torstai 5. tammikuuta 2017

Missha Fruit Tea Cleansing Foam

Tilasin korealaisen Misshan Fruit Tea Cleansing Foamin,   Pomegranate Tea (150 ml) eli granaattiomenaisen puhdistusvaahdon taannoin Misshan virolaisesta nettikaupasta. Hintaa putsarilla oli alle 10 euroa. Fruit Tea puhdistusvaahtoja on useampaa sorttia (Pomegranate Tea, Lemon Tea, Blueberry Tea ja Apple Tea). En tiedä mikä funktio teellä on ihonhoitotuotteessa. Ehkä se on jokin korealainen/aasialainen juttu. Valitsin granaattiomenan, koska se tuoteselosteen mukaan kiinteyttää ihoa  ja sopii kuivalle iholle.

Puteli on saanut vähän siipeensä.

Vaikka kyseessä on puhdistusvaahto, minusta se on enemmänkin voidetuote. Valkoinen voide levitetään kostutetuin käsin kasvoille ja vaahdotetaan.  Vaahtoaminen on aika minimaalista, mutta pienikin nokare riittää hyvin peittämään koko kasvot valkoisen katteen alle.

Voide on jännän tiivistä, suorastaan kittanan saippuamaista. Myös tuoksu on saippuamainen, ei siis ollenkaan hedelmäinen, vaikka niin voisi luulla.  No, makukin on saippuamainen. Lisäksi aine hieman kirvelee silmissä, jos sitä sattuu silmiinsä saamaan. Saippuat silmissä on lapsuus heti mielessä! Käytän putsaria kakkosvaiheen putsarina iltaisin. Puhdistavuus on tähtiluokkaa  ja koko puhdistusoperaatio viiltävän raikas kokemus. Tulee todella putsplank -olo.


Pakollinen käsikuva.

Misshan putsari on ollut käytössäni jo jonkin aikaa ja minun överiäkin överimmät kulutustottumukseni huomioiden se on riittänyt todella pitkään. Erittäin hyvä putsari, mutta liika saippuamaisuus  ja jämähtävä tiiviyden tunne kasvoilla ei ole kaikista mukavin juttu. Jos toivoo putsarilta myös hemmottelevaa, pehmeää hoitavuutta, sekä sulokasta tuoksua, tämä ei ole sellainen tuote ollenkaan. Misshan vaahtoputsari on jollain tavalla karskin ja kolkon oloinen tuote. Odotin korealaiselta tuotteelta jotain ihan muuta, jotain suloista ja höpsöä, mutta sainkin tiukkaa ja totista. Misshan Fruit Tea Cleansing Foam on suorastaan äijämäisen oloinen. Ei millään pahalla, äijät!


Mikäköhän noista ainesosista on
saippuamaisuuden takana?

En ole kokeillut Misshan Fruit Tea -sarjan muita putsareita, joten en osaa arvioida minkälaisia ne ovat. Ehkä ne  noudattavat koostumuksensa puolesta samaa linjaa, mutta tuoksumaailmalta toivoisin  kukkeutta ja raikkautta.

Oletko sattumoisin käyttänyt Misshan Fruit Tea vaahtoputsareita? Minkälainen olo sinulla niistä tuli?

12 kommenttia:

 1. En ole käyttänyt, mutta jotenkin kiinnostuin tässä, sillä ulkonäössä on jotain samaa kuin Sensain suosikkiputsarissani. Mietin, että jos tohon vielä märällä kädellä ollessa lisäisi vähän vettä ja vaahdottaisi käsissä ja sitten kasvoille, miten mahtaisia toimia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veden kanssa tätä käytetäänkin, mutta koostumus itsessään on todella erikoinen; paksua, tiivistä ja hieman venyvää voidetta. Venyvä kuulostaa oudolta, mutta en keksi parempaakaan sanaa, on se sen verran originelli tapaus;)

   Poista
 2. Pakkaus ja vaahtokoostumus näyttivät tosi kivoilta, mutta nyt tiedän, etten varmaan tätä osta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ei enää houkuttele, mutta en halua tietenkään ketään pelotella. Jollekin voi olla ihan nappituote:)

   Poista
 3. Vitsi tuo näyttää ihanalta, merkki on kyllä minulle aivan uusi, mutta houkutteleva tuote. Heh ja tuo venyvä on jo perin mielenkiintoinen asia, joka kutkuttaa uteliaisuutta.

  Sydämellistä loppiaisviikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuote on kutkuttavan erikoinen, totta tosiaan:) En ole moiseen ennen törmännyt. Kyllä korealaiset/aasialaiset osaavat keksiä erikoisuuksia kuten on tullut luettua mm. Ostolakossa-blogista;)

   Poista
 4. Granaattiomena (pomegranate) ja tee (camellia sinsnsis, kaiketi jotakin vihreään teehen liittyvää) toimivat antioksidantteina. Miten hyvin ne sitten putsareissa pääsevät toimittamaan asiaansa, on tietty toinen juttu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tällaista arvelin taustalla olevankin. En ole ennen käyttänyt (tietääkseni) mitään ihonhoitotuotetta, jossa olisi ollut teetä. Nyt tuli testattua ja lopputuloskin on kirkkaana mielessä:)

   Poista
 5. Mulla oli se Misshan Super Aqua -linjan putsari ja en tykännyt niin yhtään, sekin oli ihan ihme kamaa :D Mutta satuin lukemaan nyt Ostolakossa-blogista siitä voidemaisten putsarien vaahdotushärpäkkeestä ja kiinnostuin, en vaan tiedä jaksaisinko sellaista hankkia ( el tilata Aasiasta )ihan siitä ilosta, että saisin sen putsarin toimimaan paremmin! Näissäkin ne käyttöohjeet on vähän hämäriä, pitääkö ne siis hieroa suoraan iholle vai vaahdottaa eka..:P Mutta juu, merkin putsarit eivät ole saaneet minua täysin puolellensa. Perfect Cover Bb-voide, Super Aqua -linjan sy-voide ovat olleet tosi hyviä ja olen alustavasti ihastunut etanalinjan yönaamioon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en jaksaisi kyllä mitään ylimääräisiä vaahdotushärpäkkeitä käyttää. Kuulostaa jotenkin vaivalloiselta ainakin minun kaltaiselle hätähousulle;)

   Kiva tietää muistakin Misshan tuotteista, joita on hyvä välttää tai ainakin suhtautua varauksella. BB-voiteesta mäkin tykkäsin ja joku etanahommeli olisi suunnitelmissa, mutten ole vielä sisäistänyt minkä hankkisin:)

   Poista
 6. Mm. lauric acid ja myristic acid tuo sen saippuamaisen fiiliksen :D Mä en itse lämpeä tämäntyyppisille putsareille ainakaan säännöllisessä käytössä. Jotenkin ne tuntuu liian ärtsyiltä ja kai juuri se saippuamaisuus häiritsee. Minähän teininä pesin naamani pilalle palasaippualla, eli tulee hieman ikäviä mielleyhtymiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsena ja vielä teininäkin saippua oli ainoa millä kasvoni pesin;) Ei ollut paremmasta tietoa siihen aikaan. Onneksi nyt on mistä ottaa:D

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!