maanantai 22. toukokuuta 2017

Shop my stash - spring edition '17

Ajattelin taas hieman ojentaa itseäni ja pistää vähän vauhtia masinaan. Kaivoin meikkilaatikostoni kätköistä muutaman nolon vähälle käytölle jääneen pikkupaletin. Sitä vaan hotkitaan ostoksia, eikä sitten käytetä. Ihmemeininkiä.

Shop my stashissä on yksinkertaisesti kyse siitä, että otetaan tehokäyttöön vähälle käytölle jääneitä meikkejä. Tarkoitus ei ole pannuttaa, mutta hienoa, jos pannuun saakka pääsee. Mutta ei oteta paineita.

Olen jo hyvän aikaa ollut hulluna erilaisiin monitoimipaletteihin, joita on sitten tullut muutama hankittua. Markkinoilla on todella paljon korostus-/varjostuspaletteja, poskipunapaletteja ja kaikenlaisia yhdistelmäpaletteja. Monitoimipaletit ovat myös kauniita katsella, mikä on yksi syy  miksi ne minua niin kiehtovat.

Kevään Shop my stash -kohteikseni valikoitui Sleek Bronzer Block, sävy Dark, Maybelline Master Sculpt, sävy 02 Medium Dark ja Artdeco luomivärit, 278 "hopea", 72 sininen, joku tummempi harmaa, jonka numero ei ole tiedossa. Otin siis myös Artdecon luomivärit tarkempaan syyniin.


Shop my stack!

Mustat kuoret on päivän sana.

Paletit ovat mielestäni kaikin puolin hyvälaatuisia. Sleekin bronzeripaletin sävyt näyttävät pannuissaan melko tummilta, mutta käytössä ne ovat varsin maltilliset. Pigmenttiä kyllä on, muttei niin vahvasti kuin mitä voisi päältä päin luulla. Poskipunasävyä en ole koskaan käyttänyt, koska se on makuuni liian räikeä.

Maybellinen korostus-/varjostuspaletin varjostussävy on niin ikään suhtkoht maltillinen. Sävy on ehkä aavistuksen liian lämmin varjostuksiin, mutta menettelee. Korostussävy on melko hailakka, mutta hyvä niin, koska harvemmin olen pyrkinytkään kimmellykseen poskipäilläni. Sävy antaa kuitenkin kivasti valoa ja kuulautta.

Artdecon luomiväripalettiin valitsin kolme sini-harmaa sävyistä nappia. Luomivärien laatu ja pigmentti on erinomainen. Sävyt pysyvät luomilla erittäin hyvin ja niitä on helppo häivytellä. Paletti on kuitenkin jäänyt aikalailla unohduksiin. En vaan ole tarttunut siihen kovin usein sävyjen shimmerisyyden takia. Nyt oli sitten ryhtiliikkeen paikka!


Vasemmalla Sleekin paletin sävyt ja oikealla Maybellinen.

Artdecon luomiväreissä on erinomainen pigmentti!

Tässäpä kevään ja alkukesän projektia kerrakseen. Riittää varmasti syksyllekin. Pökköä pesään vaan, niin eiköhän ala kulkea.

Harrastatko pannuprojekteja? Onko ollut toivotut tulokset?

14 kommenttia:

 1. Pannuprojekteja tulee kyllä harrastettua. Joskus annan joillekin ei niin mieluisille tuotteille "armonaikaa" tietyn ajanjakson, jolloin yritän käyttää niitä ahkerammin, mutta jos ei edelleenkään nappaa niin joutuvat poistoon.

  Mulla on Maybellinen bronzerista sellainen versio, jossa ei tuota vaaleaa korostussävyä ole. On pinnaltaan aika kova ja vaatii aina reilusti siveltimen hinkkaamista, jotta siitä saa väriä irtoamaan. Tuosta huolimatta ei ole kulunut juuri lainkaan, vaikka onkin ollut säännöllisen epäsäännöllisessä käytössä pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän psyykata itseäni ajoittain pannuprojektin tapaisiin. Kaivan meikkauspöydälle laatikon uumenista näkösälle täysin unohdettuja tai vajaakäytöllä olevia käyttökelpoisia tuotteita tehokäyttöön. Hetken aikaa yleensä niitä jaksaa käyttää vähän ahkerammin, mutta kuten arvata saattaa puolitiehen yleensä jää;)
   Maybellinen contour-highlighter -paletti on aika keskiverto, eikä ole käytössä kulunut juuri ollenkaan, vaikka aika kauan se on mulla ollut, tosin vajaakäytöllä;)

   Poista
 2. Jännityksellä seuraan, tuleeko pannut näkyviin. Tällainen voisi sopia itsellekin, pannutus on liian työlästä, enkä siihen ikinä lähtenyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että pannu tulee näkyviin;) Kyllä puhti loppuu ennemmin tai myöhemmin, yleensä ennemmin, mutta välillä on kiva asettaa itselleen tavoitteita ja yrittää parhaansa;)

   Poista
 3. Kiva projekti, tsemppiä siihen! Mulla on pannutuksen alla yksi poskari, bronzer ja highlighter. Korostajan sain jo loppuun, yritän ensi kuun aikana käyttää poskipunan ja bronzerin loppuun! Alkaa jo tympiä kun joka päivä samat tuotteet käytössä ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, kyllä minä kovasti yritän. Pidän tuotteet koko ajan nenän alla muistuttamassa projektista. Hienoa, että olet saanut pannuja esille:) Ymmärrän hyvin, että kyllä alkaa vähemmästäkin tympiä, mua ainakin alkaa, kun on muutenkin paljon meikkejä, joita pitäisi ehtiä käyttää;) Huh, rankkaa on;)

   Poista
 4. Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta, tsemppiä paljon noiden kanssa! Mä en oo oikeestaan koskaan harrastanut pannuprojekteja, mutta toisaalta ehkäpä munkin pitäisi kokeilla. Saisi tehokäytettyä tiettyjä meikkituotteita pois ja toisaalta myös otettua käyttöön niitä, mitkä on harvemmin käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos, Linda sinullekin. Yritän lietsoa itseeni pitkäjänteisyyttä ja turnauskestävyyttä, mutta saa nähdä miten käy! Kannattaa ainakin kokeilla pienimuotoisesti, ja jos ei ota tulta, niin so what! Yritetään edes;) Minä yritän kovasti:)

   Poista
 5. Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta projektilta! En ole koskaan kokeillut pannuttamista, mutta se olisi ehdottomasti paikallaan :) Pitäisi muutenkin muistaa paremmin käyttää tuotteita, kun lähes aina käyttää samoja lemppareita. Kiva seurata projektisi edistymistä, joten raportoi ihmeessä tuloksista :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Ida :) Yritän saada jotain tuloksiakin aikaiseksi tällä kertaa... aiemmin on mennyt vähän heikommin nämä projektit, mutta nyt on petraamisen paikka:)

  VastaaPoista
 7. Juu, pannuttelua tulee harrastettua vähän liiankin kanssa. Muut tuotteet siinä rinnalla aina vähän kärsivät. Olen miettinyt myös juuri tällaista shop my stash -lähestymistapaa esim. viikko kerrallaan niin tulisi sitä kiertoa vähän enemmän. Kivoja paletteja olet valinnut, tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos.) Yritän aika ajoin kierrättää ja saada samalla pannutettua (jos hyvin käy) joitakin meikkejä, koska muuten aika moni jäisi uusien jalkoihin;) Täytyy ainakin yrittää niin pitkälle kuin rahkeet riittää:) Sulla taitaakin olla enemmän pitkäjänteisyyttä näissä hommissa:)

   Poista
 8. Mä yritän aina välillä ottaa tuotteita tehokäyttöön, puuteriset tuotteet kun ovat vielä niin hitsin kestäviä! Ehkä tän vuoden puolella saan elämäni ekan poskipunan loppuun, ja aurinkopuuterin kans 😄 Niissä kun ei oo enää isosta määrästä kiinni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä olisi upeaa, jos saisi joskus poskipunan käytettyä loppuun. Ne kuluu varmaan kaikista hitaimmin eli ei ollenkaan;) Oot tehnyt suuren työn:)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!