torstai 17. elokuuta 2017

Cien BB-voide

Olin hautonut Cienin All-in-One BB-voidetta jemmoissani pitkään vaivautumatta sitä edes avaamaan. Ostin sen hamsterimoodissani aika päivää sitten, kun voiteet tulivat myyntiin, vaikka yleensä en edes käytä BB-voiteita. Otin sen hiljakkoin käyttöön, ja tykästyin.

Sen mitä olen blogeista lukenut arvioita Cienin BB-voiteesta, se on arvioitu aika huonoksi. Minä kuitenkin yllätyin iloisesti sen laadusta, kun en mitään ihmeitä odottanut. BB-voide sopii ainakin minulle hyvin, mutta ei kuitenkaan yksinään parhaalla mahdollisella tavalla, niinpä sekoitan sitä jonkin meikkivoiteen kanssa. Parhaiten sen kanssa on toiminut Barry M:n Flawless Matt (sävy beige) meikkivoide. Se kuitenkin otti ja loppui jo aika päivää sitten. Cienin BB-voiteen kanssa käy hyvin myös Essencen Camouflage -meikkivoide.

Edullisemmissa BB-voiteissa ja meikkivoiteissa ei sävyvaihtoehtoja yleensä ole kovin montaa, joten useimmiten valitsen sävyn keskivälistä tai sitten sen vaaleamman, jos vaihtoehtoja on vain kaksi. Cienin kohdalla valinta osui ihan nappiin, kun valitsin kahdesta sen vaaleamman sävyn eli light. Cienin BB-voide on koostumukseltaan yllättävän paksua, melkeinpä tököttiä. En muista, että näin paksua BB-voidetta olisin aiemmin käyttänyt. Voide levittyy kuitenkin hämmästyttävän hyvin ja tekee puolimattaisen pinnan. Cienin BB-voide on BB-voiteeksi varsin peittävää yksinäänkin, mutta toimii paremmin jonkin toisen voiteen kanssa. Olen muutenkin harrastanut  meikkivoidecocktaileja, kuten L.A. Girl HD meikkivoide ja Essencen Camouflage meikkivoide kombo. Niistä enemmän tässä.


Siihen se plompsahti.

BB-voide-meikkivoide -yhdistelmä toimii hyvin ja pysyy kuosissaan kasvoilla mainiosti melkein koko työpäivän pituuden.  Meikkipohja ei haihdu iholta omia aikojaan, eikä kiiltele kasvoilla, mutta hitusen joudun päivän mittaan blottaamaan, mutta niin joudun tekemään kaikkien meikkivoiteidenkin kanssa.

Cienin BB-voide tuntuu melko kosteuttavalta, ja siinä on pieni aurinkosuojakin SPF15. BB-voide toimi yksinäänkin melko hyvin keväällä ulkomaantyömatkallani, jolloin sen kestävyys tuli testattua vähän kuumemmassa ilmastossa. Voiteen luvataan myös häivyttävän ryppyjä. Ohhoh. Jopas jotakin.Cienin BB-voide maksaa noin 4 euroa. Aion jatkossakin käyttää sitä meikkivoiteiden kaverina tuomaan vähän kuulakuutta mattaiseen meikkivoiteeseen tai päinvastoin. Vaihteen ja viihteen vuoksi on kiva sekoitella meikkivoidecocktaileja!

16 kommenttia:

 1. Mä olen jotenkin unohtanut BB voiteet viime aikoinan kokonaan, pitäisi varmaan herätellä henkiin niitä, koska ne oli aiemmin ihan lemppari pohjiani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin käytin BB-voiteita ehkä kymmenen vuotta sitten enemmälti, mutta jotenkin vaan tippuivat kelkasta. Pitäisikin taas tutkia tarjontaa, siitäkään mulla ei ole tarkkaa kuvaa.

   Poista
 2. Mä tykkään käyttää BB-voiteita niiden aurinkosuojan takia, ja päivinä, jolloin kevyt meikki riittää, vaikka muuten tykkäänkin kunnolla peittävistä meikkivoiteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans peittävistä meikkivoiteista, mutta ajattelin testata miltä BB-voide vaikuttaa, eikä sinänsä ollut yhtään hassumpi, vaikka onkin kyse ei-niin-kehutusta Cienistä. Se ainakin toimii mulla ihan kelvollisesti.

   Poista
 3. Kiva, kun olet löytänyt edullisen ja kivan bb-voiteen! :) Koostumus muistuttaa Garnierin bb-voidetta, joka on myös samalla tavalla paksuhkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Garnierin BB-voidetta tulikin aikoinaan käytettyä aika monta tuubia, mutta sitten meikkivoiteet ajoivat ohi. Kaipa Garnieriakin on vielä myynnissä.... pitää tsekata, ei ole muistijälkeä jäänyt;)

   Poista
 4. Ohoh, tämän voisin ihan mielenkiinnosta joskus kokeilla! Koitko tän sellaisenaan liian kuultavaksi? Mä olen nyt tosi ihastunut Misshan M Perfect Cover BB-voiteeseen, joka levittyy kuin unelma ja ei ole hinnalla pilattu ^_^ Sävy tosin ei ehkä ole se täysin optimaalisin, mutta annan sen anteeksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peittävyys ei ole riittävä mun makuun, mutta BB-voiteissahan ei yleensäkään ole. Koostumus on paras juttu tässä, täyteläinen ja sekä hyvä levittyvyys. Sävyjen kanssa tulee kanssa harmia, kun niitä on surkean vähän, minkä takia joutuu vähän kikkailemaan lotraamalla meikkivoidetta sekaan, sekä lisäpeittävyyden vuoksi. Kuulostaa aika työläältä, mutta ei se sitä kuitenkaan ole;)

   Poista
 5. Minä omistin tämän joskus, pari vuotta sitten ehkä. Ostin melko pian kun Cien meikit tulivat kauppoihin. Pari kertaa käytin ja annoin pois, mutta nyt kun rupee miettimään, että miksi, niin en muista.. Saattoi ehkä olla, että yksin käytettynä ei toiminut mulla. Ja oli aavistuksen tummahko. En tullut ajatelleeksi, että sitä olisi voinut sekoitella johonkin toiseen pohjaan :)

  BB-voiteista parhaita ovat mun mielestä olleet korealaiset merkit kuten Mizon BB-voide (spf 32), todella peittävä, pysyvä ja kosteuttava. Uutena tuttavuutena nyt myös korealainen Skin79 BB-voide (spf 30), joka tuli matkakokoisena uusimmasta LF boxista ja on hyvin samantyyppinen kuin edellä mainittu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä harrastan sekoituksia, koska en raaski heittää pois mitään meikkivoiteita/BB-voiteita. Jos joku ei jostain syystä toimi yksinään esim. sävynsä puolesta, niin jonkun toisen kaverina voi toimia ihan loistavasti. Misshan BB-voidetta olen käyttänyt yhden tuubillisen ja se muistuttaa aiemmin käyttämääni Barry M:n meikkivoidetta (halpismerkki), mistä tykkäsin kovasti. Korealaisissa on myös kunnon SPF:t, niin tulee sekin puoli hoidettua siinä sivussa:)

   Poista
 6. Hei kiitos vinkistä ja todella tykkään näistä Lidl vinkeistä, kun siellä tulee helposti mentyä kosmehyllyn ohi ja ostettua aina niitä samoja ruoka-aineita. Tätä voisi ihan huvikseen kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä koluan Lidlisissä ruokaostosten lomassa aina vaatehäkkyrät (kivoja venyvästä materiaalista tehtyjä farkun tapaisia pöksyjä on tullut viimeksi hommattua) ja kosmehyllyt. Niissä on maaginen vetovoima;) Kannattaa kokeilla, sieltäkin saralta löytyy toisinaan ihan loistotuotteita:)

   Poista
 7. Kuulostaa siltä, että voisi olla ihan hyvä arkimeikkivoide. Aika vähäiselle on itselläni nämä Lidl'n tuotteiden käyttämiset jääneet, mutta onhan siellä muutama totaalinen aarre ja vakkarituote: kynsilakanpoistoaine ja jalkarasva (ja muuten pumpulit joskus, kun muistaa napata mukaan). Sitä suihkugeeliä aion jossain vaiheessa ostaa ja nyt alkoi tämä tosiaan kutkuttamaan... häivyttävän ryppyjä.. uuu.. se on aina iso plussa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen Cienin meikeistä kokeillut joitain huulituotteita, jotka on aika keskivertoja ja ihan käyttökelpoisia, ei mitään elämystuotteita. Yhden ripsivärin olen testannut, mutta se oli aika onneton. BB-voide sopii ainakin mulle, mutta aika moni on sen tyrmännyt. Yksi tykkää ja moni muu ei;)
   Cienin silmämeikinpoistoaine on hyvä ja suihkugeelit. Ne on mun lemppareita.

   Poista
 8. Kuulun itse juuri tuohon "moni muu ei"-ryhmään; tuote oli aivan täysi susi, ylivoimaisesti huonoin koskaan testaamistani bb-voiteista. Levittyvyys (tai pikemminkin sen puute) aivan nolla, hirveää jankkia joka jämähti yhteen kohtaan ja levittämiseen olisi tarvinnut suunnilleen laastilastan. Myös peittävyys täysi nolla; tuote ei tehnyt ihonsävylleni _tasan mitään_. En ymmärrä miksi ko. tuote ylipäätään on tehty, niin turhake se oli. Minulla on lähes täydellinen iho (ei mitään näppyjä, epätasaista väriä, punoituksia, ei mitään), joten en edes vaadi bb-voiteelta kuin hieman hehkua ja sävyä, mutta tästä tuotteesta ei ollut edes siihen. Surkeaa Lidl, totaalisen surkeaa. :/

  VastaaPoista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!