maanantai 20. helmikuuta 2017

Amie Morning Clear Purifying Facial Wash - pehmeää puhdistusta

Pidän eniten voidemaisista kasvojen puhdistusaineista. Välillä testailen muunkinlaisia, lähinnä emulsiopuhdistusaineita, mutta voidemaiset ovat parhaita.  Minusta voidemaisilla putsareilla tulee puhtaampi ja hoidetumpi tuntu kasvoille.


Amien ulkoasu on ihan hassunassu!

Nykyinen suursuosikkini on Amie Morning Clear Purifying Facial Wash (150 ml), johon törmäsin noin vuosi sitten Kaubamajassa Tallinnassa. Sittemmin olen ostanut sitä myös Eleven.fi -verkkokaupasta, missä Amien tuotevalikoima on tosin harmillisen suppea ja ainakin tällä hetkellä näyttäisi olevan supistumaan päin. Soisin, että niitä olisi tarjolla enemmän. Kaikki kokeilemani Amien tuotteet ovat hintaansa nähden erittäin hyviä, kuten esimerkiksi Amien misellivesi. Amien kasvoputsari maksaa Elevenissä 7,80 euroa ja muutkin  käyttämäni Amien  tuotteet ovat maksaneet alle 10 euroa. Kyse on siis varsin edullisesta kosmetiikkamerkistä. Amien tuotteita voi ostaa myös merkin omasta verkkokaupasta.


Tuosta sanoisin, että onpa fluffy!

Amie Morning Clear Purifying Facial Wash'in voidemaisuus on fantastisen ihanaa. Pehmeämpää, kuohkeampaa ja täyteläisempää voideputsaria en ole ennen käyttänyt. Putsarin tuoksu on makea, mutta sopivan mieto. Voidetta levittää todella mielellään kasvoille, koska se tuo vauvamaisen pehmeyden ja sileyden tunteen iholle samalla, kun se puhdistaa kasvot mukavan tehokkaasti.  Amie sopii erinomaisesti pintakuivalle ikääntyneelle iholleni. Käytän Amieta iltaisin kakkosvaiheen putsarin, vaikka nimessä onkin viittaus aamuun.  Meikinpoistamiseen se ei oikein sovellu.

Voide levitetään kostutetuin sormin kasvoihin, hierotaan ja huuhdellaan pois. Amiesta ei tule sellaista veret seisauttavan jynssättyä tuntua, vaan sen valtti on enemmänkin lempeässä hoivaavuudessa. Minusta Amien putsari on todellinen hemmottelutuote.

Amie Skincare on brittiläinen ihonhoitomerkki. Amien tuotteita ei ole testattu eläimillä. Ne eivät sisällä mineraaliöljyjä, parabeeneja, geenimuunneltuja ainesosia, sulfaatteja, eikä petrokemian tuotteita. Amien tuotteet sopivat myös vegaaneille.

Hoitaa - suojaa - pehmentää:
Theobroma Cacao Seed Butter (kaakao)
Prunus Amygdalus Dulcis Oil (manteli)
Citrus Aurantium Amara Flower Extract (hapanappelsiini)
Rubus Idaeus Fruit Extract (vadelma)
Crataegus Monogyna Fruit Extract (orapihlaja)

Onko Amie sinulle tuttu? Kiinnostaisiko?

8 kommenttia:

 1. Amie kuulostaa vain kaukaisesti tutulta nimeltä, en ole kokeillut mitään tältä merkiltä (vielä:D) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen ihastunut kaikkeen mitä olen merkiltä kokeillut, eikä ole muuta kuin hyvää sanottavaa:D

   Poista
 2. Kiinnostus heräsi jo silloin, kun aiemmin merkistä kirjoittelit :) Mielelläni toki kokeilisin, etenkin miselliä ja kuorintaa. Elevenin sivuilta näyttäisi löytyvän tällä hetkellä vain yksi Amien tuote (kasvovoide) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elevenin sivuilla oli aiemmin muutamia Amien tuotteita, mutta harmi, ettei enää löydy tosiaankaan kuin yksi hassu tuote. Luultavasti ei kohta sitäkään. Misellivedestä olen tykännyt kovasti:)

   Poista
 3. En ole kuullut tällaisesta merkistä ennen, ehkä täältä olen saattanut lukea? Mutta kuulostaa tosi mielenkiintoiselta brändiltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amie muistuttaa Simpleä, ehkä siksi niin riivatusti siitä tykkäänkin;)

   Poista
 4. En ole koskaan kuullutkaan, saako sitä Suomesta laisinkaan? ( toi on mun ja äitini inside vitsi 😃). Mutta tää putsari kuulostaa vallan ihastuttavalta, luulen että tykkäisin 🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Uskon, että tykkäisit. Se on hellävarainen, mutta tehokas:) Muhun vetoaa myös söpölutukka ulkonäkö;)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!