torstai 27. lokakuuta 2016

Kelpo kombo Artdeco Volume Supreme Mascara & Lash Booster

Minulla ei ole mitään suosikkiripsivärimerkkiä, vaan kokeilen eri merkkien erilaisia ripsivärejä.  Käytän etupäässä vesiliukoisia ripsivärejä.  En osta mitään kovin kalliita ripsivärejä, koska ripsivärin elinkaari on aika lyhyt.  En odota ripsivärin tekevän mitään ihmeitä. Yleensä lupaukset volyymistä, pituudesta, erottelevuudesta tai muusta  sen kaltaisesta eivät käytännössä pidä paikkaansa tai ainakin melko harvoin. Odotan ripsiväriltä vain, että massa ei ole kauhean paksua, eikä klimppistä, eikä harja ole mikään mollukka.  Kapeaharjaksinen ripsiväri on minulle paras.

Kokeilin hetken aikaa ripsienpidennyksiä, mutta minusta ne olivat vaivalloiset pitää, eikä ne edes näyttäneet minun silmissäni kovin näteiltä. Eikä kukaan muu niitä edes huomannut! Hukkaan menivät!Ripsienpidennykset ovat  kalliita ottaa ja huoltaa,  enkä koe niitä sen arvoisiksi.Ripsivärin hylsy on
todella kaunis,
vai mitä?

Pidän Artdecon ripsiväreistä.  Suurin osa on hyviä. Tämän hetken suosikkini on Artdecon Supreme Volume Mascara. Niinpä, voluumia luvataan. Ripsivärin harja ei ole  pienimmästä päästä, muttei mikään pullonharjakaan. Ripsivärin massa on sopivan semi-ohutta, joten sen saa kivasti asettumaan ripsille. Käytän ripsivärin alla Artdecon Lash Boosteria (valkoista tavaraa) lähinnä tuomaan ripset paremmin esille ja ehkä vähän tuheuttamaankin.  Boosteri ei ole mitenkään välttämätön, mutta ripsiväri asettuu paikoilleen vaivattomammin, kun ripsissä on jonkinlainen primeri. Lash Boosterista tulee sitä volyymia, jos on tullakseen, ei varsinaisesti ripsiväristä itsestään. Olen kokenut tämän  parin erittäin hyväksi komboksi. Ripsiväri pysyy hyvin kuosissaan, ei murustu, ei valahda alaluomille, eikä leviä pois paikoiltaan muutenkaan.Minkälaisista ripsiväreistä sinä pidät? Onko jokin suosikkimerkki ylitse muiden?

6 kommenttia:

 1. Ihana hylsy! Mäkään en odota ripsivärin tekevän ihmeitä. Omat ripseni ovat sen verran harvat, etten todellakaan luule, että ripsiväri pystyy taikomaan uusia ripsiä silmiini. Oma suosikkini on Sensain 38 Volumising-versio, joka pitää taivutuksen ripsissäni, erottelee ja tekee niistä hitusen verran pidemmän ja tuuheamman näköiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni kehuu tuota Sensain ripsaria. Pitäisi varmaan testata se itsekin jossain vaiheessa.

   Poista
 2. No on kyllä ihana hylsy! En odota ripsivärin tekevän ihmeitä, odotan, että pysyy silmissä suttaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hylsy joudutti ostopäätöstä, myönnetään;) Mutta on sen lisäksi myös ihan hyvä tuote.

   Poista
 3. Mun suosikkini on Maybellinen The Rocket, se sinisessä purtilossa oleva. Mun blogin silmämeikkikuvien ripsiin on käytetty sitä ripsaria jo tovin, olisikohan kolmas tai jopa neljäs purtilo jo menossa? Tänään korkkasin messuilta saamani Bohon ripsarin, joka vaikutti ihan ok:lta kamalan kiireisenä aamuna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maybellinen Lash Sensational on yksi, jota olen käyttänyt muutamia kappaleita, mutta Rocketia en ole tainnut kokeilla.

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!