torstai 15. kesäkuuta 2017

Cattier Renewing Night Cream

Kävimme kevättalvella päiväseltään Hollolassa ihan vaan huviajelulla ja tietysti poikkesimme myös Kärkkäisellä. Lahden suunnalla ei voi käydä piipahtamatta Kärkkäisellä. Sieltä löytyy aina kaikkea metkaa tavaraa ja yleensä sellaisia pesuaineita, saippuoita ja muita teknokemian tuotteita, joihin ei muualla törmää. Olen kosmetiikan ohella intona myös kaikenlaisiin siivoustuotteisiin, ihmesieniin, puhdistusliinoihin, suihkepulloihin ja muihin sen kaltaisiin mieltä kiehtoviin tuotteisiin, minkä takia jumitun usein myös pesuaine/siivoustarvike -osastoille. Ukkeli taas viihtyy erinomaisen hyvin työkaluosastolla.Kärkkäisellä on myös yllättävän hyvä luonnonkosmetiikkatarjonta. Intouduin tutkimaan hyllyjä tavallista tarkemmin, vaikken luonnonkosmetiikkaa ihan ensimmäiseksi ostoskärryyni laitakaan. Testailin Cattierin uudistavaa yövoidetta Cattier Renewing Night Cream - Blackcurrant Seeds Sheabutter (50 ml), joka tuntui kämmenellä todella hoitavan oloiselta ja täyteläiseltä. Juuri sellaiselta mitä yövoiteelta haluan.Cattierin uudistava yövoide sisältää mm. karitevoita, vehnäproteiinia, omega-rasvahappoja ja E-vitamiinia. Putelin teksteissä mainittu mustaherukkakin incistä löytyy, tosin loppupäästä. Cattierin yövoiteen luvataan palauttavan ihon elastisuutta ja edistävän solujen luonnollista uudistumisprosessia. Lisäksi luvataan, että aamulla iho tuntuu säteilevältä, samettiselta ja uudistuneelta. Kuulostaa hyvältä, mutta en tiedä käykö tuo kaikki toteen käytännössä. Vielä en ole kaikkia tuollaisia vaikutuksia huomannut peilikuvassa ainakaan. Ehkä  ne odottavat vielä aikaa parempaa.

Ihastuin Cattierin voiteeseen heti ensikosketuksella erityisesti sen täyteläisen tunnun vuoksi. Voiteen levittely kasvoille on mukavan tuntuista ja iho on napakka, mutta samalla myös pehmonen. Voiteessa on miellyttävä, hieman makea tuoksu, mutta en osaa eritellä tarkemmin miltä se tuoksuu. Cattierin yövoide ei tunnu millään muotoa luonnonkosmetiikalta, vaan kunnon synteettiseltä tuotteelta.  Siitä voisi hyvinkin tulla uusi suosikkini.Yksi hieman ärsyttävä piirre voiteessa kuitenkin on. Jos laitan kasvoöljyn voiteen päälle, voide murustuu pitkin poskia ja rinnuksia alta aikayksikön. Ei ole ennen minkään muun voiteen kanssa käynyt niin, vaan öljyä voi lämästä ihan reippaastikin (ja kyllä lämäsenkin, koska rakastan runsasta öljyn tunnetta kasvoilla), eikä koko naama ole ärsyttävän mikromutun peitossa. Yritän siis välttää  Cattierin voide ja kasvoöljy -komboa iltarutiineissani.


Cattierin yövoide on pakattu todella nätin väriseen lilahtavan siniseen pumppupulloon, mistä riemunhuuto jipikaijei!  Voide maksoi Kärkkäisellä 23,40 euroa.

Onko sinulla Cattier suosituksia?  Onko Kärkkäisen [edit.] kosmetiikkaosasto tuttu paikka?

12 kommenttia:

 1. Onpa iso valikoima luonnonkosmetiikkaa! Mä kävin vasta Kärkkäisellä enkä muistaakseni nähnyt mitään luonnonkosmetiikkaa, joten olisikohan ne laitettu eri paikkaan kuin normikosmetiikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hollolan Kärkkäisellä luonnonkosmetiikkahyllyt on normikosmetiikan jatkona eli vähän ehkä pimennossa, jos jää vaan pyörimään normikosmetiikan keskelle. Kuvassa on hyllystö vain yhdeltä kantilta. Luonnonkosmetiikkatuotteita on vähän sivummallakin. Kärkkäinen on ihan kiitettävästi panostanut siihenkin:)

   Poista
 2. Mä en ihan helposti oman ideologian takia mitään paikkoja jaloillani äänestä, mutta Kärkkäinen on yksi niistä. Harmi, sillä sieltä löytyy tuotteita edullisesti, mutta sitten kun vastassa on kaikki se muu... Niiden roskamedia lehtinen mitä jakavat, rasistinen, juutalaisvastainen jne. Yhteyksiä Suomen vastarintaliikkeeseen, niin on kyllä viimeinen firma tässä maailmassa mihin jalkajani vien. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, nyt on multa mennyt pahasti ohi Kärkkäisen ideologia. Olen pitänyt sitä vain paikkana, jossa myydään tavaroita. En ole seurannut kirjoittelua, enkä aiokaan. Useimmiten yksi mätä omena pilaa koko korin:(

   Poista
  2. Tässä jutussa aika hyvin tiivistetään koko juttu: https://varisverkosto.com/2017/02/karkkainen-tavarataloketju-tiiviissa-yhteistyossa-natsijarjeston-kanssa/ Itse kun seuraan jonkun verran yhteiskunnallisia asioita, niin toi on ollut tiedossa ja toi on vaan itselleni liikaa. Onneksi jokainen voidaan päättää, missä käydään ostoksilla. :) Tuotteesta piti sanoa sen verran, että ole sitä käyttänyt ja tykkäsin. :)

   Poista
  3. Yhteiskunnallisia asioita tulee työelämän kautta ihan riittävästi eteen, joten siviilissä suljen ne ajatuksistani. Kosmetiikka on hauska harrastus, enkä silloin mieti maailman pahuutta. Taakkaa on ihan riittämiin muutenkin, niin mielelläni vapaa-ajallani keskityn lähinnä siihen, mistä tulee hyvä mieli:)

   Poista
 3. Mä en ole koskaan käynyt Kärkkäisillä, ja olinkin jo ehtinyt vähän unohtaa tuon, mistä Jonna kirjoittikin :O Mutta mä kyllä rakastan koluta tän tyylisiä kauppoja ja mun ehdoton suosikki onkin Veljekset Keskinen ^_^ Ja siivoustuote- sekä teknokemiahyllyt on mullakin kovassa syynissä aina, niissä on jotain kiehtovaa vaikka tosi harvoin sitten mitään päädyn ostamaankaan - ja varsin monesti se, kun luen niidenkin pullojen incejä, saa mut perumaan ostopäätöksen :D Mutta niitä on silti ihana tutkia ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veljekset Keskisellä olen käynyt muutaman kerran, ja siellä oli just jotain siivoustuotteita ihan "sikahalvalla" niin niitä sitten tuli hiemman ostettua, ja tietysti peruskosmetiikkaa:) Tuollaisissa "sekameteli"-kaupoissa on piristävää kierrellä, minusta ainakin;)

   Poista
 4. Niin ja buu voiteen murustumiselle :( Mullakin joku voide muuten teki saman, itseasiassa se olikin Filorgan Hydrafiller, joka lähti murustumaan kun sen ylle taputteli öljyn :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ennen mikään voide tällä tavalla murustellut, mutta kun sen tietää, niin osaa varoa:)

   Poista
 5. Kärkkäisellä olen muutaman kerran käynytkin kun olen ollut äitini luona Hollolassa, mutta en ole sieltä ostanut kuin kissan hiekkalaatikon;)
  Ja nyt taas huomasin uunouteni kaiken kosmetiikan suhteen - minä kun laitan sen öljyn ensimmäiseksi ja sitten vasta sen yövoiteen - silloin kun muistan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin itsekin ennen kasvoöljyn ennen yövoidetta, mutta sitten blogeista valistuneena opin, että sen voi laittaa myös toisinpäin. Eri marssijärjestyksellä voi saada tuotteiden tehoja kohdistettua eri tavalla tarpeen mukaan. Jotenkin noin se meni, jos ymmärsin oikein;)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!