torstai 11. toukokuuta 2017

Edulliset suosikkisiveltimet

Siveltimissäkin suosin edullisia merkkejä. Quelle surprise! Ajattelin kertoa nyt muutamasta omasta mielestäni erittäin hyvästä edullisesta siveltimestä.Essencen luomivärisivellin
Essencen lattana luomivärisivellin on mielettömän hyvä. Minulla on niitä muutama kappale ja joka ikinen on kestänyt ryhdikkäästi käytössä jo pari kolme vuotta, vaikka alkuun epäilin, että njaah hempuleita, mutta eivät sitä ole alkuunkaan. Essencen siveltimellä saa erittäin hyvin levitettyä luomivärin liikkuvalle luomelle. Sivellin on vakaa ja jämäkkä. Ulkonäkö on ehkä hieman lapsellineen, mutta kuitenkin kivan poikkeava normimustista siveltimistä.

Willkem häivytyssivellin
Olen ostanut Willkemin erittäin edullisia (3-5 euroa maksavia) silmämeikkisiveltimiä Tokmannilta. Willkemin häivytysssiveltimeksi tituleerattu sivellin ei mielestäni ole muotonsa puolesta paras mahdollinen luomivärin häivyttämiseen. Sivellin on kynäsiveltimen kaltainen ja sellaisena sitä ole käyttänyt. Sivellin on erittäin lujaa tekoa ja muotonsa pitävä. Hintaansa nähden aivan loistava!

Coastal Scents Classic Blender Crease Brush
Coastal Scentsillä on e.l.f:n ohella ehkä parhain ja laajin valikoima edullisten siveltimien sarjassa. CS:ltä löytyy monia mainioita sekä silmämeikki- että kasvosiveltimiä. Coastal Scentsin häivytyssivellin on luonnonkarvaa.  En yleensä käytä luonnonkarvaisia, mutta epähuomiossa tulin sellaisen ostaneeksi ja hyväksi on osoittautunut. Häivytyssivellin on tukeva varreltaan ja karvat sopivat napakat, joten häivyttäminen sujuu vaivattomasti ja hallitusti.  Kyseinen häivytyssivellin on kestänyt käytössäni  todella pitkään ilman mitään repsahtamisen oireita.


Cailap Mariela Sarkima puuterisivellin
Cailapin Mariela Sarkima -siveltimiin ihastuin ensin niiden pirteän ulkonäön vuoksi. Ilahdun aina, kun löydän muun värisiä siveltimiä kuin mustia. Siveltimen karvat ovat jännän karkean oloiset synteettisiksi karvoiksi, mutta toimivat kasvoilla todella pehmeästi. Varsin on mukavan lyhyt ja sivellin tomeran oloinen. Cailapin siveltimen ostin jollain "halpuutushinnalla" Tokmannilta, mutta alunperin tullessaan myyntiin siveltimet ovat tietysti maksaneet paljon enemmän.

e.l.f. Studio Powder Brush puuterisivellin
e.l.f:n Studio -sarjan lattana puuterisivellin on yksi suosikeistani kautta aikojen. Sillä saa erityisesti irtopuuteri taputeltua kasvoille todella hyvin. Sivellin on mielettömän tiivisharjainen ja erittäin tukeva kädessä, topakka pikkujätti.


14 kommenttia:

 1. Coastal Scentsiltä löytyy kyllä tosi hyviä siveltimiä :) Mun ensimmäinen oikeesti kunnollinen sivellinsetti oli nimenomaan Coastal Scentsiltä ja niistä on vieläkin tosi moni käytössä. Tosta essencen siveltimestä oon myös kuullut hurjasti kehuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coastal Scentsillä on monia hyviä siveltimiä, joten niitä olisi voinut mainita monia muitakin. Yksi uudempi suosikki on Flat Top Buffer. Olen sillä opetellut levittämään meikkivoiteen, kun normaalisti räpellän sormin. Toimii hyvin;)

   Poista
 2. Munkin lemppari-häivytyssivellin on Coastal Scentsiltä, mutta se ei ole tuo sama. Liotin siitä numeron pois asetonilla (vahingossa) ja pitäiskin ihan käydä tutkimassa, löytyisikö samaa sivellintä vielä koska haluaisin uuden. Essenceltä mulla on tolla samalla kuosilla olevia peitevoidesiveltimiä ja hyvin ovat kestäneet, nyt tosin toisesta irtosi metalliosa varresta mutta saahan senkin liimattua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coastal Scentsillä on hyvä hinta-laatusuhde. Mulla on myös se essence peitevoidesivellin ja sekin on ihan hyvä. Se luomivärisivellín on kestänyt käytössä todella hyvin:)

   Poista
 3. Käytän tosi paljon elfin siveltimiä, mutta voisin kyllä testata myös essenceä, jonka valikoimiin näytti tulleen uutuus siveltimiäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. elfin siveltimissä on joitakin ihan loistavia, mutta sitten myös aika heikkoja tapauksia, joista aika vähälläkin käytöllä esim. liimaukset pettää, mutta edullinen hinta huomioiden ei sinänsä mikään ihme:)

   Poista
 4. Toi Cailap multa taitaa löytyä, mutta en edes muistanko oonko käyttänyt sitä, jämähdän niin helposti samoihin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoja suteja minäkin pyörittelen. Joihinkin vaan tarttuu luonnostaan ja toisiin vaikka kuinka hyviä olisivat, niin ei sitten millään tai ainakin harvoin;) Näin se;) :D

   Poista
 5. Täytyypä perehtyä paremmin tuohon Coadtal Scentsiin, nimen olen kuullut muttei multa löydy merkiktä siveltimiä lainkaan 😃 Mä jumitan helposti samoissa siveltimissä, mutta nyt ihastuin skunkkisiveltimellä puuterin levittämiseen 😊 Toimii mulla hyvin 😊 Ecotools onkin varmaan ainoa merkki, miltä mulla löytyy useampi sivellin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantsii ainakin kokeilla jotain Coastal Scentsin sivellintä, koska mulle ainakin on olleet tosi mieluisia. Mulla on yksi elfin skunkkisivellin, mutten ole suoraan sanottuna keksinyt sille oikein mitään käyttöä;)

   Poista
 6. Tuo elfin sivellin on loistava myös meikkivoiteen levityksessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin:) Siinä on ihan mielettömän tiivis harjaosa ja kuitenkin sopiva "elastisuus", että sillä saa meikkivoiteenkin leviämään todella hyvin:)

   Poista
 7. Tykkään noista Essencen lapsekkaista sudeista, ovat kivan näköisiä. <3 Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ne on niin somia:)
   Ihanaa päivää Tiia<3

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!