maanantai 19. joulukuuta 2016

Medik8 - Advanced Night Serum - nuoruuden lähteilläkö?

Aloitin Medik8 Retinol -tuotteiden käytön noin puoli vuotta sitten tutustumalla Medik8 - Advanced Night Serumiin eli A-vitamiiniseerumiin, jota käytetään iltaisin.  Käytin ensin  kevyempää seerumia, jonka retinolipitoisuus on 0,3 %. Retinolin käyttö aloitetaan pikkuhiljaa. Sitä ei voi tuosta noin vaan ruveta käyttämään,  koska A-vitamiinituotteet ovat vahvaa tavaraa ja kaikkien iho ei niitä kestä varsinkaan, jos niitä käytetään ilman totuttelua. Voipi nassu räjähtää ihan punaiseksi.


Tässä se on! Toivo!

A-vitamiiniseerumia käytetään nimenomaan illalla, koska auringonsäteet tekevät siitä hyödyttömän ja voivat muutoinkin tehdä hallaa, joten aurinkosuojavoiteita on syytä käyttää siinä sivussa ja tietysti muutenkin. Käytin seerumia ensin kaksi kertaa viikossa kahden viikon ajan, sitten joka toinen päivä parin viikon ajan, minkä jälkeen siirryin käyttämään sitä joka ilta. Levitin neljä tippaa seerumia iltaisin puhdistuksen jälkeen tasaisesti kasvoille. Levitin kosmetologini neuvosta kaulalle ja  dekolteelle  toiset neljä tippaa. Seerumin päälle laitoin yövoiteen ja joskus vielä sen päälle kasvoöljyä, kunhan muut tuotteet olivat ehtineet kunnolla imeytyä.


Käyttöohjeet on tehty noudatettaviksi!

Käytin 0,3% -seerumia yhden putelin verran, minkä jälkeen siirryin käyttämään Medik8:n keskivahvaa A-vitamiiniseerumia eli 6TR (0,6 %). Proseduuri on ihan sama kuin tuolla kevyemmällä eli käyttö aloitetaan vaiheittain. Annostelu on myös ihan sama eli neljä tippaa kasvoille ja neljä kaulalle ja dekolteelle. Retinol-seerumia on vielä yksi vahvuus eli 1,0 % A-vitamiinia sisältävä balmi. Siihen siirryn jossain vaiheessa.

Medik8.fi -sivuilla kerrotaan Medik8 6 TR seerumista:

"Keskivahva Time Release – A-vitamiiniseerumi
Tehokas, kevyt ja nopeasti imeytyvä A-vitamiiniseerumi, joka uudistaa ihoa yöllä, silloin kun iho on vastaanottavaisimmillaan. Retinol 6TR on keskivahva (0,6%) A-vitamiiniseerumi, joka on suunniteltu aikuisen ihon tarpeisiin. Tuotteen anti-age teho on kliinisesti todistettu. Ajastetun kuljettimen ansiosta A-vitamiini vapautuu iholle asteittain ja uudistaa ihoa koko yön ajan. Tuoreuden ja stabiiliuden varmistamiseksi Retinol 6TR valmistetaan käsin pienerissä. Tuotteen sisältämä E-vitamiini parantaa A-vitamiinin aktiivisuutta, sekä hoitaa ihoa sen antioksidanttisen ominaisuuden vuoksi. Retinol 6TR soveltuu herkälle iholle, sillä se ei sisällä parabeeneja tai muita säilöntäaineita (koostumus on hyvin säilyvä), eikä hajusteita."


Saitko, Erkki, tuosta selvää?

Medik8-tuotteet ovat pitkällisen tieteellisen tuotekehittelyn tulosta. Uskon tieteeseen ja varsinkin siihen, että retinol-tuotteet ovat  minulle oikea ikääntymisenestoarsenaali. Tähän mennessä käyttämistäni kaikista mahdollisista anti age -tuotteista retinol on paras ja toimivin. Pystyn ihan omin silminkin näkemään, että jotain edistystä on tapahtunut. Tunnen, että ikääntymiskello olisi hieman hidastunut tahtia. Pidän kädet ristissä, että kello pysähtyy kokonaan.

Seerumi on pakattu lasiseen pipettipulloon. Tuotetta pullossa on 15 ml. Ostopaikasta riippuen hinta on 50 euron molemmin puolin. Olen ostanut seerumia  tutusta hoitolasta ja ego.fi -nettikaupasta (Yliopiston Apteekin nettikauppa), sekä Ego-myymälästä Vantaan Jumbossa. Tarjousten perässä on menty!

Minulla on testissä pari muutakin Medik8 Retinol -tuotetta, sekä C-vitamiiniseerumi. Niihin en ole vielä ehtinyt kovin syvällisesti perehtyä, koska pääfokuksena ovat olleet seerumit.

Valmistaja: Pangae Laboratories, UK

Onko Medik8-tuotteet sinulle tuttuja?
12 kommenttia:

 1. En ole kuullut tuosta merkistä, mutta kuulostaapa hyvältä. Pitää kokeilla jossain vaiheessa. Mä käytän tällä hetkellä V 10 Plussan hyaluroniseerumia ja olen tykännyt siitä tosi paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katselin V10-seerumeita vähän aika sitten Ego-kaupassa, mutta en vielä niihin tarttunut. Pitäisi kyllä testata nekin, kunhan ehtis:)

   Poista
 2. Tykkään näistä Medik8 A-vitamiinituotteista, koska nämä ovat tarpeeksi hellävaraisia. Itsellä monet kuivattaa liikaa, mutta nämä yhdessä Verso Skincaren kanssa eivät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Versosta olen kokeillut vain joitakin näytteitä. Pitää varmaan tehdä vertailevaa tutkimusta, että saan optimaaliset tuotteet nyt, kun peliä ei vielä ole kokonaan menetetty:D

   Poista
 3. Olen käyttänyt 1 % retinolia, ja aloin käyttämään sitä heti joka päivä. Eikä iho räjähtänyt punaiseksi, mutta mun iho tuntuu kestävän mitä vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä sain kosmetologiltani vielä kädestä pitäen ohjeistukset, että käyttö pitää aloittaa vaiheittain, ja tietenkin tottelin, koska olen kuullut, että voi käydä vähän ikävästi. Ehkä reagointi on yksilöllistä.

   Poista
 4. Retinolin nimeen vannon minäkin ja sitä suosittelen, jos joku multa sattuisi kysymään tehokasta anti-age asiaa :) Medik8:iin pitää kyllä jossain vaiheessa tutustua! Ootko muuten tesatnnut sarjalta mitään yövoidetta tms.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen retinolin kannalta. Sen tehosta anti-age -mielessä on käsittääkseni vankat tieteelliset näytöt. Mulla on nyt testauksessa sarjan retinol-yövoide ja silmänympärysseerumi. Vielä en osaa sanoa niistä sen kummempaa. Sitten joskus...

   Poista
 5. Minä uskon retinolin tehoon! Se ja hyvä suojautuminen auringolta auttaa jo pitkälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Kolmantena on tupakoimattomuus. Tupakka vanhentaa ja rumentaa, sekä tappaa!

   Poista
  2. Kyllä, tupakointi rumentaa :( Hampaat, iho - kaikki kärsii. Ja se haju!!! Se on yksi syy miksi en käy äitini luona kylässä. Hän ja miehensä molemmat polttaa (parvekkeella, luulevat ettei se haittaa mitään) ja mulle tulee siellä aina paha olo. Ja reissun jälkeen kaikki mun vaatteet ja tavarat haisee röökille!

   Poista
  3. Tupakka on sellainen myrkky, että se pitäisi kokonaan kieltää!

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!