maanantai 6. helmikuuta 2017

L.A. Girl Pro Coverage HD meikkivoide + Essence Camouflage meikkivoide

Pidän erityisesti peittävistä meikkivoiteista, koska tunnen viihtyväni niissä parhaiten. Ostin muutaman ulkolaisen kauneustubettajan kehujen innoittamana  L.A. Girl Pro Coverage HD Long Wear  Illuminating Foundation (28 ml). Sen luvataan olevan pitkäkestoinen, kevyt mutta peittävä ja vieläpä valaiseva/kirkastava/hehkua tuova (vai miten tuo illuminating olisi hyvä kääntää?) L.A. Girlin meikkivoide on pakattu muoviseen pumppupulloon. Pumpusta annan aina ison plussan. 

Meikkivoiteeni sävy on Nude Beige, mutta  havaitsin oitis, että se on himpun verran liian tumma minulle. Meikkivoiteen sävyn valitseminen verkkokaupan kuvien ja swatchien perusteella on lähes Mission Impossible. Pitää vaan  jaksaa toivoa, että tulee tehneeksi jotenkin ihmeenkaupalla nappivalinnan, vaikka aika harvoin minulle niin tapahtuu. Mutta, hei,  ehkä se salama iskee edes yhden kerran minuun!


Illuminating -tyyppiset meikkivoiteet eivät yleensä sovi minulle. Ihotyyppini on kuivahko, mutta t-alue tuppaa kiiltelemään kaikista varotoimista huolimatta. Ajattelin kuitenkin, että meikkivoiteen muut hyvät ominaisuudet peittoaisivat mahdollisen kiiltelyriskin.

L.A. meikkivoiden levittyy ihan nätisti, mutta ei se minusta  peittävä ole. Puolipeittävä on  oikeaan osuvampi luonnehdinta, jollei sitten kerrosta enemmän peittävyyden aikaan saamiseksi. En kuitenkaan tykkää meikkivoiteita kovin paljoa kerrostella kakkuuntumisriskin vuoksi. Meikkivoide pysyy paikoillaan kutakuinkin kelvollisesti huolellisen pohjustuksen ja päällyspuuteroinnin ansiosta (vaatii puuterointia myös päivän mittaan). Minun kohdallani "illuminatingia" on vähän liikaa, mutta jollekin tällainen hohtava tuova tuote on varmasti mieleen. Kaiken kukkuraksi L.A. Girlin meikkivoide tuoksuu minusta jotensakin imelältä, mistä en kyllä mainesanoja viljele.


Olen kuitenkin käyttänyt L.A. Girlin meikkivoidetta ajoittain, koska en raaski jättää kokonaan käyttämättäkään. Olen yrittänyt minimoida sen puutteet käyttämällä sitä yhdessä erittäin peittävän ja mattapinnan tekevän Essencen Camouflage Make-Up & Conceler - meikkivoiteen kanssa. Essencen sävy on myös Nude Beige. Samalla nimityksellä on monenlaista sävyä. L.A. Girl on liian tumma ja Essence taas liian vaalea.  Essencen meikkivoide on muutoin melko hyvä peittävyytensä ansiosta.

Tarra retkottaa rumasti.

L.A. Girlin ja Essencen sekoituksella saan melko hyvän kombon. Essencen mattaisuus tasoittaa jonkin verran L.A. Girlin hehkuvuutta, mutta täysin tyytyväinen en ole. En tiedä johtuuko kahden aivan erityyppisen meikkivoiteen sekoittamisesta, mutta yhdistelmämeikkivoide ei pysy paikoillaan läheskään normityöpäivän pituutta, mitä niin kovasti toivoin, vaan parin kolmen tunnin päästä meikkivoide alkaa ikävästi hiipua! Hiipuminen on vahvinta nenän alueelta. Kyllä siinä klyyvari tulee esille vähemmän mairittelevasti. Kumpikaan meikkivoiteista ei yksinään toimi optimaalisesti, mutta eivät kyllä yhdessäkään.

Vasen: L.A. Girl
Oikea: Essence


Ostin L.A. Girlin meikkivoiteen Makeupshop.fi  -verkkokapasta, jossa se ostohetkellä maksoi noin 9 euroa tarjoushintaan ja vielä jokin alennuskoodi päälle. Essencen meikkivoiteen ostin Tokmannilta ja se maksoi 4,69 euroa.


13 kommenttia:

 1. Mulle tuo Essence oli liian keltainen ja pikkuisen tumma, vaikka moni tuntuu sanovankin sitä vaaleaksi. Ehkä olen liian kalpea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essencen meikkivoiteessa sävyjä on todella kitsaasti. Tietääkseni vain kolme, ainakin Tokmannilla. Valitsin sen keskimmäisen, mutta se on kuitenkin liian vaalea. En tykkää olla niin kalpeanaamainen kuin mitä siitä saa aikaiseksi;) En silti viitsi hommata tummempaa sävyä, koska on muutenkin tungosta meikkivoiderintamalla;)

   Poista
 2. Ei ole kummastakaan kokemusta. Olen jotenkin tosi jumittunut noihin selektiivisiin meikkivoiteisiini, tosin Lumene tekee poikkeuksen, niihin olen varsinkin ihastunut ollut jo vuosia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et kyllä varsinaisesti menetä mitään, vaikket näitä kokeileisikaan;) Lumenea en ole itse kovin paljoa käyttänyt, mutta se Blur Foundation pitäisi testata jossain välissä;)

   Poista
 3. Joskus muuten joidenkin meikkivoiteiden kemiat ei vaan toimi yhteen, siis silloin kun niitä sekoittelee keskenään. Esim. huomasin sen viime kesänä kun tein meikinpohjusvoidevertailua ja erään testipohjan sekoitin kahdesta eri voiteesta. Se oli vähän haastava kombo :'D

  La Girl voisi vähän vaikuttaa MUFEn HD-meikkivoiteen kaltaiselta, joka on yksi suosikeistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erityyppiset meikkivoiteet eivät tosiaankaan välttämättä mätsää keskenään, MOT.
   En ole käyttänyt MUFE:n HD meikkivoidetta, mutta muistaakseni sitä on vertailtu L.A. Girliin joillakin YouTube-videoilla:D

   Poista
 4. Omalla kohdalla suosikkeja edullisimmista meikkivoiteista on Lumene ja Maybellineltä olen jo kahta eri tuotetta käyttänyt pötköön ja pitkään. :) Aikuisella ja tiedät kyllä miksi hikoilevalla naisella on tärkeää tuo pysyvyys. <3 Muiskuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D ymmärrän yskän;) Kiiltoa en aina itse kaipaa yhtään lisää, ja pysyvyydestä samat sanat, Tiia<3
   Heippatirallaa:)

   Poista
 5. Tässäpä apuja meikkivoiteen valintaan - siis jos tiedät yhden tai useamman itsellesi sopivan meikkivoiteen sävyn. Niiden perusteella voit hakea täältä sitä/niitä lähellä olevat sävyt:

  http://www.temptalia.com/foundation-matrix/match

  http://www.matchmymakeup.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset linkkien informoimisesta:) Ne(kin) ovat minulle uutta tietoa;) Jatkossa voin siis säästyä hutiostoksilta:) Hyvä:)

   Poista
 6. Tuosta LA Girlin meikkivoiteesta ei ole olemassa edes vaaleaa sävyä - vaaleinkin on mulle ihan liian oranssi. Ajattelin tilata sen ihan valkoisen Lightener-sävyn vaalentamaan sitä ja muitakin liian tummia yksilöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä L.A. Girlin meikkeivoiteissa ja peiteaineissa ei ole lähimainkaan riittävästi vaaleita sävyjä. Valikoima on surkean suppea, vaaleahkoja sävyjä taitaa olla vain kaksi, ja nekin ovat aika tummia loppujen lopuksi. En itse ole kovin vaalea, mutta silti ne melko keskivertosävyt on mulle liian tummia. Höh. Kannattaakin käyttää lightener-sävyjä,ei siinä muu auta;)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!