torstai 24. marraskuuta 2016

Natura Sibericaa kokeiltu ja viisastuttu hurjasti

Olen viime aikoina melko intensiivisesti käyttänyt Natura Siberican ihonhoitotuotteita, joita olen osteskellut Tallinnan ja Riian matkoillani. Nyt minulla taitaa olla jo kokemuksen syvää rintaääntä sen verran, että kehtaan raottaa sanaista arkkuani Natura Siberican tuotteista.

Pakkaus on lumivalkoinen (melkein).

Ensimmäiseksi sain käytettyä loppuun Natura Siberican Nourishing Facial Maskin (75 ml) aiempi juttu tässä. Se oli eräänlainen väliarviointipostaus, joka pitää edelleenkin kutinsa. Naamio teki ihan instant-vaikutuksen. Se sai ihon tuntumaan todella pehmoiselta ja freessiltä, ikään kuin uudesti syntyneeltä, mutta vaikutus ei tietenkään ole  mikään loppuelämän juttu. Ei yksi tuubi kesää tee. Silti tykkäsin NS:n naamiosta todella paljon ja voisin jopa ostaa uudestaan.

Natura Siberica Snow Cladonia Day Cream (50 ml) SPF15
Natura Siberican päivävoide sisältää Snow Cladoniaa, joka on jonkinlainen jäkäläkasvi (vissiin Siperian tundralta saakka esiin kaivettu). Sillä pitäisi olla ihoa liftaava ja nuorentava vaikutus. Aikamoiset lupaukset. En omakohtaisesti saanut päivävoiteesta sen kummemmin liftausta esille. Voide on kuitenkin kivan kosteuttavaa  ja muistuttaa hieman Simplen  Age-Resisting -päivävoidetta, josta tykkäsin kuin hullu puurosta. NS:n päivävoide on tosin hieman ohuempaa tavaraa, mutta ihan kiva. No, onko kiva sitten hyvä? Kiva on ehkä semi-hyvä eli ihan ookoo. Vai mitä sanot?

Nyt ollaan isosti.

Natura Siberica Snow Cladonia Night Cream (50 ml)
Käytin kerrankin oikeaoppisesti saman sarjan päivä- ja yövoidetta rinnan. Ajattelin testata ihan pienimuotoisesti, onko sillä mitään vaikutusta eli tapahtuuko mitään vastavuoroista jakamista millään muotoa ja täydentävätkö tuotteet todellakin toisiaan. Minusta molemmat voiteet olivat jotensakin samanlaisia. Erikoista kyllä päivävoiteen tekstuuri tuntui hieman paksummalta kuin yövoiteen.  Ihan kelvollisia, mutta liian tavanomaisia, että niitä viitsisi alvariinsa käyttää. En ole havainnut, että luonnonmukaisuus olisi tuonut jotain lisäarvoa. Minusta tavalliset synteettiset voiteet painivat ihan samassa sarjassa Natura Siberican voiteiden kanssa.

Natura Siberica Extra-Firming Night Facial Mask (75 ml)
Natura Siberican ekstrakiinteyttävä yönaamiota käytän pari kertaa viikossa kuten tuoteselosteessa kehoitetaan. Yönaamiossa on  siperialaisia yrttejä, joiden ansiosta ihon pitäisi pehmentyä ja elinvoimaistua.  Yönaamio levittyy mukavasti, kosteuttaa ihan kelvollisesti  ja katoaa yön aikana kuin savuna ilmaan.  Siitä ei jää mitään kalvomaista tai klähmäistä jälkituntua. NS:n ekstrakiinteyttävä kasvonaamio kuuluu kuitenkin sarjaan kiitos-mutta-ei-kiitos. Sillä ei ole ollut sen ihmeempiä kiinteytysvaikutuksia ainakaan silmämääräisesti, mutta jälleen kerran yhden tuubin käyttökokemus on vain yhden tuubin käyttökokemus. Silti, jos naamio olisi oikeasti edes hitusen saanut sitä kiinteytystä aikaiseksi,  voisin antaa sille toisenkin  mahdollisuuden, mutta nyt ei sitten tarvitse vaivautua. Minulle ei ihan riitä, että tuote tuntuu hyvältä, vaan kyllä sen pitää saada jotain aikaiseksikin.

Anti-Age & Extra-Firming.

Natura Siberica Enriched Cleansing Tonic Anti-Age (200 ml)
Natura Siberican puhdistava kasvovesi sisältää mm. siperialaista gingensiä ja mesiangervoa. Kasvovesi on kaikista tähän mennessä käyttämistäni Natura Siberican tuotteista se paras ja mieluisin. Se on jännällä tavalla tuhtia vaikka onkin vettä. Minulla tulee mielleyhtymä sokeriveteen.  Kasvovesi on tiivistä ja rikastetun oloista (niinhän nimikin jo lupaa) nestettä. Minusta NS:n kasvovesi on essence -tyyppinen olematta kuitenkaan ihan essenceä. Se on enemmänkin hoitava tuote kuin puhdistava, mikä on todella hyvä juttu. En muista ennen käyttäneeni näin hoitavaa kasvovettä. Kasvovedestä pojot Siperiaan.

Encore.

Kyllä Siperia opettaa!

12 kommenttia:

 1. Ai vitsit, nyt innostuin tuosta kasvovedestä ja Nourishing Facial Maskista! Jos tulee taas keväällä mentyä Tallinnaan, niin nämä sieltä mukaan :)

  Kiva, kun kirjoittelit näistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Natura Sibericaa saa kyllä Suomestakin joistain nettikaupoista, googlaamalla löytyi ainakin organicstore.fi. Hoksasin senkin vasta jälkikäteen. Hinnat lahden toisella puolen on tietysti himpun verran alemmat. Mulla on vielä pari NS:n tuotetta odottamassa kokeilua, kun tuli niitä hamstrattua jonkin verran;)

   Poista
 2. Oli tosi kiva lukea sun fiiliksiä näistä, brändi on itselle nimeltä tuttu, mutta ei muuten, niin siksi oli niin kiintoisaa. :) Kasvovesi kuulosti tuotteelta josta pitäisin varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvovesi oli yllättävän hyvä:) Nimensä veroinen, ainakin minusta. Samoin kasvonaamio oli todella hyvä, mutta muutoin tuotteet eivät olleet mitenkään ihmeellisiä. Niinhän se tuppaa olemaan, että jotkin tuotteet vaan nousevat toisten yläpuolelle, mutta kaikki on tietysti yksilöllistä.

   Poista
 3. Kasvovedestä sait kiinnostumaan, luulen että mäkin tykkäisin siitä ^_^ Pitää yrittää näitä bongailla jostain, harmi kun näillä ei ole se kaikista helpoin saatavuus :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hokasin myöhemmin, että saa NS:aa joistakin nettikaupoissa Suomestakin. Omani ostin reissuilta lahden takaa ja siellä niitä oli ihan Rimin hyllyillä helposti saatavilla:)

   Poista
 4. Hitsi kun en nyt muista, mutta olen törmännyt johonkin livekauppaan josta näitä voisi ostaa. Toivottavasti myynti laajenisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, olisi kyllä tosi kiva, jos Natura Sibericaa saisi ihan kaupan hyllyltä Suomestakin. Ehkäpä tarjonta laajenee, kun NS on kuitenkin ihan kelpoa ja edullista luonnonkosmetiikkaa. Mulla odottaa seerumijonossa NS:n Beluga Caviar seerumi, josta muistaakseni Tuubitoleranssin Jusu postasi joskus taannoin.

   Poista
 5. En ole käyttänyt Siberican nassutuotteita, mutta kroppatuotteita kylläkin ja tykkään. Suuret peukut aivan ihanista purkkien ulkoasuista ja vielä omaleimaisesta sellaisesta. <3 Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas en ole käyttänyt kroppatuotteita, enkä ole kyllä ollut niistä tietoinenkaan:) NS:n putelit ovat kivan raikkaita ja puhtoisen oloisia<3
   Ihanaa viikonloppua, Tiia<3 Taisi aurinkokin vähän vilahtaa tänään, ainakin näillä selkosilla;)

   Poista
 6. En uskalla käyttää venäläistä kosmetiikkaa. Kuka takaa mitä niissä on tai voiko inceihin luottaa ollenkaan. Venäjä ei ole EU-kosmetiikkalakien alainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikissa NS:n pakkauksissa ja puteleissa on merkintä, että tuotteet on valmistettu EU-alueella (käytännössä kaiketi Virossa) Natura Siberica lisensssillä ISO 9001 ja ISO 22716 standardien mukaan. En usko, että ISO-standardimerkintää saa, jos on epäilys jostain epämääräisestä. Luotan myös siihen, että Virossa valmistettu on turvallista.

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!