torstai 6. huhtikuuta 2017

Artdeco Matt Lip Powder

Rupesi tekemään mieli jotain ei-nudea, ei-malvaa, ei-pinkkiä huulipunaa. Tutulta kosmetologilta bongasin Art Artdeco Matt Lip Powdereita ja kiinnostuin sävyistä sekä erilaisesta aplikaattorista. Ostin punan sävyssä 10 hypnotic red, joka on kylmähkö hieman siniseen taittava tummanpunainen (osuikohan oikeaan?).

Tosielämän aplikaattorin pää vs. valokuvan applikaattorin pää.
Tuon enempää väriä ei aplikaattoriin saa kaivettua.


Artdecon huulituote on matta huulipuuteri. Kuulostaa aika erikoiselta, enkä ole tällaiseen nimitykseen ennen törmännytkään. Huulipunan vaahtomuoviaplikaattorin kärki muistuttaa sipulia muotonsa puolesta. Väri on korkkiosassa ja aplikaattoria siinä pyöräyttämällä väriä tarttuu aplikaattoriin. Aplikaattoria saa  aika voimakkaasti pyöritellä, että punaa enemmälti irtoaisi.  Huulille aplikaattori istuu oikein hyvin ja sillä on suht kätevää levitellä punaa huulille. Tosin aplikaattori ei ole kovin tukeva, joten punan levittäminen vaatii pientä painamista.

Ei oikein vakuuta!


Artdecon Matt Lip Powder ei ole ihan perinteinen mattapuna. Se on enemmänkin kostea matta poiketen normimattapunista. Olen iloinen, että markkinoilla on myös tällaisia kosteampia satiini-mattaisia punia, koska niiden huulituntuma on varsin  miellyttävä.

Artdecon huulipuuterin pigmentti ei ole kovin vahva, minkä vuoksi väri ei pysy huulilla kovin pitkään, vaikkei mitään joisi tai söisi. Heikko pysyvyys on pienoinen pettymys. Pikkubonusta tulee kuitenkin siitä, ettei väri tartu ainakaan hampaisiin. Eipä tarvitse miettiä tulikohan hymyiltyä punaisilla keskihampailla. Huulipuuterista ei tule supersuosikkiani heikohkon pigmentin vuoksi, mutta kiinnostava tuttavuus erilaisen hylsysysteemin ansiosta.

Artdecon Matt Lip Powder maksoi 18 euroa.

Artdecon jälleenmyyjät löydät tästä linkistä.

Räpyläkuva ihan muuten vaan.
Ei vais, vaan noitten mun harottavien karkkikynsien takia.

12 kommenttia:

 1. Mitenkäs tämäkin on huulipuna-addictilta jäänyt huomaamatta;) No - ehkä hyväkin, jos pysyvyys on heikko.
  Kivaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tykännyt suunnilleen kaikista käyttämistäni Artdecon tuotteista, mutta nyt tuli vähän no jaa -olo. Ei aina voi voittaa;)
   Kivaa loppupviikkoa sinullekin:)

   Poista
 2. Tulee tosiaan mieleen hieman Matte Shakerit, mutta ne sen sijaan pysyy, paitsi nudet kuluu tuntien kuluessa, mutta muut. Jänskä tuote tämä Artdeco. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väriä joutuu aika tavalla työstämään huulille, ja sitten se ei pysykään, niin argh sanon minä, mutta ihan hiljaa;) Artdecon on muuten todella hyvä merkki.

   Poista
 3. Mulla on samantyyppinen Essencen huulipuna, Cushion Powder Lipstick. Mä kaipaan huulipunaltani edes jonkinlaista kosteutusta, mutta se vaan kuivatti. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihan kivan tuntuinen, ei kovin kuiva, muttei missään nimessä liukaskaan;) Huulet ei tule kipeiksi. Se on hyvä se.

   Poista
 4. Muistelenko väärin vai oliko jollain markettimerkillä (Loreal?) tälläinen aplikaattori? Ihan mielenkiinnosta olisi hauska kokeilla erilaista levitystapaa. Ihanan värikkäät kynnet muuten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Aplikaattorin takia ostinkin, kun en tämmöistä systeemiä ole ennen nähnyt. Jänskä tuote siinä mielessä:)

   Poista
 5. Mulla oli vuonna 2011 tj. Max Factorin huulitussi ja se kuivui alta aikayksikön 😆 En siis ole huulituotteissa applikaattoreiden suurin ystävä, siis tän tyylisten jossa väri on ns.imeytettynä tuon tyynyn sisälle 🤔

  Nuo sun kynnet on niin somat 😍 Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Testasin miten tuollainen aplikaattorisysteemi toimii, mutta se värin kaivelu korkkiosasta oli turhan hankalaa, sekä värin pysyvyys huulilla heikohko. Testi ei mennyt ihan nappiin:)
   Ihanaa viikonloppua<3

   Poista
 6. Muistuttaa Lorealin vastaavia, mutta niissä on todella runsas pigmentti ja pysyvät pitkään. Minulta löytyy tuo sama, en ole vielä korkannut, harmi jos se ei pysyy, toisaalta itsellä ei pysy mikään, syön kaikki. Ihanaa viikonloppua💜💜💜

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole L'Orealin vastaavia kokeillut, enkä ole edes hoksannut, että sellaisia on;)
   Hyvä pigmentti olis kyllä kova sana;) Mulla on myös sellainen neuroosi, että huulilla pitää olla kunnon tuotetuntuma, ja viimeistään syödessä ja juodessa se katoaa. Jatkuvaa lisäilyä siis;)
   Ihanaa tätä päivää (ja huomista ja...) <3

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!