maanantai 21. marraskuuta 2016

Artdeco Nude Foundation - hitsin hyvä meikkivoide!


Artdeco edustaa minulle semi-selektiivistä kosmetiikkaa ja käytän Artdecon tuotteita erittäin mielelläni. Tutustuin Artdecoon pari-kolme vuotta sitten tutun kosmetologin kautta ja siitä lähtien olen käyttänyt monia Artdecon  tuotteita. Ostin jokin aika sitten Artdeco Nude Foundation - ultralight, natural finish - drop by drop - meikkivoiteen (sävy neutral 75). Meikkivoide on pakattu tyylikkääseen lasiseen pipettipulloon, josta annostelu sujuu helposti. Minusta pipettipullo on pumppupullon jälkeen paras meikkivoiteelle. Meikkivoidetta putelissa on vain 20 ml meikkivoiteiden normaalin 30 ml:n sijaan. Meikkivoide maksoi 38 euroa, mikä on minulle ihan hintahaitarin yläpäässä. Paljon enempää en kyllä meikkivoiteesta maksaisi.Uutta meikkivoidetta ostaessa minulle käy yleensä niin, että sopivan sävyn löytäminen on silkkaa arpapeliä.  Juttu menee niin, että ihan randomisti myymälän taatusti ihan vääränlaisten keinovalojen loisteessa testailen värisävyä ranteelle. Tuplavirhe! Nyt oli niin onnellinen hetki, että asiantuntija valitsi sävyn ja ihan nappiin meni! Sävy neutral on spot-on oikea sävy minulle.

Pullo on hillityn charmikas.
Artdecon Nude Foundation -meikkivoide  lupaa olevansa 'No Make-up Make-up', mitä se todellakin on. Meikkivoide tuntuu aavistuksen paksuhkolta, kun sitä putelista pipetin kanssa imaisee, mutta iholle se levittyy tosi helposti ja tasaisesti. Pieni määrä riittää loistavasti eli voide on hyvinkin riittoisa 20 ml:stään huolimatta.

Artdecon meikkivoide tekee semi-peittävän  mattapinnan ja pysyy nätin tasaisena kevyen päällyspuuteroinnin kanssa. Päivän mittaan en ole havainnut mitään kakkuefektiä tai  meikkivoiteen kerääntymistä juonteisiin tai meikkivoiteen haihtumista. Toisinaan kasvot kuitenkin aavistuksen verran kiiltävät, mutta eipä kai ole  pomminvarmaa meikkivoidetta olemassakaan varsinkaan, jos tuppaa kasvoja kuumottamaan. Minusta Artdecon meikkivoide on kestosuosikkini Rimmelin Lasting Finishin kanssa ykköspallilla meikkivoiteiden arvoasteikossani.

Onko Artdeco sinulle tuttu merkki? Oletko testannut Artdecon meikkivoiteita?

Onko sinulla meikkivoiteissa jokin kestosuosikki? Olisi kiva kuulla kokemuksista, koska hyviä peittäviä meikkivoiteita ei ole koskaan liikaa!8 kommenttia:

 1. Mulla ei ole yhtä suosikkia, mutta Guerlainilta, Lancômelta ja YSL:ltä sekä Clarinsilta löytyy mainioita, halvemmista Lumenella on monia lemppareita.Itsehän en halua meikkivoiteelta juurikaan peittoa vaan keveyttä ja heleyttää, joten meillä on hieman erilaiset toiveet tämän suhteen. :D Artdecon tuotteet ovat kyllä hinta-laatusuhteeltaan jäätävän hyviä, ainakin kaikki mitä itse olen käyttänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäisi varmaan kokeilla jotain Lumenelta. Blur Foundation taitaa olla monen suosikki, ellen muista väärin. Tähän mennessä en ole löytänyt sieltä sopivaa.

   Poista
 2. Mulla on nyt testissä pari meikkivoidetta, jotka vaikuttavat todella lupaavilta. Yritän muistaa sulle erikseen hihkaista kun on sen aika näkyä blogissa ^_^ Mutta joo, mäkin tykkään todella paljon pipettipulloista, niiden kanssa annostelu on näppärää. Mä arvostan lopputuloksen suhteen tiettyä heleyttä, mutta peittävyyttä. Mutta koostumuksen pitäisi olla ohut! Ja liian heleä ei saa olla, mielummin sellainen samettimaisen heleä :D Ihon rasvoittuvuus kyllä tuo mulla sitten päivän mittaan mukaan lisää hehkua, mutta arvostan sitä ettei meikkivoide kakkuunnu tai haihdu osittain pois ^_^ ( mulla nenän viereiset, suupieliin menevät "ihosyvänteet" ja siitä kohti poskea-alue on jokseenkin tosi kovalla koetuksella, ja siitä mulla meikkipohja kuluu nykyään nopeiten pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Salka:) Seuraan silmä kovana mitä sulla on tulossa meikkivoiderintamalla<3
   Artdecon meikkivoide tekee siloisen, samettimaisen pinnan, eikä yhtään "liian" peittävän oloista lopputulosta. Lopputulos on hyvinkin "no makeup" -tyyppinen. Itse en tykkää yhtään kasvojen kiiltelystä, mutta useimmiten se ei johdu suoranaisesti meikkivoiteesta, vaan käyttäjästä;)

   Poista
 3. Artdecon meikit ovat monella tapaa tuttuja, mutta ei juuri meikkivoidetta. Artdecon meikit ovat ihan mielettömän hyvälaatuisia. Suomessahan niitä ei tosiaan saa, kuin ammattilaispuolelta, mutta vaikka Viron puolelta voi ostaa vaikka Kaubamajasta. Tykkään eli kiitos tästä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Artdecossa on erinomainen hinta-laatu -suhde. Sinänsä harmillista, ettei tuotteita saa kuin hoitoloista, netistä tilaamalla tai ulkomaanreissuilta.

   Poista
 4. Tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta! Pitääpä testata, jos sattuu kohdalle :)

  VastaaPoista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!