maanantai 29. toukokuuta 2017

Artdeco Glow Bronzer - maailman kaunein!

Ostan silloin tällöin tutulta kosmetologilta Artdecon tuotteita, jotka on erittäin laadukkaita, mutta silti kohtuuhintaisia. Artdeco on saksalainen meikkimerkki, jota Suomessa myydään vain hoitoloissa (jälleenmyyjät löytyvät tästä *).Eräs kerta silmäni nauliintuivat Artdecon Glow Bronzeriin. Minuahan viedään kuin litran mittaa kaikkien kauniiden kasvopalettien perässä. Artdecon bronzer on aivan taivaallisen kaunis itämaisine tunnelmineen. Sehän minun oli pakko saada. Hintaa en muista (ja kuka niitä kaikkia muistaisikaan). Hoitolassa testasin sitä ahkeraan, mutta omaani en ole raaskinut edes sipaista. Hullua, tiedän!

Artdecon bronzeri on hehkua tuova bronzeri ja muistuttaa jonkin verran Lumenen hohdeaurinkopuuteria, mutta Artdecon bronzerissa on enemmän hohdetta ja hieman kimmellystäkin. Olen aivan lääpälläni tähän ihanuuteen. Se on taivaallisen kaunis ja katselen sitä käsi poskella ihastellen miten se voikin olla näin jumalaisen ja henkeäsalpaavan upea!


Artdecon Glow Bronzer on pakattu kauniiseen, eleganttiin ja erittäin tukevaan rasiaan. Artdecon tuotteet ovat aina arvoisissaan paleteissa ja rasioissa, minkä vuoksi niihin tarttuu mielellään  ja voi olla varma, että käytön jälkeen kannet pysyvät kiinni ja huulipunat hylsyissään. * Ei ole mainoslinkki.

27 kommenttia:

 1. Eikä..miten tuota raaskii edes käyttää kun se on noin nätti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä missä vaiheessa raaskisi ruveta käyttämään...ei sitä kait iän kaiken voi vaan korokkeelle nostaa;)

   Poista
 2. Mä tykkään yleensä mattaisista aurinkopuutereista, mutta onhan tämä kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on enemmän mattaisia, koska ylenpalttinen kimmellys menee oman mukavuusrajan ulkopuolelle. Tää onkin enemminkin katselutuote, ainakin tällä hetkellä:)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Juu, rakkautta ensisilmäykselle<3 (Uusi yritys, oikea loota;))

   Poista
 4. Niin on! Rakkautta ensisilmäyksellä<3

  VastaaPoista
 5. Artdeco se vaan osaa nämä pakkaukset, ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta:) Laadukkaat pakkaukset on yksi syy miksi Artdecon tuotteita ostelen silloin tällöin, vaikka olen halpishirmu normaalisti;)

   Poista
 6. Aivan upea rasia ja itse puuterikin! Onko sen kimmellys vain sellainen pintapäällyste vai jatkuuko se pintaa syvemmälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin:) Sen mitä hoitolassa testasin, niin vaikuttaisi olevan pintaa syvemmällä, mutta ei tällä mitään ihan överihohdetta ja kimmellystä saa, mutta mielestäni riittävästi:)

   Poista
 7. No nyt on kyllä kaunis meikkituote! En varmaan itsekään raaskisi mennä pilaamaan tota kaunista kuviointia :D Upea ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, silmiä hivelevän kauniss:) En tiedä uskallanko tuota pintaa rikkoa ollenkaan. Tuntuu, että jonkinlainen taianomaisuus voisi kadota..

   Poista
 8. ArtDecon tuotteet on monet todella luxusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, ja hintataso on luxustuotteiksi todella kohtuullinen:)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kyllä<3 Artdecolta löytyy samankaltainen poskipunakin, mutta taidan passata sen kohdalla.

   Poista
 10. Nyt on kyllä kerrassaan kaunis bronzeri! Herää kysymys, miksi mulla ei tätä ole?? Asia on korjattava pikimmiten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta:) Sun pitää korjata tilanne;) Artdecolta löytyy ihan yhtä nätti poskipunakin:)

   Poista
 11. Artdecon tuotteet on usein ihan mielettömän kauniita! Lisäksi ne ovat tosi laadukkaita joten senkin puolesta ihan huippuja. Tää on kyllä kaunis tuote!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Artdecon tuotteiden laatu on erinomainen. Lisäksi kaikki rasiat ja hylsyt jne. on aina tyylikkäitä ja kunnon materiaaleista tehtyjä, jolloin tuotteiden korkea taso tulee paremmin oikeuksiinsa:) Tykkään kovasti<3

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!