torstai 22. syyskuuta 2016

Riian matkan ostokset

Kävin jokin aika sitten työmatkalla Riiassa, Latviassa. Vaikka aika haipakkaa oli työjuttujen kanssa, löytyi onneksi pieni aikaikkuna myös ostoksille eli meitsin maailmassa se tarkoittaa kosmetiikkaostoksia*. Muutama työkaverikin innostui palopuheistani ja lähti mukaan shoppailemaan. Suuntasimme Drogas -nimiseen kempparipuotiin, jossa myydään lähinnä markettikosmetiikka ja senhän perään minä olen. Etsin erityisesti Natura Siberican tuotteita, koska ihastuin merkin kasvonaamioon melkein koko sydämestäni (juttu tässä). Natura Sibericaa oli tarjolla ihan kivasti, samoin kuin EO Laboratories -merkkistä venäläistä luonnonkosmetiikkaa. Sattumoisin ostin myös latvialaisen luonnonkosmetiikkamerkin eli Bio2Youn yhden tuotteen kokeeksi. Minusta on näemmä kovaa vauhtia tulossa jonkun sortin hang around -luonnonkosmetiikkaintoilija.  Kuten arvata saattaa, tälläkin kertaa mennään anti-age -merkeissä. Ja samaa rataa mennään varmaan hamaan tappiin saakka.

Vieri vieressä toinen toisestaan turvaa hakien


Bio2You Natural Anti-Ageing Serum (15 ml)
Seerumi sisältää kärsämöä (engl. yarrow; mitä lieneekään, toivottavasti jotain oikein hyvää), aloe veraa, C-vitamiinia, panthenolia, hyaluronihappoa ja tyrniä. Seerumissa ei ole alkoholia, väriaineita, eikä eläinperäisiä ainesosia.

Natura Siberica Snow Cladonia Day Cream (50 ml) SPF15
Ostin aiemmin saman sarjan yövoiteen. Snow Cladonialla (eli jonkinlainen jäkäläkasvi on kyseessä) on ihoa liftaava ja nuorentava vaikutus.  Paree olla!

Natura Siberica Beluga Caviar Revitalizing Face Serum (50 ml)
Jassoo, tuotetietojen mukaan seerumin päävaikuttaja on kaviaariuute, joka sisältää paljon proteiinia ja aminohappoja. Niillä  pitäisi olla suotuisa vaikutus ihon ryppyjen silottumiseen ja ihon pehmentymiseen. Seerumi ei sisällä parabeeneja, silikoonia, synteettisiä väriaineita, glykolia, eikä mineraaliöljyjä.

Natura Siberica Extra-Firming Night Facial Mask (75 ml)
Natura Siberican kiinteyttävä yönaamio sopii kaikille ihotyypeille. Sen ainesosat ovat siperialaisia yrttejä, joilla on ihoa pehmentävä ja elvyttävä vaikutus. Yönaamio ei sisällä parabeeneja, silikoonia, synteettisiä väriaineita, synteettisiä hajusteita, glykolia, eikä mineraaliöljyjä. Eli suurin piirtein sama ei-litania kuin edellisissäkin.

EO Laboratories Night Facial Cream Serum Anti-Age (50 ml)
EOS:n seerumivoide sisältää kofeiinia (tjaah, taitaa olla mukana aineenvaihduntaa vilkastuttavan vaikutuksensa vuoksi), vehnänalkioöljyä, sheavoita ja hyaluronihappoa. Elikäs ikääntymistä vastustetaan näidenkin avulla.

Natura Siberica Enriched Cleansing Tonic Anti-Age (200 ml)
Natura Siberican puhdistava kasvovesi sisältää mm. siperialaista gingensiä ja mesiangervoa. Gingensjuurtahan käytettiin rohdosvalmisteena ennen vanhaan paljonkin  sen nuorentavan ja virkistävän vaikutuksen vuoksi. En tiedä onko enää kovassa huudossa. Toivotaan, että ulkoisestikin käytettynä tepsii ihoa nuorentavasti ja tekee muutenkin viriilin vaikutelman.

Seerumit maksoivat tietysti eniten, mutta kuitenkin alle 20 euroa per kapita, mikä on mielestäni sopuhinta (toivottavasti) hyvistä ja laadukkaista tuotteista. Muut tuotteet olivat 5 ja 10 euron välillä.


Onko näissä jotain sinulle tuttuja tuotteita?


* Kyllähän minä ukkelillekin jotain ostin. En ole ihan paatunut. Vielä. Ukkeli sai selektiivistä kosmetiikkaa!

6 kommenttia:

 1. Bio2youlta ole käyttänyt jotain seerumia, mutta en muista oliko se tuo sama. Natura Siberican tuotteita en ole kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bio2You on mulle ihan uusi merkki. Odotukset on korkealla:)

   Poista
 2. Sikäli jos Bio2you-seerumissa viitataan siankärsämöön, niin sillähän on esim. tulehduksia parantava vaikutus, vilkastuttaa pintaverenkiertoa jne :) Yksittäisenä ainesosana haisee aika kamalalle. Kirjoitin joskus postauksen siankärsämö-kukkaisvedestä :D

  Siellähän vilahti tuttu NS:n seerumi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi kun toivoa, että siankärsämö skulaa hyvin hajulla tai ilman. Tarkoitus pyhittäköön keinot, silloin tällöin;)

   Luen mieluusti sun asiantuntevia postauksia:D

   Poista
 3. En ole mitää näistä kokeillut, mutta tuo Bio2Youn seerumi alkoi erityisesti kiinnostaa! Jään odottamaan jos teet näistä joskus arviointipostauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta teen:) Voi olla, että menee hetken aikaa ennen kuin pääsen näihin käsiksi, kun varsinkin seerumiosastolla jonon pää on jossain...over there... ;)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!