maanantai 27. helmikuuta 2017

Mitä ja milloin viimeksi?

Kopioin Keyword Love -blogin Jonnalta kiinnostavan tagin, jossa saan kertoa jälleen itsestäni. Kiva!

Viimeksi minä 

...ilahduin
pitenevistä päivistä ja luonnonvalon lisääntymisestä. Parempaa kohti ollaan menossa. Kaamoslannistumiseen taipuvaisena valo on minulle erittäin tärkeä. 

...nauroin
jollekin Putous -jutulle viime lauantaina. Aloin seuraamaan Putousta vasta parisen vuotta sitten, koska en aiemmin ollut oikein nähnyt mitään hauskaa sellaisessa ilvehtimisessä ja yleisön liehittelyssä. Sattumalta näin Ymmi Hinaajan hahmon, joka kolahti. Hänen kaltaisiaan olen tavannut monesti työelämässä, minkä vuoksi hahmo tuntui kaikessa absurdiudessaan erittäin todentuntuiselta ja läheiseltä.

...itkin
haikeudesta yhtenä iltana, kun katselin Ylen Elävästä arkistosta vanhoja Tankki täyteen -sarjan sketsejä. Tankki täyteen on yksi parhaimpia komediasarjoja televisiossa kautta aikojen. Roolihahmot ovat niin aidon oloisia ja käsikirjoitus todella hykerryttävä ja kerrassaan nerokas. Sylvi Salonen Emmi Vilenin roolissa on huikea.  Voi niitä aikoja. Tähän on tultu: olen vanhojen hyvien aikojen muistelija.


Voi näitäkin aikoja!
Elämäni aurinkoiset  25 vuotta sitten Atlantin rannalla.


...suutuin
ja suutun (mielessäni) harva se päivä ihmisille  jotka jäävät tupeksimaan keskelle jalkakäytävää ruuhka-aikana tai parkkeeraavat ostoskärrynsä keskelle myymälän kapeinta käytävää tai jäävät pitämään torikokousta juuri myymälän oven eteen estäen muiden kulkijoiden vaivattoman pääsyn sisään ja ulos. Eikö sitä rupattelutuokiota voi millään siirtyä viettämään vähän sinne sivummalle? Mitäh, häh?

...harmistuin
ja harmistun alituiseen, kun ihmiset eivät pidä kiinni sovituista aikatauluista tai ylipäänsä sovituista asioista. Ai, tänäänkö sä tarvitset ne jutut...ööö... ai, muistutit viime viikolla... ja toissapäivänä... tuota... joo, mä teen sen heti... ylihuomenna... tai voi olla, että menee ens viikkoon, ei kai se haittaa?  The story of my life!

...häkellyin
... en kyllä muista milloin ja miksi. Siitä taitaa olla todella kauan. En kovin helposti häkelly. Olen niin paatunut.

...kokeilin jotain uutta
...voi, apua...olenkohan kokeillut mitään uutta viime aikoina? Taidan olla aika kaavoihini kangistunut ihmispoloinen, jollei jotain vapaapäivänä tehtyjä luomivärirevittelyjä lasketa mukaan. Luomivärikombinaatioiden äärirajojen kokeilu on yksi vapaapäivieni huvituksista.

Nää kaverit on kokeilleet rajojaan vähän muillakin kuin
luomiväreillä.

...urheilin
tuskin koskaan. En ainakaan vapaaehtoisesti urheile (ja kuka mut sais edes pakotettua...nobody!), jos urheilulla tarkoitetaan hiihtoa, hölkkää, melomista, retkiluistelua tai sen tyyppisiä aktiviteettejä. Käyn kyllä pari kertaa viikossa jumppaamassa paikallisen naisvoimistelijayhdistyksen erilaisissa jumpissa. En käy kaupallisissa liikuntalaitoksissa, koska kannatan yhdistysmuotoista toimintaa.

...luin
tänään työhön liittyvää ammattilehteä. Luen nykyisin aivan hävettävän vähän kaunokirjallisuutta tai ammattikirjallisuutta, vaikka minulle on kertynyt kirjoja vuosikymmenien saatossa  pitkästi toista tuhatta. Minulla on siis lukemattomia kirjoja.  

...söin
hetki sitten pari omenaa. Rakastan omenoita. Syön joka päivä 4-6 omenaa. Syys-kesällä niitä tulee syötyä vielä enemmän, koska pihallamme kasvaa viisi omenapuuta.


Kyl nää aina lakun voittaa!


...herkuttelin
viime viikolla parilla pienellä lakritsapatukalla, jotka ostin pikkunälkään (kerrankos sitä nälkä yllättää...) asioilla juostessani. Tiesin, etten vähään aikaan saisi murua rinnan alle  paikasta toiseen kirmatessani. Oli huutava nälkä... kovasti huusi... laku auttoi... kunnes tuli morkkis.

...ostin
pari päivää sitten lisää puhdistusaineita, jotta saan viikonloppuna kuurata lattiat ja jynssätä paikat vimpan päälle. Puhdas koti, parempi mieli.

Hanskat heilumaan! Hopi hopi!

...tapasin
jokin aika sitten nuoremman poikani, joka on juuri muuttanut ensimmäiseen omaan asuntoonsa. Oli mukava nähdä kuinka tyytyväinen hän oli uuteen kotiinsa ja juuri valmistuneeseen kylppäriremonttiin. Uudet kaakelit miellyttivät myös meikä-äiskän silmää.

...päätin
että nyt loppui namujen mässytys. Piste. Candy King saa nyt pärjätä valtakunnassaan ilman nöyrintä alamaistaan.

...inspiroiduin
kauneustubettajien videoista eilen, tänään ja joka päivä. Rakastan Chit Chat GRWM- ja Drugstore MakeUp Haul -videoita. Voisin katsoa niitä päivät pääksytysten. No, sitten eläkkeellä jossain siellä eteläisellä pallonpuoliskolla.

Jaksaisko inspiroitua? 8 kommenttia:

 1. Noin paljon omenia päivässä, wau! :o Itse en syö lähes koskaan, vaikka pitäisi, koska omena päivässä pitää taudit loitolla. ;) Onnea Candy King -lakkoon, sitä kyllä tarvitaan. Terv. sokerihammas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastan omenoita ja taudit ovat enimmäkseen pysyneet kaukana, ja tohtori;) Yritän psyykata itseni pysymään kaukana Candy Kingistä. Saa nähdä miten käy:)

   Poista
 2. Pystyn samaistumaan moneen kohtaan, ja etenkin aikatauluihin. Itse teen aina asiat luvattuna ajankohtana, joten harmistun kovasti jos muut eivät ole yhtä skarppeja. Miksi kaikki eivät ole kuin minä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin! Minusta sovituista asioista ja aikatauluista täytyy pitää kiinni. Joskus voi sattua, ettei kaikki menee niin kuin on alun perin meinattu, mutta toisilla se vetkuttelu ja vatkuttelu on enemmän sääntö kuin poikkeus. Asialliset hommat pitää hoitaa, muuten voidaan sitten olla kuin ellun kanat;)

   Poista
 3. Rakastan kaikkia unboxing, haul ja lipswatch videoita - niitä kun tosiaan voisi katsoa 24/7. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla! Unboxing -videot on kans hyviä. Niihinkin jää koukkuun:) Mä saisin kyllä aikani hyvin täytettyä erinomaisesti em. videoilla;)

   Poista
 4. Ihana listaus! Mä katson tässä samalla telkkaria, Paluu alttarille -ohjelmaa ja kyynelehdin :') Omenoiden syömisessä pitäisi kyllä skarpata..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:D Mulle omenat on aina olleet ykköshedelmä. Syön niitä ehkä vähän liikaakin, mutta kun ne on niin hyviä:)
   En ole tuota ko. ohjelmaa nähnyt, mutta kyynelehtiminen on tuttua. Monesti jotkut ohjelmat vaan menee ihon alle, joten ymmärrän fiiliksesi täysin<3

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!