maanantai 17. lokakuuta 2016

Shop my stash

Olen nähnyt ulkomaalaisilla, lähinnä amerikkalaisilla, kosmetiikka-YouTube -kanavilla Shop my stash -postauksia, jotka ovat meikäläisten pannuprojektien kaltaisia. Shop my stash tarkoittaa siis, että otetaan tehokäyttöön omista jemmoista joitakin vähemmän käytettyjä  meikkituotteita. Shop my stash on kuitenkin lievempi versio pannuprojektista, koska siinä  tavoitteena ei ole varsinaisesti saada tuotteita kulutettua loppuun, vaan käyttää niitä vähän ahkerammin. Päätin ottaa tehokäyttöön muutaman todella hävettävän vähällä käytöllä olevan meikkituotteen.

Sleek i-Divine luomiväripaletti Original
Sleek i-Divine luomiväripaletti Del Mar Vol. II

Shimmerit ylhäällä ja häröt alhaalla
Ostin Sleekin paletit Citymarketista talvella (kai se oli talvea) heti, kun Sleekin paletteja tuli sinne myyntiin. No, tulipa sitten hieman äkkinäisellä päätöksellä ja rajattomalla luomiväriahneudella ostettua nämä Sleekin paletit. Näistä kahdesta tykkään enemmän Original -paletista, koska sen värit ovat kirkkaat ja käyttökelpoisemmat kuin Del Mar Vol II:n värit, jotka ovat suoraan sanottuna aika häröjä. Ainoa huono puoli ja suuri sellainen Originalissa on se, että kaikki sävyt ovat shimmerisiä (paitsi vasemman ylänurkan musta). Kuten arvata saattaa, ei ihan hirveästi normiarkena tule shimmeriä käytettyä luomilla, vaikka eipä kai shimmereissä sinänsä mitään  ihmeellistä ole. Originalin sävyt ovat aivan ihania koristesävyjä ja sellaisina niitä olen käyttänytkin ja nyt sitten käytän entistä enemmän. Tähtisilmät, here I come.

Del Mar Vol. II:n sävyillä normaalin meikin loihtiminen luomille vaatii aikamoista kekseliäisyyttä, sen verran outoja sävyt ovat. Ihan kivojahan esimerkiksi nuo kelta-oranssit ovat, mutta harvemmin haluan näyttää ihan papukaijalta, vaikka ei kai se niin vaarallista olisi, vaikka Pula-ahon rouvaa esittäisinkin.  Ehkä kaikista vähimmälle käytölle jäänyt (itse asiassa ei koskaan) on oikean alanurkan likaisen harmahtavan ruskea sävy. En ole vielä keksinyt meikkilookkia, johon sen saisin kohtuudella yhdistettyä, mutta nyt luovuutta peliin, niin eiköhän ala löytyä nerokas ratkaisu sillekin. Pigmentti Del Mar Vol. II:ssa on onneksi (no, huh) melko heikko tai nätimmin ilmaistuna ei parhaimmasta päästä, niinpä ihan hirveitä ukulin silmiä ei ole tiedossa. Helpotus itselle ja kanssaihmisille.

Wet n Wild Color Icon poskipuna, sävy Heather Silk
Artdeco poskipuna, sävy 850 ja luomiväri, sävy 95A (luultavasti)

Kanervasilkki ja pelkät numerot
Nyt sitten poskipunaosaston helmet. Wet n Wildin poskipunan sävy on erittäin huomiota herättävän kirkas, hieman ehkä vadelmaan  taittava, ehkä. Olen huono kuvailemaan sävyjä, mutta kuten näkyy varsin kirkas väri on kyseessä. Luomivärin pigmentti on tyrmäävän voimakas. Annostelussa täytyykin olla erityisen varovainen, muuten käy niin, että Petteri Punakuonon nenu jää kakkoseksi valon tuomisessa pimeään. Rohkeana likkana otan WnWn:kin luomivärin käsittelyyn ja ihan heittämällä on pannukin kohta näkyvissä. Ai, epäilettekö?

Artdecon vaaleanpunaista poskipunaa ei ole kovin paljon tullut käytettyä, koska vaaleanpunainen sävy poskilla ei ole suosikkejani. Mutta, kun on sellainen tullut hankittua kokoelmaan, niin täytyyhän sitä käyttääkin, eikä vaan säilyttää. Artdecon luomiväriä olen käyttänyt joskus sisänurkassa ja siihen se sopii oikein hyvin, jos lookkiin muuten istuu. Yritän tehokäyttää sitäkin samalla, kun on tuossa kätevästi hollilla. Artdeco on hyvä meikkimerkki ja ansaitsee päästä varjoista valoon minun meikkimaailmassani.

Nyx Butter Lisptick, sävy Licorice

Ei jäädä nyt tuleen makaamaan,
vaan mennään reippaasti eteenpäin.
Ostin Nyxin huulipunan kolmen huulipunan setissä ja Licorice on ainoa, jota olen jonkin verran käyttänyt, vaikka se aika shokeeraavan tumma onkin. Kaksi muuta sävyä (Pops ja Big Cherry) odottavat vielä pääsyä ihmisten ilmoille. Täytyy kuitenkin ensin saada ne edes ulos pahvipakkauksestaan. Licorice on selvästi syksy- ja talvisävy, joten nyt on otollinen aika ryhtyä sitä käyttämään oikein olan takaa.

Ans' kattoo miten mun käy!


8 kommenttia:

 1. Sleekin paleteissa on kyllä tekemistä! Nostan hattua, jos onnistut.

  VastaaPoista
 2. Mulle ei sovi yhtään pannu tai muutkaan projektit. Jos joku tuote ei päädy ahkeraan käyttöön, niin mulla se tarkoittaa sitä, että valikoimissani on parempia tuotteita, joita käytän mieluummin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sitähän se tarkoittaa. Se on itsetutkiskelun paikka, jos hirveästi jää tuotteita käyttämättä. Minulla ainakin luomivärit on heikko kohta, ja niiden suhteen pitää itseään melkein joka päivä toppuutella;)

   Poista
 3. Haha, Sleekin tuo räikeämpi paletti jäisi multa varmaan vallan käyttämättä :D mä kyllä taas tykkään kulutusprojekteista, itse helposti jumitan niihin muutamiin suosikkeihin, ja muut hyvät jäävät paitsioon. Pitäisi tehdä sellainen meikkien kiertävä varastojärjestelmä, haha xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen yrittänyt kehitellä jonkinlaista kiertosysteemiä, jotta saisin edes suurin piirtein kaikkia luomivärejä käytettyä. Joidenkin täysin hutiostosten suhteen olen kyllä jo luovuttanut. Vielä en ole kumminkaan läheskään optimaalisessa tilanteessa ja tuskinpa koskaan siihen pääsenkään;)

   Poista
 4. Täähän oli kiva. Ihan hullua miten meikit valikoituukin ja monesti sitä jumii vain samoissa ja herkkuja voi olla kasassa vaan jonnin joutavana. Kivaa päivää Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välttääkseni jumittumista yritän kehitellä kiertosysteemiä, jonka avulla pysyisi homma hallussa.
   Kiertosysteemi ei ole vielä aukottomasti onnistunut. Joidenkin meikkien suhteen täytyy vaan pistää itselle ukaasit, että käytäpä noita välillä;)
   Kivaa päivää sinulle, Tiia<3

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!