maanantai 26. kesäkuuta 2017

Uutta - 3INA

Eleven.fi:ssä on myynnissä italilaisen kosmetiikkamerkki 3INAn tuotteita (= MINA).  En ole aiemmin kuullut 3INAsta, joten tartuin hetkeen ja tilasin muutaman tuotteen kokeeksi. Merkin tuotteet ovat melko edullisia, joten ne ovat ihan meikäläisen genreä. Meikkien lisäksi merkiltä on myynnissä muutamia ihonhoitotuotteita, kuten kangasnaamioita ja misellivettä ja -geeliä.

Oot meikannut -blogin Anna on myös kokeillut 3INAn meikkejä, tässä postaus.


Ostin miselligeelin (7,80 euroa), huulipunan (8,80 euroa) ja sinkkuluomivärin (7,80 euroa). Tuotteiden ulkoasu on tyylikkään graafinen ja pääväri on tietysti musta. Pahvipakkauksissa on hieman väriä, mikä tekee mukavan pirteän säväyksen. Hienostuneen yksinkertainen miselligeelipullo miellyttää silmääni eniten.  Ei mitään turhia klumeluureja.

3INA The Shiny Lipstick sävy 205

Ostin huulipunan sävyssä 205, joka on hempeä pinkki-nude sävy. Huulipunan koostumus on kermainen, pehmeä ja kostean oloinen. Kovin kiiltävää se ei ole, vaikka nimessä niin sanotaankin. Puna levittyy vaivattomasti.  Huulilla se tuntuu hieman ohuelta, joten sitä pitää vedellä aika paljon, jotta sävy tulee esiin. 3INAn huulipuna ei pysy kovin hyvin huulilla, mikä on tietysti harmillista. Käytän yleensä tällaista liukasta ja hailakkaa huulipunaa jonkin mattaisen huulipunan päällä antamaan kosteutta ja pehmeyttä.

Luomiväri swatchattu ilman primeria.


3INA The Metallic Eyeshadow, sävy 508

Luomivärifanaatikon on tietysti pakko ostaa myös luomiväri. Yleensä shimmeristen luomivärien pigmentti on hieman parempi kuin mattaluomivärien, niinpä päätin minimoida riskit ja ostin metallinhohtoisen sinkkuluomivärin. Metallinhohtoisia sävyjä valikoimassa on vain kolme. Valitsin itselleni hieman harvinaisemman turkoosin. Elevenissä on myynnissä 3INAlta  myös matta-/satiinipintaisia sinkkuluomivärejä sekä luomivärikyniä.

3INAn luomiväri on tuntuu aika kuivalta ja jauhoiselta.  Swatchatessa sai aika kauan hinkata väriä pannusta, että enemmälti irtosi. Siveltimellä työstäminen toimii kelvollisesti.  Märän siveltimen kanssa väriä irtoaa hieman enemmän. Metallinhohtoa saisi mielestäni olla paljon enemmän; kuten swatchista näkyy metallista hohtoa ei juuri ole, mutta täytyy kyllä 3INAn puolustukseksi sanoa, että luomilla hohto tulee paremmin esiin. Luomiväri pysyy luomilla oikein hyvin, ei mitään valittamista sen suhteen.

3INA The Micellar Gel (200 ml)

Miselligeeliä en ole vielä ehtinyt juurikaan käyttää, niinpä palaan siihen myöhemmin. Toivottavasti se ylittää odotukset!

Oletko sattumoisin tutustunut 3INAn tuotteisiin? Miltä vaikutti?

16 kommenttia:

 1. Ihan tuntematon brändi mulle, mutta tässä just huomaa sen, kuinka kiva on lukea muiden blogeja kun aina löytyy uusia juttuja! Harmi että meikit eivät olleet ehkä ihan parhaimpia mahdollisia, mutta odottelen mielenkiinnolla mitä tykkäät tosta miselligeelistä. Se vaikuttaa nimittäin sellaiselta, mitä voisin itsekin haluta kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edullinen hinta toimi houkuttimena meikeissä ja miselligeeli tuotteena vaikuttaa kiinnostavalta:)

   Poista
 2. En ole, multa on mennyt tää ihan ohi, pakkaukset on jotenkin tosi kivat ja erilaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole merkkiä nähnyt muualla kuin eleven.fi:ssä. Edullinen hinta ja tuotteiden kiva ulkonäkö, niin siitä se ajatus tilaamisesta sitten lähti;)

   Poista
 3. Huulipuna on tosi nätti, vaikka pigmenttiä voisi olla pikkuisen enemmän. Miselligeeli kuulostaa jännältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pigmenttiä saisi olla paljon enemmän. En oikein tykkää sellaisista punista, joista ei meinaa sävyä irrota, mutta aina ei voi mennä nappiin. Miselligeeli kiinnostaa muakin. Niitä on nyt jonkun verran tullut markkinoille eri merkeiltä:) Garnierin miselligeelikin pitäisi testata. Sullahan on siitä jo kokemusta, jos muistan oikein:)

   Poista
 4. En ole törmännyt, mutta nuo näyttää tosi kivoilta ja Micellar voisi kiinnostaa näin ensialkuun. Kivaa uutta viikkoa Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikit ovat ihan tutustumisen arvoisilta, eikä hintakaan pyörrytä. Miselligeeli vaikuttaa kiinnostavalta ja sitä mielelläni testaan, kunhan ehdin;) :D
   Kivaa viikkoa Tiia<3

   Poista
 5. En ole tutustunut mutta kuulostaa ihan mielenkiintoiselta. Hyvä kun ovat edullisia :) raaskisi ostaa ihan sokkona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, en luultavasti tilaisi summanmutikassa mitään kalliita, mutta luotin siihen, että italialaiset osaavat asiansa, eikä siten voi mennä ihan metsään:) Ei mitään huipputuotteita, mutta ihan kelvollisia:)

   Poista
 6. Näissä on kyllä tosi kiva ja freesi pakkausilme, harmi jos tuotteet eivät toimineet odotetusti :( Italialaiset kyllä useimmiten osaavat hommansa, tuleehan H&M:n meikitkin sieltä ja ainakin niissä sinkkuluomivärien koostumus on ollut yllättävän jees! Toivotaan että misellivesi olisi sitten hyvä tuote ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin 3INAn meikit muistuttaa ulkomuodoltaan ja pakkaustyyliltään Kikon tuotteita, ja laatukin on kutakuinkin samaa luokkaa. 3INA ei ainakaan luomivärien osalta läpäissyt mun laatuseulaa, heh;) HM:n luomivärit on ehkä himpun verran parempia, mutta on niissäkin eri sävyjen välillä variaatiota, kuten kaikilla merkeillä;) Miselligeeliä oon testannut vasta pari kertaa, ja vaikuttaa lupaavalta, mutta katsotaan miten pitemmän päälle toimii:)

   Poista
 7. Itselleni täysin outo merkki. Pakkaukset näyttävät todella tyylikkäiltä, joten harmi, jos sisältö ei ole ihan samaa kaliberia. Odottelen myös innolla, mitä miselligeelillä on sanottavaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mäkin laitan toivoni miselligeeliin;) Sen mitä olen sitä vähän hypistellyt, vaikuttaa ihan mainiolta tuotteelta:)

   Poista
 8. Ei oo mullekaan tuttu merkki, mutta kiinnostus heräsi erityisesti ton miselligeelin kohdalla. Käytän itse misellivettä, mutta geeli kuulostaa mielenkiintoiselta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole itsekään ennen miselligeelejä kokeillut, vaikka joitakin muitakin on tullut vastaan. Myös Garnierilla on miselliveden lisäksi miselligeeli. Kiva päästä testaamaan miten 3INAn geeli toimii:)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!