maanantai 12. kesäkuuta 2017

Huulipunia!

Hurahdin ostamaan muutaman huulipunan. Kesän tullen tekee mieli vähän uudistaa sävykokoelmaa, niinpä tilasin makeupshop.fi -verkkokaupasta edullisesti muutaman huulipunan. Käytän etupäässä puikkohuulipunia. En ole oikein päässyt nestemäisten huulipunien kaveriksi, vaan tartun automaattisesti puikkoihin.


Makeup Revolution Amazing Lipstick, sävy Beloved
Makeup Revolution Amazing Lipstick, sävy Dazzle
Makeup Revolution Amazing Lipstick, sävy Sweetheart 


Makeup Revolutionin huulipunia en ole aiemmin kokeillut, mutta nyt korjasin tilanteen kolminkertaisesti. Tykkään eniten malvan, pinkin ja lilan sävyisistä huulipunista.

Makeup Revolutionin Amazing huulipunien koostumus on pehmeän ja kosteuttavan oloinen. Huulipunat ovat aika perussatiinipintaisia. Alkuun tuntui, etteivät ne ole kovin pigmenttisiä, mutta ajan myötä ne ikään kuin puhkesivat kukkaan. Pysyvyys huulilla on hyvä; vähän joutuu huulia fiksaamaan, jos syö jotain rasvaista burgeria tai munkkipossua.

Dazzle on kirkas ja raikas fuksia sävy, jollaista tykkään käyttää varsinkin kesäisin. Sävyt Beloved ja Sweetheart muistuttavat ulkoisesti toisiaan todella paljon, mutta käytössä huomaa oitis, että Sweetheart on enemmänkin värillisen huulirasvan tapainen kuin huulipuna. Väriä siitä lähtee aika kitsaasti ilman pontevaa ranneliikettä. Tällaisia ohuita punia käytän yleensä jonkin peittävämmän ja kuivemman huulipunan päällä, koska minusta huulipunan pitää tuntua kosteuttavalta. Harrastan yleensäkin tuplapunaamista, kuivaa alle ja kosteaa ylle. Beloved on pigmentiltään hieman vahvempi, mutta ei silläkään loppujen lopuksi saa  kovin räikeätä lopputulosta.

Beloved - Dazzle - Sweetheart

Minusta on hyvä, että punan sävyn näkee heti korkista, niin ei tarvitse arvuutella tai avata punaa ulos hylsystä. Välillä olisi tosin ihan paikallaan, että hylsyt olisivat jotain muuta väriä kuin mustia. Nykytrendin mukaisesti suurin osa meikeistähän on mustissa pakkauksissa.

Minusta Makeup Revolutionin huulipunat ovat hintaansa nähden todella hyvälaatuisia ja tutustumisen arvoisia. Aion hankkia niitä myöhemmin lisää, ehkä kesän jälkeen vähän syksyisempiä sävyjä.

Sweetheartia (oikealla) joutui aika tavalla hinkkaamaan, että tuonkin verran sävyä irtosi. 

L.A. Girl Matte Flat Velvet huulipuna, sävy Arm Candy 

Minulla on ennestään yksi L.A. Girlin Matte Flat Velvet huulipuna sävyssä Snuggle, joka on nudehtava punaruskea sävy. L.A. Girlin mattapunat ovat nimensä mukaisesti samettisen pehmeitä, minkä ansiosta ne ovat myös vaivattomasti ja kitkattomasti levittyviä. Minun makuuni täydellisiä mattapunia riittävän kosteuttavuutensa vuoksi. Väri pysyy huulilla ihan sopivan tiukasti. Punan hylsy on kestävä toisin kuin esimerkiksi Wet n Wildin punissa, jotka on pakattu raivostuttavan kehnoihin hylsyihin. Myös tekstit pysyvät näkyvillä L.A. Girlin hylsyissä erittäin hyvin, mikä on minulle tärkeä juttu. Hiipuneet tekstit tekevät nuhjuisen ja kehnon vaikutelman. L.A. Girlin mattapunan sävy Arm Candy on just sellainen huoleton barbipinkkimäinen kesäsävy, jonka kanssa sopii sekä hillitty silmämeikki että räikeä värikäs meikkilookki. Kallistun itse yleensä sen räikeän puolelle.Makeup Revolution huulipunat maksoivat 4,99 euroa kappale ja L.A. Girlin huulipuna 3,49 euroa.

20 kommenttia:

 1. Ihania sävyjä! Mun tekisi mieli ostaa tuollainen kunnon barbipinkki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Barbipinkki on mun räikein kesäsävy;) Kesällä tekee erityisesti mieli vähän revitellä:)

   Poista
 2. Mäkin inhoan sitä, kun tuotteiden tekstit kuluu pois. Mutta niin käy lähes väistämättä, jos laitan punan laukkuun pyörimään muita meikkejä vasten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Joissakin meikeissä tekstit kuluu alta aikayksikön, vaikka mitä tekis ja toisissa taas pysyy niin kuin pitääkin:)

   Poista
  2. Muakin ärsyttää kuluvat tekstit :D Mutta oi, miten ihania sävyjä! Varsinkin tuo barbie-pinkki on ihana <3_<3

   Poista
  3. Jep! En ole barbipinkkiä pitkään aikaan käyttänytkään, mutta olkoon nyt mun tämän kesän "signature" väri;)

   Poista
 3. Onpas ihanan pirtsakoita sävyjä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin:) Välillä tekee mieli pirtsakoitua;)

   Poista
 4. Dazzle vois olla mullakin upea sitten kun oon vähän ruskettunut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ehkä mun suosikki näistä, semmonen näkyvä:)

   Poista
 5. Tosi kivoja sävyjä! Dazzle varsinkin iski ihan täysin, tykkään just tollasista fuksian sävyisistä huulipunista :) Sellaista löytyy huulilta tälläkin hetkellä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen viehättynyt fuksiasta, ja ostin sen väriset lenkkaritkin taannoin. Pakkon oli ostaa, kun kohdalle sattui:)

   Poista
 6. Ooh miten edukkaita ja ihan napakymppisävyt. Kivaa aina kuulla itselle udesta merkistä. Ihanaa päivää Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia<3
   Mustakin näillä osuu ihan napakymppiin:)
   Ihanaa iltaa<3 Aurinko paistaa<3

   Poista
 7. Olet kyllä löytänyt niin ihanan pirteät ja kesäiset sävyt! Tulee hyvälle mielelle! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Nämä punat kyllä piristää mieltä ja vielä enemmän, kun näiden kanssa voi tepastella aurinkoisilla keleillä, vihdoinkin;)

   Poista
 8. Ihanan värikkäitä, etenkin ankean kaamoksen jälkeen :D

  Makeup Revolutionin punista pitäisi lähteä tuo kohta irti, missä sävy näkyy ja siinä itsessään on myös tuotetta, muistaakseni hieman ohuempaa koostumukseltaan kuin mitä ns. oikea tuote hylsyssä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun kerroit:) En olisi itse hoksannut, kun tuosta mukavasta pikku yksityiskohdasta ei ollut missään mainintaa:) Tosi kiva juttu:)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!