maanantai 5. syyskuuta 2016

Syksyiset huulipunani

Viime kuukausina olen luomivärihurahtamisen lisäksi oireillut pahasti myös huulipunasektorilla. Sehän tarkoittaa tietysti sitä, että olen kasvattanut jonkin verran huulipunakokoelmaani.

Esittelen nyt viime aikaiset huulituoteostokseni. Ne ovat kaikki erittäin edullisia. Ostin ne Pastel Beauty  ja Pretty.fi -verkkokaupoista.

Kaikki uudet huulipunani ovat melko tummia sävyjä minun asteikollani. Lisäksi ne ovat keskenään melko samanlaisia nudehtavia sävyjä. Halusin vastapainoa vaaleanpunaisille ja violeteille huulipunille, joita minulla on entuudestaan eniten. Syksyn tullen perinteisesti siirrytään kaikkeen vähän tummempaan niin vaatetuksessa kuin meikeissäkin. Kesä meni ja sen myötä kirkkaat väri. Kaamosta odotellessa vetäisen minäkin huulet tummiksi.

Rivistössä seisovat vasemmalta oikealle:
L.A. Girl, Jordana, Wet n Wild Ravin Rasin ja Wet n Wild Spiked with Rum

Wet n Wild MegaLast Lip Color Ravin´ Raisin huulipuna  (4,99) ja Wet n Wild MegaLast Lip Color Spiked With Rum huulipuna (4,99)


Wet n Wild on yksi suosikkimeikkimerkeistäni. Rakastan Wet n Wildin luomivärejä, joita minulla on vino pino. Huulipunia minulla oli entuudestaan kaksi, joista olen tykännyt todella paljon. Wet n Wildin MegaLast Lip Color huulipunat ovat erittäin pigmenttisiä. Ne ovat puolimattaisia, hieman satiiniseen kallellaan. Vierastan mattahuulipunia niiden kuivakkaan olemuksen vuoksi. Ne tuppaavat tekemään huuleni kipeiksi, mutta Wet n Wildin MegaLast Lip Colorit ovat sopineet minulle erittäin hyvin.

Molemmat Wet n Wildit pysyvät huulilla erittäin kauan. Ne eivät vaadi erityisemmin hienosäätöä päivän mittaan. Sävy Spiked With Rum on tumma luumun sävy, ja Ravin Raisin enemmän ruskeaan taittava tumma sävy. Tykkään kovasti tästä rommi-rusina -pariskunnasta

Wet n Wildin MegaLast LipColorit on pakattu todella ärsyttäviin hylsyihin. Hylsyt ovat huteria ja läpinäkyvää korkkia on hankala asetella paikoilleen sotkematta sitä huulipunaan. Näin laadukas tuote kuuluisi arvoiseensa pakettiin.

L.A. Girl, Jordana, WnW Ravin Rasin ja WnW Spiked with Rum

L.A. Girl Matte Flat Velvet Lipstick (4,99) ja  Jordana Modern Matte Lipstick (5,99 )


Jordanan mattahuulipunan sävy on Frappuccino ja L.A. Girlin sävy on Snuggle. Hyvin vähän olen käyttänyt mitään mattapunia, kuten tuli jo mainittua. Minulla on ollut sellainen mielikuva, että mattapunat ovat hirveän kuivia ja saavat huulet näyttämään halkeilevilta ja ikävän näköisiltä. Jordanan ja L.A. Girlin mattapunat saivat minut kääntämään kelkkani totaalisesti. Ne tekevät kyllä mattaisen ja erittäin kestävän pinnan, mutta  onnistuvat silti olemaan ihmeen kosteuttavan ja sileän tuntuisia huulilla. Olen iloisesti yllättynyt Jordanan ja L.A. Girlin punien laadusta. 

Jordanan Frappuccino on selvästi rusehtava sävy ja L.A. Girlin Snuggle nude puna-ruskea. Molemmat huulipunat on pakattu aika laadukkaisiin hylsyihin. Hylsyt ovat tukevan oloisia ja avaamis- ja sulkemismekanismi on jämäkkä. Aivan toista maata kuin kiikkerät Wet n Wildit.

Nämähän sopisivat kaveriksi Nyxin Full Throttle
Color Riot luomiväreille!
Vilkaisepa kuvaa tästä.

Ostin myös kolme huultenrajauskynää:

L.A. Girl Lipliner sävy Mauve (2,99)

Seppälä huultenrajauskynä sävy 04 Red Drama (3,95)

Jordana Lipliner sävy 07 Nude Pink (3,49)

Jordanan huultenrajauskynän aines on erittäin pehmeää. Kynän kärki katkeaa helposti, vaikka kuinka varovasti sitä käyttäisi. Teroittimelle tulee käyttöä. Muut kynät sen sijaan toimivat paljon paremmin. L.A. Girlin pigmentti on himpun verran hailakampaa kuin  kahdessa muussa. Seppälän kynä on hieman kovempi kuin muut, muttei onneksi raavi huulia pahemmin. Laatu on yllättävän hyvä. Tykkään Seppälän kynän tummanpunaisesta sävystä.

L.A. Girl - Seppälä - Jordana


Sama järjestys kuin yllä.

Onko tullut käytettyä näitä meikkimerkkejä? Mitä tykkäät mattahuulipunista?

12 kommenttia:

 1. Niin kauniita syksyn sävyjä ja huulipuniahan ei koskaan naisilla voi olla liikaa. :) Taitaa täällä sama päteä myös tuoksuihin ja kynsilakkoihin. <3 Kivaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olen ihan samaa mieltä. Maksimimäärää ei ole, eikä tule;)

   Kivaa päivää sinullekin <3

   Poista
 2. Seppälän rajauskynän sävy on huikea, näyttäisi varmaan upealta huulilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä se näyttää paljon paremmalta huulilla kuin käsivarressa;)

   Poista
 3. Syksyllä punasävyt menee kyllä rusehtavampaan suuntaan. Löysin Lorealilta ihanan rusehtavan marjaisan sävyisen huulikiillon, johon olen aivan ihastunut, vaikken kiilloista pitkään aikaan välittänytkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole oikein koskaan ollut huulikiiltojen käyttäjä. En vaan tykkää käyttää niitä. Huulipunat ja huulirasvat, siinä ne:)

   Poista
 4. Voih. Täällä yksi huulipunafriikki ilmoittautuu. Yleensä omistan noin 70 huulipunaa ja yllätys, yllätys monet aika samaa sävyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mullakin tuppaa olemaan huulipunat suurin piirtein samaa sävyä, paitsi nyt kun intouduin rusehtavampaan suuntaan. Vaaleanpunaiset ja lilat, ne on mun vakiosävyt:)

   Poista
 5. Näitä merkkejä en ole käyttänyt! Tykkään niistä mattapunista, jotka eivät pahoinpitele huulia tai halkeile ärsyttävästi :D Mutta noin muuten huulipunat ovat lähellä sydäntäni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ennen juurikaan käyttänyt mattapunia. Ne tuntuivat minusta jo ajatuksena oudolta, koska ajattelen, että huulissahan pitää olla myös jonkin verran kiiltoa. Lisäksi kuivat huulet tuntuvat jo ajatuksena puistattavalta, kun olen huulirasva-addiktikin vielä. Onneksi löysin mattapunia, jotka ovat mattaisia ilman kuivakkuutta. Ugh, olen puhunut.

   Poista
 6. En ole näitä merkkejä käyttänyt, mutta mattapunat on olleet kyllä viime aikoina muuten tosi paljon käytössä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen pikkuhiljaa päässyt mattapunien makuun:)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!