torstai 13. huhtikuuta 2017

Kylpyhuoneen kosmetiikka - haaste

Kivipuuteri -blogin Maija heitti kiperän, mutta ah niin hauskan ja jänskän haasteen.  Voi kauhistuksen kanahäkki, mitenköhän kehtaan kylppärin (ja vähän muutakin) ovea raottaa, mutta täältä pesee ja linkoaa.

Säilytän kylpyhuoneessa mahdollisimman vähän kosmetiikkaa, koska en todellakaan salli, että suurella vaivalla ja raatamisella hankkimani kosmetiikkaomaisuus tärvääntyy kylpyhuoneen kosteudessa ja lämmössä, sekä ajoittain jopa kuumudessa. Ukkelin saunoessa, kerään yleensä peilikaapin kosmetiikat turvaan kodinhoitohuoneeseen, koska en halua, että kosmetiikkaani höyrytetään. Meikkejä en koskaan säilytä kylpyhuoneessa, vaan yksinomaan meikkaushuoneessani (jees, minulla on sellainen), samoin kuin valtaisat (heh) kosmetiikkajemmani eli keskusvarastoni. 

Esittelen vain ne osiot kylpyhuoneesta, joissa on yksistään minun tavaroitani. Ukkelin puteleita en esittele. Meillä on myös yhteiset osiot, joita en niin ikään esittele. Paljastuisi vielä se karsea totuus, että ukkelilla on enemmän kosmetiikkaa kuin meitsillä ja vieläpä selektiivistä. Sitä en kestäisi!

Enemmittä selittelyittä, tässä kuvakooste.


Kodinhoitohuoneessa oleva käyttö-/välivarasto.


Peilikaapin roinat 1.


Mikä hiivatin leipäpussi tuolta takaoikealta pilkistää? Ukkelin tekosia, ei minun! Ei todellakaan!
Peilikaapin roinat 2.


Suihkusaippuat. Dah!


Shampoot ja yksi nurin niskoin nakattu hoitoaineressukka.

Tässäpä nämä! Ilmiannahan oma kylppärisi! Palkkiota ei makseta!

Hyvää pääsiäistä!

14 kommenttia:

 1. Miksi kaikki muut ovat niin kohtuullisia kosmetiikan määrissä, mulla on pulloja aivan liikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä huoli, mun kohtuuttomuudet on piilossa:) Enin osa purnukkamerestä on säilötty muualle kuin kylpyhuoneeseen. Pidän esillä vain käyttökamat:)

   Poista
 2. Ihanan paljon purkkeja ja purnukoita<3 Mä en myöskään säilytä meikkejä ikinä kylppärissä :D En mä siellä ikinä tosin meikkaakaan, joten turha niitä siellä olisi pitää. Meikkihuone on kyllä kätevä, itsekin sain sellasen vihdoin tossa alkuvuodesta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Mä meikkaan mun omassa meikkaushuoneessa, jonne voi levittäytyä oikein kunnolla kosmetiikan kanssa. En olisi kyllä muutama vuosi sitten voinut unelmoidakaan omasta meikkaushuoneesta, mutta sellaisen sain:)

   Poista
 3. Hih meikäläisellä on monta välivarastoa myöskin ja jos ostan jotain, mies saattaa sanoa, että eikö sulla nyt ole tuollaista jo, no ei aivan kuule ole. :)

  Tämä oli kiva ja ties vaikka toteuttaisn itsekin.

  Mukavaa pääsiäistä Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla:) Mulla on keskusvarasto ja esivälivarasto yläkerran meikkaushuoneessa, ja sitten välivarasto kodinhoitohuoneessa, ja sitten kylpuhuoneen peilikaappi, jossa säilytän vain minimin mitä just sillä hetkellä käytän. Joutuu olemaan logistiikkamestarina, että homma rullaa;) Kumma, että noi miehet aina luulee, että "tuollanen sulla jo on"! No, ei tasan ole, höh;)

   Kivaa pääsiäistä, Tiia<3

   Poista
 4. Rajumpi pullomeri minulla, huih ;-)

  Kivaa pääsiäisen aikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä, se olisi kiva nähdä;)
   Kivaa pääsiäistä:)

   Poista
 5. Sori hirnun täällä ääneen, keskusvarasto, mäkin haluan! :D Teen kyllä tän haasteen kans joskus kunhan ennätän. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskusvarasto, jep, sehän meillä on kaikilla, eikös;) Jään odottamaan sun postausta suurella innolla:)

   Poista
 6. Tämä on niin kiva haaste, kun pääsee kurkkimaan muiden kylppärin kaappeihin ilman syyllisyyden tuntoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omien kaappien esittely on jotenkin vapauttavaa, kun samalla pääsee tutkimaan muidenkin kaappeja vastavuoroisesti. No regrets;)

   Poista
 7. Nyt kuule jäi vaivaamaan mitä purkkeja ja purnukoita sun mieheltäsi löytyy! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka mitä;) Ukkeli on kosmetiikan suhteen "laatutietoisempi" kuin minä ja esim. erilaisia selektiivisten merkkien tuoksuja hänellä on hiton monta;)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!