torstai 9. maaliskuuta 2017

Gisèle Denis -ampullit

Jokin aika sitten huomasin, että Citymarkettiin (Vantaan Jumbo) oli tullut myyntiin Gisèle Denis -merkkisiä edullisia ihonhoitotuotteita. Gisèle Denis on minulle täysin "nevöhööd" -merkki. Pakkausteksteistä ja googlaamalla selvisi, että kyse on espanjalaisesta ihonhoitomerkistä, mutta muutoin netistä löytyi aika heikosti  tietoa edes englanniksi. Sokoksen verkkokauppa näyttää myyvän Gisèle Denis -auringonsuojatuotteita. 


Jumbon Citymarketissa on myynnissä varsin runsaasti Gisèle Denis -kasvotuotteita: kasvovoiteita, puhdistustuotteita, ampulleja ja miselllivettä. Kasvotuotteet ovat enimmäkseen anti-age -kategoriaan kuuluvia: kollageeni, hyaluroni, caviar, lifting. Tuotteiden ulkoasu ja pakkausten kuosi näyttävät yksinkertaiselta ja raikkaalta.

Silmäilin pikaisesti purnukoitten ja putelien inci-listoja ja kuten arvata saattaa, inci-listan kärkipäässä on perusmassa-aineet (water, cetearyl alcohol, glycerin, dimethicone, parkii butter jne.) ja inci-listan loppupäässä tehoaineet, jotka komeilevat pakkauksissa isoilla kirjaimilla. Pakkauksissa kerrotaan erikseen, etteivät tuotteet sisällä parbeeneja. Ehkä se on katsottu myyntivaltiksi. Tuotteiden hinnat ovat 10 euron molemmin puolin.
Ajattelin kokeilla merkin tuotteita ihan pienimutoisesti, koska kaikki edullinen ja vähintääkin säällisen oloinen kosmetiikka vetää minua puoleensa.  Ostin kokeiluun kolme ampullia: Lifting Flash Beauté, Collagène Boost ja Acido Hialyrónico.  Olé! Caramba!

Käytän ampulleja todella harvoin. En tiedä ovatko ampullit nykyään enää edes trendikkäitä. Blogeissa harvoin tulee vastaan juttua ampulleista. Koska minulla sattui taannoin olemaan joitakin huonoja ihopäiviä, niin otin sitten ampullit avuksi ja hellin niillä kasvojani muutamana iltana.Ampullit on pakattu näppäriin yksittäispakkauksiin ja ne maksavat 3,45 euroa kappale. Ampullien inci-listat vaikuttavat hieman paremmilta kuin kasvovoiteiden. Let's give it a go!


Tuotetta ampuleissa on 2 ml. Määrä tuntuu äkkiseltään säälittävän vähäiseltä (varsinkin meikäläisen kaltaiselle kyltymättömälle läträilijälle), mutta käytännössä 2 ml onkin ihmeen runsas annos. Kasvot tulevat erittäin hyvin kosteutettua ja nestettä riittää oikein mukavasti myös kaulalle ja dekolteelle.

Kaikki ampullit tuntuvat jotensakin samanlaisilta erilaisista koostumuksistaan huolimatta ("liftaavat aineet", kollageeni, hyaluronihappo). Aineet imeytyvät ihoon nopeasti ja tuntuvat siloittavan ja napakoittavan ihoa kohtuullisesti, mutta vain hetkellisesti. Ne tuovat iholle melko virkistävän tunteen. Ihotuntuma muistuttaa etäisesti Lumenen hyaluronitiivisteen aikaansaamaa miellyttävyyttä iholla. Lumenen tiivisteen tuoksu on todella ihana, mutta Gisèle Denisin ampulleissa ei ole tuoksua sitten yhtään. Tehotuotteissa saisi minun puolestani olla hyvä tuoksu. Se jotenkin kruunaisi ampullin käyttökokemuksen.

Jos ottaisin Gisèle Denis -ampullit vakituiseen käyttöön, niillä voisi ehkä parhaassa tapauksessa saada jotain kunnollisiakin tuloksia aikaiseksi, mutta tällä erää jätän enimmät testailut tähän. Oli kiva välillä kokeilla ampulleja ja uutta tuotemerkkiä.  No, toisaalta voisin ehkä sen verran joustaa, että testaan Gisèle Denis -miselliveden jossain sopivassa raossa, jos muistan sellaisen hommata.

Oletkos törmännyt Gisèle Denis -tuotteisiin kauppareissullasi?

13 kommenttia:

 1. En ole törmännyt näihin missään ja nyt vasta ekan kerran näistä kuulinkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vantaan Jumbon Citymarketissa näitä oli aika iso osasto, mutta omassa lähi-Cittarissa muutama puteli;) Ehkä kyseessä on jonkinlainen kokeilulanseeraus, mutta en tiedä sen tarkemmin, kun en oikein löytänyt tietoakaan koko merkistä;) Ulkonäkö on ainakin melko jees:)

   Poista
 2. Mullekin täysin nevöhööd :D Mut kiinnostuin noista ampulleista, tykkään kaikesta tuollaisesta näpertelystä ihonhoidossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ampulleista mäkin aloitin:) Ei tule kauhea tappio, jos ei miellytä. Misellivettä ehkä kokeilen kuten tuli mainittua:)

   Poista
 3. Just jotain misellivettä voisin testata tälläiseltä tuntemattomalta merkiltä, jota en ole missään vielä nähnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Misellivesi on just turvallinen valinta tuntemattomlta merkiltä:) Ei voi mennä ihan metsään;)

   Poista
 4. Ihan uusi merkki mullekin, mutta misellivedet kiinnostavat aina! Ehkä tuollaiseen ampuliinkin voisi satsata, ei ole iso rahallinen menetys jos ei jostain syystä sopisikaan omalle iholle :D Pakkauksissa on kiva, raikas ja moderni mutta samalla nostalginen fiilis, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä:D Saa nähdä miten Gisele alkaa täällä myydä;) Tuotteiden ulkonäkö puhutteli ainakin minua:)

   Poista
 5. Enpä ole kuullutkaan Giselestä, mutta voisin testata. Pitääkin katsoa seuraavalla kauppareissulla löytyykö näitä meidän lähi-Cittarista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotteita oli ihmeen iso rivistö Vantaan Jumbon Cittarissa, mutta oman paikkakunnan Cittarissa vain muutama puteli;)

   Poista
 6. Ostin, mutta en saa auki... Miten tää 2ml purkki avataan??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se napsautetaan katki siitä ohuimmasta kohdasta. Kannattaa tehdä varovasti, ettei nesteet lennä ulos. Itse käytän pientä pyyhettä apuna, ettei tule naarmua sormeen, koska ampulli on lasia.

   Poista
  2. Kiitos avusta😊

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!