torstai 24. elokuuta 2017

Gisèle Denis puhdistusgeeli ja misellivesi

Ostin kevättalvella Vantaan Jumbon Citymarketista Gisèle Denis -nimisen espanjalaisen ihonhoitomerkin kasvoampulleja (postaus tässä). Gisèle Denis -merkistä en ollut aiemmin kuullutkaan, enkä oikein löytänyt  tarkempaa tietoa  koko merkistä netistäkään  kuin espanjaksi. Merkki on Suomessa myynnissä vain joissakin Citymarketeissa. 

Joku aika sitten käydessäni Citymarketissa rupesin katselemaan Gisèle Denis hyllyä uudemman kerran ja ostin puhdistusgeelin ja miselliveden eli Gisèle Denis Cleanser and Makeup Remover (200 ml) ja  Gisèle Denis Micellar Water Triple Action - Cleancer, Toner, Makeup Remover (200 ml). Molemmat maksoivat noin kuusi euroa. Ilahduttavasti hyllystä löytyi nyt myös infolehtinen, jota selailin vasta kotona, mutten tullut hullua hurskaammaksi, koska lehtisessä ei kerrota mitään itse Gisèle Denis -merkistä, vaan ainoastaan tuotteista, mikä on sinänsä ihan hyvä asia. Onneksi löysin nyt netistä merkin englanninkieliset sivut (tässä). Gisèle Denis on ilmeisesti Espanjassa suosittu tavarataloissa ja marketeissa myytävä ihonhoitomerkki, jonka korkeatasoisia tuotteita on ollut kehittelemässä kokeneita tiedemiehiä alan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Mikäpä tuotemerkki ei tällaiseen tähtäisi? Gisèle Denis mainostaa tuotteitaan etunenässä parabeenittomuudella, mikä tuntuu nykypäivänä aika kuluneelta ja yksipuoliselta myyntiargumentilta.
Pidän Gisèle Denis -tuotteiden ulkonäöstä. Se on viileä, asiallinen  ja hillitty. Kirkas muovipullo, fontti ja nesteiden viileän hailakka väritys on jotenkin hip & cool, ja tuotteet vaikuttavatkin valkotakkisten laboratoriohemmojen aikaansaannoksilta. Merkin purkkituotteisiin en ole tutustunut ainakaan vielä, mutta se vähäkin mitä niitä vilkaisin kaupan hyllyltä antaa samanlaisen vaikutelman. 


Cleanser and Makeup Remover puhdistusgeeli (200 ml) käy sekä meikin poistamiseen että kasvojen puhdistamiseen. Käytän itse sitä meikin poistamiseen eli ykkösvaiheen putsarina, ja siinä hommassa se toimii todella hyvin. Olen suorastaan ällikällä lyöty geelin tehokkuudesta. Geelin koostumus on aika ohutta, ei sellaista jämäkkää tavaraa kuten geelit yleensä tai ainakin useat. Geeli tuntuu myös hellävaraiselta, miellyttävältä ja helposti huuhtoutuvalta. Minun kuivalle iholleni se on sopinut oikein hyvin.

Geeliputsarissa hajuste (Parfum) on inci-listassa melko alkupäästä ja sen kyllä huomaa. Tuoksu on aika voimakas, mutta onneksi ei täysin luotaantyöntävä. Pullon kyljessä kerrotaan putsarin sisältävän kookosöljyä  (Cocos Nucifera Oil), joka löytyy inci-listan loppupäästä. Putsari on nähdäkseni täynnä puhdistavia ainesosia, ei niinkään hoitavia.


Micellar Water Triple Action - Cleancer, Toner, Makeup Remover (200 ml)
Myös misellivedessä hajuste löytyy inci-listan alkupäästä. Misellivedessä hajuste tuntuu ainakin minun nenääni hieman häiritsevältä, mutta  onneksi tuoksu on suhteellisen miellyttävä, volyymiä vain on liikaa. Käytän misellivettä aamuisin kasvojen puhdistamiseen ja freesaamiseen. Kokeilin sitä myös meikin poistamiseen, ja siinäkin se pärjäsi ihan hyvin.

Minusta on hauska kokeilla erilaisia puhdistustuotteita. Viime aikoina ole kokeillut erilaisia geeliputsareita ja puhdistusöljyjä (postaus tässä ja lisää on tulossa). Valtaosin käytän edullisia puhdistustuotteita, koska niitä käytetään iholla kuitenkin melko pikaisesti  ja ne päätyvät melkein saman tien veden mukana viemäriin. Panostan ihonhoidossa mieluummin seerumeihin ja hoitovoiteisiin, vaikka välillä intoudun kokeilemaan myös vähän korkeamman hintaluokan puhdistustuotteita. Hyviä edullisia puhdistustuotteita on tarjolla todella runsaasti. Myös Gisèle Denis -tuotteet ovat varsin hyviä puhdistusominaisuuksiltaan, mutta voimakas tuoksu jarruttaa ainakin minun käyttöintoani, vaikken ole erityisen hajusteherkkä. Voisin ostaa ainakin puhdistusgeeliä useamminkin, jos tuoksu olisi piirun verran hillitympi.


Oletko sinä käyttänyt Gisèle Denis -tuotteita?

14 kommenttia:

 1. En ole käyttänyt, mutta tykkään myös näistä pakkauksista, kivan hillityt. :) Pitäisi varmaan joku kerta taas katsasta markettien osastot, et mitä kaikkia uutuuksia sinne on tullut, mutta aina on kaupassa käydessä olevinaan niin "kiire".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läpinäkyvät pullot viehättää mun silmää jotenkin enemmän kuin umpinaiset. Muutenkin ainakin nämä kokeilemani tuotteet ovat aika kivan oloisia, vaikka tuoksupuoli onkin vähän liiallista.

   Poista
 2. Ihan vieras merkki mulle, kiva kun kirjoitit näistä! Hieman kyllä outoa, että hajuste löytyy molempien tuotteiden inci-listan alkupäästä :D Ja mua häiritsee nykyään vaan enemmän ja enemmän se, että tuotteita mainostetaan ainesosilla, joita ne joo kyllä sisältävät, mutta ihan minimaalisen märään. Esim. just vaikka toi putsarin kookosöljy, kun ei sitä mitenkään älyttömästi voi tuotteessa olla, jos kerran hajusteetkin tulee incissä jo ennen sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä minkä ihmeen takia tuoksuainetta on pitänyt laittaa niin paljon näihin tuotteisiin, onkohan se jokin kulttuurinen tottumuskysymys (Espanjassa suosittu merkki, kuulemma) vai vaatiiko koostumus jostain ihmeen syystä, että tuoksuainesta on niin paljon. En tiedä, kun kosmetiikan kemia on mulle niin vierasta. Parabeenittomuus myös nostetaan vahvasti esille merkin joka ainoassa tuotteessa, vaikka itsestä tuntuu, että on muita paljon tärkeämpiäkin asioita, mitä voisi alleviivata, mutta ehkä merkin ainoa "kunnollinen" mainosvaltti on parabeenittomuus. Sama pätee tuohon kookosöljyyn. Jos hajustetta vähennettäisiin huomattavasti, tuotteet saisivat varmasti paremman vastaanoton, mun mielestä ainakin.

   Poista
 3. En ole käyttänyt enkä ole merkkiin kiinnittänyt huomiota. Mutta vaikuttavat kalliimmalta sarjalta pullon perusteella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gisele Denis -tuotteet näyttävät musta hyvännäköisiltä, vaikka hintataso on matala. Kasvovoiteet maksavat noin 10 euron luokkaa. Ehkä uskaltaudun vielä niitäkin kokeilemaan;)

   Poista
 4. Täysin vieras merkki, joten kiva kun kirjoitit tuotteista :) Purkit ovat tosiaan raikkaat ja nätit, joten noita voisi käydä tutkimassa, kun seuraavan kerran käy Cittarissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin aika monta kertaa kävelin Cittarissa näiden ohi ennen kuin päätin kokeilla enmmän kuin pari pikkuruista ampullia;) . Ei sinänsä yhtään huonoja tuotteita, vähän vaatisivat kuitenkin pientä fiksaamista tuon hajustepuolen kanssa;)

   Poista
 5. Näissä on ihanan simppelit, ja minimalistisen kauniit pakkaukset! Katsoin tosin eka, että onpas tuolla toisella pullolla epäkäytännöllinen suikulamuotoilu, mutta se olikin tuo vati :D Pidän nämä mielessä, kun seuraavalle misellivedelle tulee tarvetta ja voisin veikata tykkääväni tuosta geelistäkin ^_^

  Ihanaa iltaa! <3

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä tämän firman kannattaisi vähän hillitä parfyymien kanssa, niin varmasti itse ostaisin tuota puhdistusgeeliä uudestaankin (nyt vähän emmin). Misellivesi on ihan ok tuote. Mitään luonnollista näissä ei mun käsityksen mukaan ole, mutta kyllä mä sen kestän;)

  VastaaPoista
 7. Hupsan silmäni eivät ole kohdanneet näitä lainkaan Cittarin hyllyiltä, joten ensi kerralla. Nimittäin ainakin silmiä nuo kovasti sulostuttaa, joten voisin vaikka kokeilla.

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jumbon Cittarissa näin Giselet ensi kerran alkuvuodesta ja siellä niitä oli vähän isompi rivistö. Omassa lähi-Cittarissa valikoima on paljon pienempi. Mutta nythän Cittarin mainoslehdessä Giselen tuotteita on tarjouksessa, niin ehkä sitä kautta tulee useamman tietoon, jos on tullakseen;)
   Ihanaa sunnuntaita<3

   Poista
 8. Ihan outo merkki minullekin ja yritin jo katsastaa meidän lähi-Cittarin hyllyt, josko löytyisi, mutta ei näy tai sitten olen kertakaikkisen sokea. Toivottavasti ovat kuitenkin ainakin tulollaan, vaikuttavat mielenkiintoisilta! Täytyy ehdottomasti laittaa korvan taakse! :) Ihanan yksinkertaisen ja raikkaan näköiset tuotteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gisele Denis -tuotteita ei tosiaankaan ole kaikissa Cittareissa. Niissä Cittareissa missä sitä myydään valikoimat vähän vaihtelee. Vantaan Jumbon Cittarissa oli heti alkuvuodesta massiivinen rivistö merkin eri tuotteita, mikä tietysti kiinnitti huomion. Tuotteiden ulkonäkö miellyttää minunkin silmää. Ensikokemus tuotteista on myönteinen, vaikkakin hämmentävä niiden voimakkaan tuoksun takia. Jos tulee vastaan jossakin, niin kannattaa ainakin yrittää kokeilla;)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!