maanantai 26. joulukuuta 2016

Torjuntalista - onko järkee vai ei?

Monilta bloggaajilta löytyy oma himotuslistansa. Mietin pitkään onko minun  mitään järkeä väsätä omaani, koska minulla ei taida olla mitään himotustuotteita ihan listaksi saakka. Eikä halpisrohmulla  taida olla ylitsepääsemättömiä ongelmia haalia edullista kosmetiikkaa.

Tietysti jotkin tuotteet, joita näen varsinkin YouTubessa saattavat herättää minussakin satunnaisia himotuksen häivähdyksiä, mutta en  kuitenkaan halua tilata tuotteita ulkomailta, kun olen tällainen epäluuloinen pelkuri ja hannari. Monet hypetetyt tuotteet on lähes aina tilattava ulkomailta, jollei sitten pääse itse  ihan paikan päälle Sephoraan, Ultaan tai Targetiin.  Toisaalta himotukset tulevat ja menevät, mutta on sentään yksi tuote, joka minun oli ihan pakko saada, niinpä hankin sen ulkomailta no-matter-what eli Shaaanxo Palette (juttua tässä). Siitä jaksan mainita nähtävästi vähän joka välissä, mutta Shaaanxon paletti saa sydämeni läpättämään aina vaan, ja kun harvoin saa mitään tosi ihanaa, niin siitä sitten tulee jauhettua alituiseen. Ehkä tämä tästä rauhoittuu.

Yritän olla kiltti.


YouTubessa näkee usein videoita, joissa tubettaja luettelee pontevasti ja suurieleisesti ne tuotteet, joita hän ei aio hankkia, ei sitten kuuna päivänä. Ajattelinkin tehdä pienimuotoisen ja suorasukaisen torjuntalistani eli joitakin tuotteita, joita en ainakaan aio  hankkia. Mutta niin kuin James Bondkin tietää: Never say never again!

Urban Decay Naked -paletit - niitä tulee YouTubessa joka tuutista ja torvesta ja blogeista myös, minkä vuoksi läkähtymispiste on viittä vaille saavutettu. Sen mitä olen palettien sävyjä nähnyt täältä ruudun takaa, paletit vaikuttavat toistensa toisinnoilta. Värisävyt ovat minun makuuni vähän liian säyseitä ja sameita, sekä toistensa kaltaisia. Paletit ovat myös liian isoja, sävyjä on liikaa, jos siis omistaa kaikki Naked -paletit niin kuin yleensä tuppaa olemaan.  Palettien ulkoasu on aika kömpelö ja kolkko. Minulla tulee palettilootista mieleen kansakouluaikaiset metalliset kynäkotelot. Ja kansakouluaika se vasta kolkkoa olikin. Taitaa olla kansakoulun vika, että torjun Naked-paletit. Siinä se! Sylttytehdas löytyi!Senkin feikki!

Lushin palatuotteet - anteeksi kerettiläisyyteni, mutta Lushin kuukivenmurikat ja jellypurkit eivät vetoa minuun ollenkaan.  Eikös ne kylpypalat ole ainakin meikäläisessä asumiskulttuurissa aika turhia, koska kylpyammeet epäekologisuutensa vuoksi ovat kaiketi suurin piirtein pannassa?  Pullotuotteita vastaan minulla ei sinänsä ole mitään, sen verran jalo ihminen olen.

Kerran pari meinasin mennä Helsingin Asematunnelissa sijaitsevaan Lushin myymälään sivistämään itseäni, mutta jouduin ottamaan takapakkia heti ovelta,  koska tajusin, etten pysty olemaan siinä moninaisten ja voimakkaiden tuoksujen sekamelskassa. Enkä ole edes ihan hirveän nättínokkainen. Lisäksi tavaraa oli myymälässä niin maan perusteellisen läjäpäin, että angstikohtaus olisi ollut ihan siinä ja siinä. Miten niihin tuotteisiin on ikinä mahdollista perehtyä kunnolla? En pystyisi suorittamaan edes lyhyttä oppimäärää Lush-tietoutta. Damn!

Ei kuukiven, vaan Berliinin muurin murikka!

Beauty Blender - en koe sellaista ihmesientä tarvitsevani, koska olen vanhan koulukunnan kehäraakki ja käytän yksinomaan sormiani meikkivoiteiden ja muiden voiteluaineiden levittämiseen. Sormin levittely onnistuu vaikka sokkona ja liikkeellä. Yritin kerran HM:stä ostamallani halvalla kopiolla levittää meikkivoidetta, mutta eihän siitä mitään tullut. Olen hirveän huono kaikkien koordinaatiota vaativien välineiden kanssa, kuten pesäpallomaila, kainalosauvat, hyppynaru ja nyt sitten meikkisieni. Rankkaa!

Beauty Blenderin käytössä koko proseduuri on perin juurin hankala; sienen kastelu ja sopivan kosteaksi puristele, voiteen taatusti aikaa vievä töpöttelytekniikka  ja sitten sienen peseminen erityispesuaineella heti käytön jälkeen ja kuivumaan asettelu omaan telineeseensä. Bakteerikammoisena pelkäisin ihan turtana mahdollisia pöpöpesäkkeitä sienessä.  Hintakin on ihan pilvissä pikkuruiselle superloonipalaselle. Aika korkea kilohinta!

Precision Sponge.8 kommenttia:

 1. Bb:llä meikkipohja levittyy supernopeasti:) Mä käytin ennen sormia tai litteää sientä, mutta olen ihan myyty näistä pullukkasienistä. LUSHin tuoksuun muuten tottuu, kun on hetken myymälässä:D Tää on kyllä mielenkiintoinen idea, mulla on ollut pitkään luonnoksissa kuvat yhdestä hypetetystä tuotteesta, jota en vaan ymmärrä, ja voisin hyvinkin postailla siitä. Mielipide-erot on kiinnostavia eikä kaikkien tarvi onneksi tykätä samoista asioista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin kauan viitsiikö tällaista julkaista, mutta päätin kuitenkin niin tehdä. Kaikki eivät voi tykätä samoista asioista, ja miksei niitä vastakkaisiakin ajatuksia voi ihan rehellisesti tuoda ilmi. Voinhan olla aivan väärässä ja ennakkoluuloinen tms., mutta miksei välillä voi vähän tuulettaa ajatuksia... Ehkä pääsen vielä sinuiksi esim. Beauty Blenderin kanssa. Ihmeitäkin tapahtuu;)

   Olisi kiva lukea mitä itse ajattelet mainitsemastasi hypetetystä tuotteesta mikä se sitten onkaan :D

   Poista
 2. Haha :D Ihan paras listaus, ja olen vieläpä joka kohdassa samaa mieltä kanssasi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heli:D Kiva, jos tykkäsit meikäläisen suoraviivaisesta paasauksesta;)

   Poista
 3. Kuules, samoja kohtia multakin löytyy, en ole päässyt Lushin kanssa sinuiksi, UD ei aiheuta riemunkiljahduksia ( paitsi merkin huulipunat ) ja en jaksa näprätä meikkimunien tai -sienien kanssa niin yhtään :D

  VastaaPoista
 4. Hyviä pontevia mielipiteitä! Ei saippuoille, koska ne klähmääntyy. Beauty Blenderille peukku, tasoittaa meikin tosi nätisti, mutta pitää muistaa pestä, joka on hieman raskasta sekin. Lush on kiva liike, mutta en ns. himoa sieltä mitään. Pitkään olin Nyxiä ja UD:ta vastaan, mutta hiljakseen on alkanut mainonta tehota ja silmät ovat liikkeissä niihin sillä lailla kallellaan. ;)

  Ihanaa päivää Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kiveen kirjoitettua kuin Turun sinappi;)
   Ihanaa päivää, Tiia<3

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!