maanantai 10. lokakuuta 2016

Pixi Nourishing Sleep Mask

Yönaamiot ovat minulle melko uusi juttu. Koska olen nykyisin  erittäin kokeilunhaluinen kosmetiikan suhteen, päätin ottaa yönaamioitakin kokeiluun. Tein  joskus alkukesästä tilauksen Eleven.fi-verkkokauppaan, josta tilasin Pixin heleyttävän puuterin (juttu tässä) ohella Pixi Nourishing Sleep Maskin. Olen käyttänyt Lumenen Bright Now Vitamin C Sleeping Creamiä, mikä ajatukseltaan vastaa yönaamiota. Itseasiassa en juurikaan huomannut eroja Pixin ja Lumenen tuotteiden välillä, mutta keskityn nyt vain Pixin yönaamioon. Kyseessä ei ole varsinaisesti naamio -naamio, siis sellainen jota pidetään aikansa ja sitten pyyhitään tai huuhdotaan pois. Tämän varmaan kaikki tietävätkin. Yönaamio on jonkinlainen vähän tehokkaampi seerumi.

Eleven.fi-sivulta kopioitu tuotekuvaus:
"Pixi Nursing Sleep Mask on ravitseva yönaamio, jonka ylellinen koostumus hoitaa ihoa nukkuessasi. Naamio sisältää runsaasti hedelmistä ja kukista peräisin olevia öljyjä sekä tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa."

Yönaamion ainesosat ovat juuri niitä, jotka vetoavat minuun. Hyaluronihappo etunenässä, vaikka täytyy kyllä myöntää, että vähän on tulossa kyllästymispisteen kaltaista siihen suuntaan. Hyaluronihapon perässä  minua on kuitenkin viety kuin litran mittaa jo aika kauan . Hyaluronihapon lisäksi jojobaöljy on hyvä ainesosa ja olen käyttänyt sitä ihan yksikseenkin.


Pixin yönaamio on koostumukseltaan paksuhkoa voidetta, eikä se juurikaan tuoksu miltään, mikä yllätti minut. Olisin odottanut jotain mietoa hempeää tuoksua, kun tuubikin on tuollainen söpö, mutta ehkäpä hajusteettomuus on ihan passeli ominaisuus yönaamiolle.
Tuubi on päässyt kovassa käytössä vähän kulahtamaan. Naamio levittyy iholle helposti ja jättää jonkin asteisen päällyskerroksen, vaikka levitän voidetta normaalia ohuemman kerroksen verrattu tavalliseen yövoiteeseen. Naamio imeytyy hyvin yön aikana, eikä jätä mitään klähmäistä tunnetta. Mielestäni Pixin yönaamio on aika keskiverto tuote. Toivoin, että olisin aivan lääpälläni siihen, mutta niin ei käynyt. Ei naamiossa silti ole mitään moitittavaa. En ole havainnut silmämääräisesti mitään vaikutuksia, mutta ainahan voi toivoa, että pitkässä juoksussa jotain hyvää ilmenisi. Ihotuntuma ainakin on ihan kiva ja naamio muutenkin laadukkaan oloinen.

Ainetta tuubissa on vähänlaisesti, vain 30 ml. Se on minun kulutustottumuksillani aika hupaa tavaraa ja loppuu alta aikayksikön, vaikka käytän Pixin naamiota vain kerta pari viikossa.
Pixin yönaamio maksoi 27,70 euroa, mikä on minusta aika korkea hinta pikkutuubille. Tuote on valmistettu Koreassa.

Onko sinulla kokemuksia Pixin tuotteista?


8 kommenttia:

 1. Mä en muistini mukaan ole tainnut käyttää mitään Pixin tuotteita, ne kyllä kiinnostavat. Yleensä noissa naamioissa on ainakin se 50ml:ä, mutta usein saattaa olla 75ml:äkin tuotetta, jolloin ne kyllä riittävät tosi kauan, joten aika jännä tuo 30ml:n pakkauskoko, ehkä sillä on saatu pidettyä hinta kurissa sarjalle sopivana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen törmännyt Pixiin YouTuben kautta ja Eleven.fi:stä olen sitä ostanut. 30 milliä on kyllä aika vähän. Tosin ostin juuri yhden meikkivoiteen, jossa onkin vain 20 ml, vaikka yleensä niissä on se 30 ml. Noh, kaipa sekin riittää;)

   Poista
 2. Mulla tuli yönaamiosta heti mieleen korealaiset sleep maskit (tai sleep packit), jotka jätetään yöksi vaikuttamaan. Joten ei yllättänyt, että tämä olikin korealaista alkuperää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennytkään, että sheet maskeja on myös yökäyttöön. Sheet mask yön yli kasvoilla ei tosin tunnu kauhean houkuttelevalta;)

   Poista
 3. Samoilla linjoilla tuon hyaluronihapon kanssa. Oon väsynyt lukemaan siitä ja varsinkin kirjoittamaan siitä :D

  Munkin mielestä 30ml naamion pakkauskooksi on tosi pieni määrä. Naamion hintaan ja määrään nähden kaipaisin hieman laadukkaampia ainesosia tuonne incin alkupäähän, että ostaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oon samaa mieltä. Hyaluronihappoa alkaa tulla jo korvista ulos;)

   Odotin kans Pixin naamiolta vähän enemmän eforttia, mutta loppusuoralla olen kohta sen kanssa, enkä varmaankaan osta toiste.

   Poista
 4. Toisaalta, pienemmän pakkauskoon takia pääsee kokeilemaan nopeammin uusia tuotteita :D Varsinkin, jos tuote ei itsessään ole aiheuttanut suurta tunteiden roihua! En ole vielä kokeillut mitään Pixiltä, se glykolihappoa sisältävä kasvovesi kiinnostaisi, samoin se seerumi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti! Ei olisi ollenkaan kiva, jos tuotteet olisivat liian riittoisia;) Vaihtelunhaluiset vaan suotta turhautuisivat.

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!