maanantai 16. tammikuuta 2017

Kitiviuru nillittää

Seuraavaksi urputan ja kitisen pettymyksen tuottaneista meikkituotteista. Meikä-kitiviuru on törmännyt pariin tuotteeseen, jotka nostattavat harmistuksen punan kasvoille, aiheuttavat jonkin asteista mielipahaa ja pikkasen turhautumistakin, ja nyt kitiviuru kertoo mitä ne sellaiset tuotteet ovat.

Ostin I Love Me -messuilta mm. muutaman ennestään minulle tuntemattoman merkin, Palladio ja Models Own, meikkikyniä. Onneksi ostokset olivat hinnaltaan melko olemattomat (niin kuin laadultaankin kuten arvata saattaa, siksihän tässä maristaan), joten ei kismitä ihan megalomaanisesti, mutta kuitenkin.

Paperille  näillä piirtää ihan mallikkaasti!

Models Own  Waterproof Kohl Pencil Eyeliner  -meikkikynä on heikoin esitys pitkään aikaan omassa lajissaan. Se on niin pehmeätä ainesta, että sen teroittaminen on lähes mahdotonta. Vaikka kokeilen useammalla eri teroittimella, kynää ei meinaa sitten millään saada teräväksi. Värin pigmenttisyys vaikuttaa teoriassa ihan kelvolliselta, mutta joutuessaan kontaktiin ihmisihon kanssa (tarkemmin sanottuna ruttuisten silmäluomieni kanssa), juttu onkin ihan toinen. Kieli keskellä suuta väkerretyt rajauksen tapaiset eivät  tahdo pysyä paikoillaan millään ilveellä. Eihän sellaisella rajauskynällä tee yhtään mitään, joka ei tee sitä, mitä varten se on luotu!

Palladio Immortal Kajal on toinen samanmoinen. Jos sattuu olemaan jostain kumman syystä pandasilmien ystävä, tällä sellaiset saa ihan käden käänteessä. Tämäkin kynä on niin pehmoista materiaalia, etteivät rajaukset millään pysy siistinä edes hetken pätkää, vaan pitää vahtia, ettei pandaefekti aktivoidu täydellä teholla juuri silloin, kun pitäisi olla hillityssä ja siistissä meikissä vakuuttavana arvovaltaisen yleisön edessä puhumassa viisaita. Jos tuotteen käyttäytymistä pitää vahtia koko ajan, niin mitä se semmonen on? Käpy palaa! Välittömästi! Tai jo ennen.

Näyttää hyvältä.
Ignooratkaa toi vanha käsi,
kattokaa noita viiruja.


Elämä on välillä niin vaikeeta. Kyl niin pal kärssii saa!

Mutta hei, on minulla yksi iloinenkin juttu kerrottavana!

Palladio High Intensity Herbal Lip Balm pizzazz pink (jonka ostin niin ikään I Love Me -messuilta) on todella hyvä huulituote. Värisävy on aivan täydellinen minun makuuni ja punan laatu erinomainen. Tykkään kovasti! Pelasti päiväni! Montakin päivää!


Tumma marjapuuro.

Tämmöstä tuotekitinää tällä kertaa!

8 kommenttia:

 1. Pitää muistaa Palladio, jos haluaa pandasilmät. :D

  VastaaPoista
 2. Models Own:n luomiväripaletitkaan eivät ole kovin hääppöisiä laadultaan. Liki 25€ euroa maksavalta tuotteelta olisi mielestäni jo lupa jotain odottaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Swatchailin Models Ownin luomivärejäkin messuilla, ja heikko laatu oli kyllä yllätys. 25 eurolla pitäisi tosiaankin saada vastinetta ja kunnolla:)

   Poista
 3. Palladiolla on ihan hyvääkin kamaa. Kuka sitä mahtaa Suomeen tuoda?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä maahantuojaa. Yliopiston Apteekin ego.fi -verkkokaupassa on varsin kattavasti Palladion meikkejä. Muualla en niihin ole törmännyt.

   Poista
 4. Onneksi huulimeikkituote oli hyvä :) Mulla ei hermot kestä yhtään huonoja meikkituotteita, varsinkin huulipunien suhteen ärsyynnyn huonsoti käyttäytyvistä yksilöistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samma här. Huulituote antoi toivoa, että hyviäkin on:)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!