. Miellyttävä elämys puuttuu.Minkälaisia kokemuksia sinulla on korealaisista puhdistustuotteista? Oletko käyttänyt It's Skin'in tuotteita?

24 kommenttia:

 1. Tossa on tosi kaunis eteerinen pakkaus, mutta noi terävät jutut sai mut kavahtamaan, ai että mä inhoan tuotteita joissa on sellaisia. Niistä ei tunnu olevan mitään hyötyä muuta kuin et silloin tällöin raapaisevat mun herkkää hipiää. :D

  VastaaPoista
 2. Ne terävät jutut oli hieman yllätys. En tajunnut minkälaisia ne käytännössä on, vaikka putelin kylkeä kaupassa tavasin. Ei muutenkaan mikään maailman mukavin tuote käyttää:(

  VastaaPoista
 3. Liekkö korealaiset putsarit vähän liiankin peseviä saastuneen ilman takia ja aika usein nämä taitavat sisältää saippuaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoksasin ikävä kyllä liian myöhään, että saippuatahan tässäkin on:( Varmaan siellä valmistusmaanosan suunnalla saasteet on sitä luokkaa, että pitää ottaa vähän jytymmät tehoaineet mukaan;)

   Poista
 4. Mä opin täältä aina jotain uutta😊😊Mukavaa päivää Sari💕💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu :) :D Mukavaa päivää sinullekin, Kristiina <3

   Poista
 5. Valitsen usein putelit ulkonäön perusteella ja tämä kiinnostaisi jo sillä perusteella :) Plussaa on aina se, että jos tuotekin on vielä hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva, jos putelin ulkönäkö vastaisi myös sisältöä;) Tässä tapauksessa söpössä putelissa ei ollut sisällä mitään söpöä, heh;)

   Poista
 6. Useat korealaiset, voidemaiset putsarit sisältävät saippuaa, joten iho jää pesun jäljiltä nihkeän tuntuiseksi :/ Mä oon tykännyt COSRX Low pH Cleansing Gel -putsarista, joka ei sisällä saippuaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin muistaakseni sun blogista tästä saippuajutusta, mutta harmi, kun en ostohetkellä tajunnut lukea inciä kovin tarkkaan tai en vaan honannut tuota saippuaa erityisesti tarkkailla;) Ehkä geeliputsaressa ei sitten ole saippuaa. Täytyy olla tarkkana, koska en tykkää yhtään korealaisista "puhdistusvaahdoista".

   Poista
 7. Apua, tää kuulostaa aivan liian tehokkaalta mun iholleni :D Korealaisilla taitaakin olla mieltymys aika töpäköihin putsareihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei sovi ollenkaan herkälle iholle. Kuten Ida valisti, se on se saippua mikä näissä putsareissa jyllää. No, en enää sorru ostamaan korealaisia puhditusvaahtoja;) :D

   Poista
 8. Korealainen kosmetiikka on kyllä melkosen jytyä kamaa. Moni yleensä haluaa, että putsareista jää nihkeän ”puhdas” tunne iholle. Itse en kyllä siitä nihkeästä tunteesta tykkää yhtään! Lieneekö tämä 10 vaiheinen kasvojenhoito rutiini juuri siksi, että iholle saadaan kaikki tehoaineet imeytymään rajun puhdistuksen jälkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli oikein hyvä pointti:) Ehkä monivaiheinen kasvohoitoprosessi vaatiikin, että kasvot on aivan nitisevän puhtaat, niin tehoaineet toimivat paremmin. En siltikään kyllä itse tykkää liian tehokkaista, enkä varsinkaan saippuaisista putsareista. Toivottavasti en enää haksahda, vaikka kuinka nätti puteli tulisi vastaan;)

   Poista
 9. Harmi ettei putsari ollut paras mahdollinen, kuulostaakin tosi hankalakäyttöiseltä :/ Hauskaa, että korealaiset kutsuu tollasta vaahdoksi, kun eihän toi sellasta todellakaan ole :D Mulla on korealaiset ihonhoitotuotteet jääneet aika vähälle testaukselle, mutta näistä on todella mielenkiintoista lukea aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se harmitti, kun olisin halunnut kokea miellyttävän elämyksen korealaisen puhdistustuotteen kanssa, mutta aina ei tuotteet vastaa mielikuvia:) Ei ole mullakaan korealaisista puhdistustuotteista suuremmin kokemusta, joten täytyy jatkaa kokeiluja ja unohtaa ainakin puhdistusvaahdot;)

   Poista
 10. Suosittelen testaamaan Holika Holikan putsareita :) Ne on enemmänkin geelimäisiä, eikä ihosta tule kiristelevän puhdasta niiden jäljiltä.

  It's Skiniä voisi tulla Cittareihin laajemminkin kuin vain nykyiset kangasnaamiot. Niillä on esim. tosi mielenkiintoisia seerumeita, joita olisi kiva saada ostettua ruokaostosten yhteydessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos geelivinkistä:) Vihdoinkin olen oppinut läksyni, että vaahdot saa nyt riittää. Holikaholikan tuotteita en olekaan vielä suuremmin kokeillut, joten jos löydän kuivalle iholle sopivan geelin, niin mielelläni hommaan.
   Toivottavasti Cittari laajentaa It's Skinin valikoimia, koska kangasnaamiot ei oikein innosta meikäläistä;)

   Poista
 11. Oon lukenut paljon korealaisesta kosmetiikasta mutten vielä itse hankkinut kuin jotakin yksittäisiä maskeja jotka kyllä olleet ihan ok.Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on aika alkutekijöissään korealaiseen kosmetiikkaan tutustuminen, mutta tästä matka taas jatkuu puhdistusvaahtokokemusta rikkaampana;) :)
   Kivaa viikonloppua:)

   Poista
 12. Mäkään en ole suuri korealaisten puhdistusvaahtojen ystävä, kun niiden käyttö vaatii hieman vaivannäköä :) Nämä tuotteethan harvemmin tosiaan vaahtoaa ihan käsissä, mutta niiden vaahdottamiseen on omat apuvälineensä kuten verkko (linkki Youtuben opasvideoon: https://m.youtube.com/watch?v=YIRSP3DMmFQ). Tällöin tuotteesta tulee iholle hellävaraisempi, kun käytetään muodostunutta vaahtoa, eikä hierota ”pastaa” suoraan iholle :) Mutta suosittelen siltikin itsekin iholle jotain vähän vähemmän puhdistavaa ja ph-tasapainon järkyttävää tuotetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Youtube-linkistä:) Nyt aukesi vähän enemmän korealainen vaahdotussysteemi;) On siinä hommaa ja tuohon lisättynä vielä kymmenenkunta muuta ihonhoitotuotetta, niin johan on prosessilla pituutta;) Taidan pysyä kuitenkin vähemmän työvaiheita vaativassa rutiinissani, ja muissa puhdistutuotteissa :) :D

   Poista
 13. Käytän juuri tätä putsaria päivittäin ja olen todella tyytyväinen juuri sen sisältöön. Huomasin, että tuotetta voi käyttää kahdella tavalla, joko levittämällä ohuen putsarikerroksen kasvoille, esim saunassa ollessa, pidän ainetta kasvoilla jonkun hetken ja sitten pesen pois, mikä toimii syväpuhdistuksena tai vaatimalla ainetta ennen kasvoille levittämistä. Laitan siis ainetta sormenpäihin, kaikenhan sitä vedellä, jolloin se muuttuu kunnon vaahdoksi sekä pesen kasvot, jolloin saan hyvin helposti meikit ja ripsarit kasvoiltani pois. Tämä helpotti elämääni, koska ei tarvitsee käyttää useampaa tuotetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla, että olet keksinyt noin oivallisen tavan käyttää tätä putsaria. En tullut itse ajatelleeksi, että sitä voisi käyttää syväpuhdistavana ja saunassa. Mulla suurin ongelma tämän kanssa se, että kuiva ihoni ei oikein kestä näin hankaavia ja tiiviitä saippuamaisia putsareita. Ja aina kivempi, jos pärjää vähemmillä tuotteilla:)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!