torstai 22. kesäkuuta 2017

Kolme asiaa

Kopsasin taas Keyword Love -blogin Jonnalta inspiroivan postauksen.  

3 asiaa, joista pidän...
kiireettömyys, vapaa-aika, sekä blogien lukeminen ja Youtuben katselu. Sitä yhtä ja samaa.

3 asiaa, joista en pidä...
sauna (kuuma ympäristö ylipäätään), makkara (se elintarvike ja ne, jotka on vatsan päällä ja ympärillä), ja maito maitona (maitotuotteita käytän kyllä muutoin). Ei saunamakkaraa maidon kanssa, ei.

3 asiaa, joita tein viikonloppuna...
sitä mitä aina yleensäkin eli nukuin, katselin tubea ja luin blogeja, sekä söin itseni tärviölle. Nyt kaduttaa.

3 asiaa, jotka osaan...
hoitaa paperiasiat, noudattaa aikatauluja ja siivota. Velvollisuus ennen kaikkea.

3 asiaa, joita en osaa...
ajaa autoa, tekniset hilavitkutinasiat (en osaa, enkä edes halua), puutarhahommat (eikä kiinnostakaan). Miesten hommia.

3 asiaa, jotka haluaisin osata...
laulaa ja piirtää, sekä tanssia Pussy Cat Dolls -tyylisesti. In my dreams.

3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä...
liikkua enemmän, nukkua enemmän ja lukea enemmän oikeita kirjoja. More is more.

3 asiaa, joista stressaan...
tungos, haasteet (eli oikeammin sanottuna vaikeudet), sekä ennakoimattomat tilanteet ja äkkiarvaamattomat ihmiset (rakastan turvallisuutta ja vakautta). Antakaa mun olla rauhassa.

3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan...
saa olla omissa oloissaan ilman kellokallemeininkiä (jonka pahin aiheuttaja olen minä itse), jonkun herkun popsiminen (mieluiten jäätelö-suklaa-lakritsa -osastoa), ja ukkelin kanssa nököttäminen kotisohvalla. Ei aina jaksa olla tehopakkaus.

3 asiaa, joista puhun usein...
tulevaisuuden suunnitelmista, kosmetiikasta nykyisin jopa ukkelin kanssa, sekä arkielämässä useimmiten kai "mitä ruokaa laitetaan" ja "mitä ostetaan kaupasta" -tyylisiä asioita. Mitäköhän sitä tänään puhuisi?

3 asiaa, jotka puen mielelläni päälle...
kotivaatteet, korkokengät (ei kotivaatteiden kanssa kylläkään), lippalakki syvälle silmille aurinkolasien kera. Incognito himassa in high heels.

Kuva: RJ
3 asiaa, joita en pue päälleni...
hameet, sukkahousut ja hihattomat/lyhythihaiset paidat (allit pysyköön hihoissaan). Kropan ääriviivat piiloon.

3 asiaa, jotka haluaisin hankkia...
koira (olisi niin somaa, jos olisi joku sulolutunen, säpäkkä ja tarmokas nappisilmäinen koiraperheenjäsen, mutta näin vanhana en taida enää jaksaa ryhtyä pentua kouluttamaan...), uudet mööbelit  ja kahvikone. Yksi kolmesta on varma nakki.

3 asiaa, joista unelmoin...
lottovoitto, ulkomaille muuttaminen (vaatii sen lottovoiton), oloneuvokseksi siirtyminen (vaatii myös sen lottovoiton). Ihan on mahdollisuuksien rajoissa, minusta ainakin.

3 asiaa, joita pelkään...
kuolema, vakavat sairaudet ja väkivalta (mikään noista ei ole vielä kohdalle osunut, mutta ainakin yksi kolmesta on  varma). Ei kuitenkaan ajatella noin kamalia.

3 asiaa, joita toivoisin tapahtuvan lähitulevaisuudessa...
no, se lottovoitto tiätty. Se riittäisi, mietin niitä kahta sitten.

Mitkä ovat sinun kolmen kärki?

Leppoisaa Juhannusta!16 kommenttia:

 1. Ihana postaus! "laulaa, piirtää ja tanssia Pussy Cat Dolls -tyylisesti." Mulle tuli ekana mieleen, että miten piirretään Pussy Cat Dolls-tyylisesti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sanna:) Kieltämättä tuosta sai sellaisen mielikuvan, vaikkei ollut ihan noin tarkoitus;) Palautteesta valaistuneena muutin lauserakennetta;)
   Ihanaa juhannusta!

   Poista
 2. Lottovoitto olis kyllä kova sana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, ja mielellään vähän enemmän kuin se 50 euroa, mikä on mun tähän mennessä suurin voittopotti;)

   Poista
 3. Tässä oli monta kohtaa, joihin samastuin täysin :) Esim. kaikki tekniset asiat ja laitteiden kanssa soheltaminen eivät multa luonnistu, enkä halua edes pahemmin opetellakaan. Alkaa hermot kiristyä ja päätä särkeä pelkästä ajatuksestakin. Äkkiväärät ja agressiiviset ihmiset aiheuttavat tosi epämukavan olon, jopa hienoista pelkoa. Ahdistun myös epävarmuudesta tai auki olevista asioista/päätöksistä helposti.

  Tuo olisi kyllä varmasti aika säväyttävä taito osata tanssia Pussy Cat Dollsien tapaan ;D Itse toivoisin olevani taitava käsityöihminen, joka osaisi neuloa, virkata ja muutenkin ommella kaikkea kivaa. Sitten voisi itse tehdä mieluisiaan verhoja, tyynynpäällisiä jne. ja tietenkin haahuilla kangaskaupoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää, että hengenheimolaisia löytyy:) En tosiaankaan havittele mitään extreme juttuja elämääni (enkä ole koskaan sellaisiin hakeutunutkaan), vaan sellainen rauhallinen ja leppoisa arki on parasta. Samoin yritän pitää hajurakoa hankaliin ja pahansuopiin ihmisiin. Mitä sitä ehdoin tahdoin mielensä antaa pahoittaa, jos sellaisen voi välttää.
   Tekniset jutut ei kiinnosta pätkän vertaa, vaan jätän mielelläni osaavampien käsiin.
   Joskus aiemmin katselin Pussy Cat Dollsien videoita ja tykkäsin siitä reippaasta musiikista ja rytmikkäästä ja iloisesta tanssahtelusta, mutta tiedän, ettei tällainen puupökkelö mihinkään taivu, mutta haaveillahan aina voi;) Käsitöitä harrastin joskus nuorempana paljonkin, lähinnä vaatteiden tekemistä itsellle. Lapsuuden- ja nuoruudenkodissa oli sen verran niukkaa, että jos halusin jotain kivaa päälleen, se piti itse tehdä. Mutta se oli silloin:)

   Poista
 4. Hauska postaus ja monia asioita jotka osuivat itseenkin :) tykkään kanssa olla paljon kotona omissa aloissa. Puutarhahommia on pakko tehdä ja on niitä oppinut tekemään jos ei halua puutarhan olevan ihan villiintynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan ollut kovin menevä, mutta nykyisin viihdyn entistä enemmän kotosalla omassa rauhassa. Työt on Helsingissä, ja sen verran siellä joutuu käymään, mutta muuten minua ei saa sinne kirveelläkään. Kyllä täällä "landemmalla" on paljon kivempaa omassa töllissä;) Ukkeli hoitaa kaikki piha- ja puutarhajutut, koska se on hänen mielipuuhaansa, niin ei ole ollut mitään työnjako-ongelmia sen suhteen;)

   Poista
 5. Tungos on oikeasti hirveää, en tykkää kans yhtään. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kestä tungosta ollenkaan, en kestä liian lähelle tulevia ihmisiä, minkä takia en käy missään massatapahtumissa, ja yritän ajoittaa työliikkumisenkin niin, etten liiku pahimpaan ruuhka-aikaan. Pää ei kestä;)

   Poista
 6. Superviihdyttävä postaus :D Hyvää Juhannusta Sari ^_^

  VastaaPoista
 7. Kiva postaus, voisin tehdä tän itsekin 😊 Mäkin inhoan tungosta, varsinkin junaan/metroon sisään tunkijat ennen poistuvien ihmisten ulos astumista, arrgh mulla menee niin hermot ja oikein stressihiki nousee! Ja huh, täytyy käydä tsekkaamassa miten Pusdycat Dollsit tanssivat 😊

  Ihanaa juhannusta sulle ❤ ! Ja ukkelille myös 😊 Ollaankin kohta perillä matkakohteessamme 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, S <3 Tungos on ihan hirveetä, ahdistavaa suorastaan, siksi en käy missään massatapahtumissa yms. Tee sinäkin tämä, musta tällaisia postauksia on tosi kiva tehdä:)
   Ihanaa juhannusta teille ja voikaa hyvin<3

   Poista
 8. Hauska postaus ja monta asiaa osuu kyllä omallekin kohdalle. Koira olisi kyllä ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, musta tällaiset postaukset on viihdyttäviä lukea ja ihan hauska tehdä. Onneksi on kollegoilta, joilta voi bongata hyviä postausideoita:)
   Oon koiraihminen ja aiemmin mulla on ollut koiria, ja nytkin on koko ajan koirakuume, mutta sitten muistuu mieleen realiteetit, niinpä täytyy vaan haaveilla:)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!