torstai 14. syyskuuta 2017

Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil

Viimeisen vuoden aikana olen käyttänyt meikin poistamiseen lähinnä puhdistusöljyjä ja ihan viime aikoina myös miselligeeliä. Korealaisen kosmetiikan buumi on erittäin korkealla ja monissa nettikaupoissa on nykyään aika kattava tarjonta eri merkkejä ja tuotteita. Tilasin eleven.fi -verkkokaupasta korealaisen Skin79 merkin Cleanest Rice Cleansing Oilin  (22,70 euroa) 150 ml.

Riisipuhdistusöljy kuulostaa varsin aasialaiselta, minkä vuoksi tilasin juuri sen, enkä jotain muuta. Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil -puhdistusöljy käy hyvin vahvemmankin meikin (ei suositella silmämeikin poistamiseen) puhdistamiseen samalla, kun sen luvataan syväpuhdistavan epäpuhtaudet hellävaraisesti ja kirkastavan ihoa. Puhdistusöljy sopii kaikille ihotyypeille.Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil sisältää runsaasti ihoa ravitsevia rasvahappoja, jotka estävät ihon kuivumista. Minusta öljyt ovat miellyttäviä ja vaivattomia käyttää, minkä vuoksi riisipuhdistusöljy kiehtoo minua lähinnä meikin poistajana. Minulla on kuiva iho, mutta minulla ei ole näppylöitä tai epäpuhtauksia, joihin voisin kaivata syväpuhdistusta.

Riisipuhdistusöljy on tuoksuton, hyvin vesimäistä ja ohutta. Sitä otetaan käsiin ja hierotaan kasvoihin veden kanssa, jolloin se emulgoituu valkoiseksi. Lopuksi kasvot huuhdellaan vedellä. Öljy tuntuu iholla ensin oudon kuivan tuntuiselta ja kitkaiselta, vaikka öljy on todella juoksevaa ja liukasta.  Öljy poistaa meikin erittäin hyvin ja samalla raikastaa kasvot, eikä jätä minkäänlaista öljymäistä jälkitunnetta iholle. Öljypuhdistuksen jälkeen puhdistan kasvot vielä puhdistusgeelillä tai -voiteella.

Mielestäni Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oilissa ei ole oikeastaan mitään ihmeellistä. Se on lähinnä aika valjun oloinen arkikäyttötuote, mutta ihan kelpo sellainen. Luksus- tai hohdokkuusvivahdetta siinä ei ole ollenkaan, jos sellaista kaipaa. Just saying!Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oilin inci-listan alkupäässä loistaa mineraaliöljy, mistä en ole yhtään innoissani. Päähäni on iskostunut, että mineraaliöljyt ovat pahasta tai eivät ainakaan tee hyvää iholle. Toisaalta Paula Begoun on kirjoittanut, että mineraaliöljyä kartetaan lähinnä ennakkoluulojen vuoksi, eikä mineraaliöljy itse asiassa ole yhtään niin huono kuin väitetään. Ajattelin siis suoda Skin79 puhdistusöljylle reilusti "benefit of doubt" ja kokeilla sitä avoimin mielin.  Hyvä asia on, että  riisi ja muut kasviperäiset ainesosat löytyvät  inci-listalta aika alkupäästä sekä suunnilleen keskiväliltä.Minusta Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oilin pahvipakkaus ja itse pullo ovat erittäin tyylikkään näköisiä. Pumppupullo on paras pakkausmuoto melkeinpä mille vaan nestemäiselle tuotteelle. Arvostan kosmetiikkapullojen ja purkkien minimalistista ulkoasua, koska sellaisen bongaan helpommin kaupankin hyllyltä kuin jonkin riemunkirjavan ja joka kantilta tekstillä  peitetyn putelin. Monesti takatekstit ja inci-listat ovat niin pientä fonttia, ettei niistä ota ainakaan seniorikansalainen oikein mitään selvää, ehkä eivät junioritkaan. Lisäksi fontin väri on usein niin hailakkaa, ettei se erotu taustastaan juurikaan.  Selkeydestä ja viehättävästä ulkonäöstä myönnän vielä kunniamaininnan Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oilille.

Minkälaisia puhdistustuotteita sinä suosit meikin poistamisessa?

16 kommenttia:

 1. Korealaiset käyttää paljon mineraaliöljyä, monissa sheet maskeissakin on (tämä ihan viime aikainen huomioni), eivät ilmeisesti suhtaudu siihen yhtä paniikinomaisesti kuin me länkkärit. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on ihan uusi tieto, että mineraaliöljyä voi olla myös kangasnaamioissa. Kiitos vinkistä:)
   Meikä-länkkäri on kieltämättä aika suoraviivainen-halki-poikki-pinoon mineraaliöljyn karttelija, mutta toistaiseksi ei ole sen suhteen mitään negatiivista sanottavaa tästä öljystä;)

   Poista
 2. Mä varmaan tilaan seuraavaksi jonkun korealaisen puhdistusöljyn, kunhan tulee tarve. Mutta tykkäisin kuitenkin sellaisesta tuotteesta, jolla voisi puhdistaa myös silmämeikin, koska en yleensä pidä tavallisista silmämeikinpoistoaineista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä puhdistustuote saisi mielellään olla sellainen, että sillä voi puhdistaa myös silmämeikin, vaikka yleensä käytän erikseen omaa ainetta siihen hommaan. Helpottaisi ainakin matkoilla:)

   Poista
 3. Mun on jo pitkään pitänyt ostaa testiin joku puhdistusöljy kasvoille, mutten oo vieläkään sellaista saanut hankittua. Tää kuulosti sinänsä ihan mielenkiintoiselta ja myös toimivalta, mutta valitettavasti iso osa k-beauty merkeistä myy siellä Kiinassa eikä ole cruelty free ja jää multa siksi testaamatta :/ Harmi, sillä haluaisin testata niin montaa korealaista kosmetiikkatuotetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi tosiaankin:(
   Mä olen vasta aika alkutekijöissä korealaiseen kosmetiikkaan tutustumisessa, ja saattaa juuri tuo eläinkoejuttu vaikuttaa jatkossa munkin valintoihin enemmän.

   Poista
 4. Öljyputsarit on kyllä ihan lyömättömiä. :)

  VastaaPoista
 5. Mä itseasiassa kiinnsotuin tästä, riisin ansiosta! Luin nimittäin riisiveden käyttämisestä kauneudenhoidossa ja jos tässä öljyssäkin on riisiä, se kuulostaa erittäin pätevältä ja tutustumisen arvoiselta. Taidankin hankkia seuraavaksi puhdistusöljyksi tämän tuotteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole muistaakseni muita riisituotteita ollut käytössä, mutta tämä kyllä on osoittautunut oivaksi tuotteeksi. Simppeli, hellävarainen ja tehokas:) Voisi hyvinkin sopia myös sulle<3

   Poista
 6. Kaunis tuo pullo! Miksihän tällä ei voi silmämeikkiä poistaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, pullo on yksinkertaisen nätti:)
   En tiedä mikä on syy, ettei silmämeikkiä voisi poistaa. Ehkä vaan joku "varmuuden vuoksi" -juttu.

   Poista
 7. Mun mielestä mineraaliöljy on ihan hyvä raaka-aine riippuen siitä, missä tuotteessa se on. Tällaisessa tuotteessa sen tarkoitus on puhdistaa kasvoilta meikit, jonka se tekee hyvin. Se ei kuitenkaan hoida ihoa tai ravitse sitä, joten iholle jätettävissä voiteissa luonnonöljyt ovat ehdottomasti parempia :) Sitä käytetään kosmetiikassa paljon sen edullisuuden ja hyvän siedettävyyden takia, sillä se ei aiheuta juurikaan mitään ihoreaktioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ida, sulta saa aina hyvät perustelut ja asiantuntevat vasta-argumentit kaikenlaisiin mutu-tason juttuihin. Mulla on vaan syvään juurtunut vastenmielisyys mineraaliöljyjä kohtaan, mutta järjellä ajatellen niissä ei pitäisi kaiketi olla mitään sen kummempaa huolenaihetta.

   Poista
 8. Itse olen kokeillut The Face Shopin RICE WATER BRIGHT Light Cleansing öljyä, mutta vaikka se olikin kovasti hypetetty tuote K-beauty maailmassa, en itse kauheasti pitänyt siitä ja voi olla sattumaa, mutta iholleni tuli samoihin aikoihin aika paljon näppyjä :( Enemmän olen pitänyt Banila Co Clean it Zerosta, joka on balmimainen öljyputsari, jotenkin sitä on paljon helpompi käyttääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole muista riisipuhdistusöljyistä kokemusta, enkä tiedä mikä sen riisin merkitys koko hommassa on. Ehkä se antaa kuvan jostain vähän erikoisemmasta, mutta käytännössä ei kai tuo mitään lisäarvoa. Puhdistusöljyissä on kyllä tehokkuuden kannalta eroja. Lieracin puhdistusöljy on hieman paksumpaa koostumukseltaan ja sen takia mun mielestä tehokkaampaa kuin tämä Skin79:n öljy. Balmimainen öljyputsari on varmasti vieläkin tehokkampaa. Laitan tuon Banilan Co:n tuotteen muistiin:) Kiitos vinkistä:)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!