maanantai 13. maaliskuuta 2017

Aco Face Ultra Soft Toner - pehmeää raikkautta

Olen viime aikoina intoutunut uudestaan apteekkikosmetiikasta. Pyörin jokin aika sitten Yliopiston Apteekin valtavaa kosmetiikkatarjontaa tutkimassa. Ihastuin heti ensisilmäyksellä Lieracin puhdistusöljyyn (tässä). Kiinnostuin myös Aco Face Ultra Soft Tonerista  (200 ml).  Olen käyttänyt Acon tuotteita satunnaisesti vuosien varrella, mutta en ole mihinkään tuotteeseen ihastunut niin, että olisin ostanut toistamiseen. Nyt olen viehättynyt Ultra Soft kasvovedestä.


Aco Face Ultra Soft kasvovesi sopii kuivalle ja pintakuivalle iholle. Tuoksu on erittäin miellyttävä ja hempeä. Eihän vaaleanpunaisessa pullossa muuta voisikaan olla kuin hempeää ja miellyttävää. Pullo on erittäin tukeva ja laadukkaan oloinen suihkepullo. Pullo muistuttaa meikinkiinnityssuihkepulloja. Ajattelinkin suihkauttaa kasvoveden suoraan kasvoille ilman vanulappuvaihetta ja  taputella sen sitten iholle, mutta ei ollutkaan ihan välkyin idea.  Suihkepullo ruiskauttaa kasvoveden aika suoraviivaisesti päin näköä, ellei ole varovainen. Parempi tehdä niin kuin ohjeet sanovat.  Minä ainakin överisuihkin menemään ihan keposesti, niin pidänpä senkin takia vanulapun mukana prosessissa.Acon kasvoveden koostumus on aika erikoinen. Ensituntuma kasvoilla on kuivahko, koska kasvovesi tuntuu imeytyvän lähes välittömästi. Yleensä holvaan myös kasvovettä aika ronskisti kuten muitakin kasvotuotteita. Acon kasvoveden kohdalla sanoisin, että less is more. Kuivakkaasta ensituntumasta huolimatta kasvovesi tuntuu kosteuttavan ihoa todella hyvin, mutta ultra soft -fiilistä se ei ainakaan minussa herätä.

Kasvovesi on alkoholiton, mistä iso käsi ja papukaijamerkki. Alkoholin huuruiset kasvovedet eivät saa minulta siunausta. Kasvovesi sisältää mm. hyaluronihappoa, betaiinia ja panthenolia. Harvemmin riemastun mistään kasvovedestä, mutta Acon kasvovesi sai minut kiedottua pikkusormensa ympärille. Lopputuloksena on miellyttävän raikas, sileä ja puhtoinen olo. Drop dead gorgeous!

Acon kasvovesi maksaa Yliopiston Apteekissa hieman alle 12 euroa.

8 kommenttia:

 1. En olekaan kokeillut mitään ACOn ihonhoitotuotteita, vaikka merkin huulirasva onkin suosikkini jo vuosien takaa. Ja suihkutettavia kasvovesiä mulla kuluukin koko ajan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas ostin sen Acon huulirasvankin, että saan testattua sen. Siitä aika monet tuntuu tykkäävän. Huulirasvarohmulle ihan uusi kokemus:)

   Poista
 2. Mä olen kokeillut jotain ACOn ihonhoitotuotteita, mutta en tätä kasvovettä. Kuulosti jännältä. Muutenhan tykkään ACOn pakkausdesignista hirmuisesti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Acon kasvoveden pullo poikkeaa edukseen (ainakin) edullisemmista kasvovesipulloista. Se tuntuu käteen todella tukevalta ja laadukkaalta. Ei mikään hutera muoviputeli, josta tekstit haihtuu suit sait, mikä ainakin minua pistää vihaksi, melkeinpä;)

   Poista
 3. Ostin äskettäin itsekin muutaman Acon tuotteen ja kauan pähkäilin tonerin ja puhdistusvaahdon välillä. Päädyin tällä kertaa puhdistusvaahtoon, mutta tulen ihan varmasti tonerinkin jossain vaiheessa ostamaan. Tykkään Acon tuotteista todella paljon, ovat edullisia, mutta hyviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Minä taas aion sen puhdistusvaahdon testata jossain välissä, vaikka en puhdistusvaahdoista yleensä tykkää, mutta kasvovesi on ollut sen verran hyvä tuote, että mikseipä muutkin:)

   Poista
 4. ACOlla on kyllä ihanat, uudet pakkaukset! Muistan 2006 vuonna rakastaneeni sarjan ihonhoitotuotteita ja silloin tilipäivänä olleen juhlaa, kun sai käydä ostamassa apteekista uusia tuotteita loppuneiden tilalle :') Vanhoista naistenlehdistä saan vakoiltua mitä ne tuotteet oli, en enää meinaan muista niiden nimiä!

  Mä muuten jotkut vaikeat kasvovedet annostelen kämmenelle ja siitä sitten läiskäytän kasvoille :D Onneksi nyt käytössä oleva, suihkutettava Olivia Kleinin kasvovesi ei ruiki miten sattuu, haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pakkaustyyli on kyllä tyylikäs ja paljon kalliimman oloinen tuotteen hintaan nähden:) Mäkin haluaisin kokeilla suihkutettavaa kasvovettä, mutta kaikki vielä jemmoissa olevat ovat "perinteisempää" sorttia. Mutta joskus sitten;)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!