torstai 8. syyskuuta 2016

Pikkuostoksia

Viime viikolla tein muutaman heräteostoksen. Ihan muuten vaan.Simple meikinpoistoliinat - tuplapakkaus

Urheiluvälinekauppa XXL:stä bongasin ihan yllättäen Simplen meikinpoistoliinoja ja peräti tuplapakkauksessa! En ollut uskoa silmiäni, mutta siihen ne oli laitettu ihan kulkureitille lähelle kassoja. Good one! Minun puolestani XXL voisi ihan hyvin ottaa valikoimiinsa enemmänkin Simplen tuotteita, ettei niitä tarvitsisi metsästää tai tilata vieraista  maista.
Pirkka Argan jalkavoide (150 ml)

Citymarketissa oli kaikki Pirkka-tuotteet merkkipäivän kunniaksi huikeassa -10% alennuksessa. Huomasin ilokseni, että Pirkka Argan -sarjasta löytyy myös jalkavoide ja kun olin juuri silloin jalkavoiteen tarpeessa, ostin sen oitis. Olen käyttänyt aiemmin joitakin Pirkka Argan-sarjan tuotteita. Vartalovoiteesta tykkäsin, mutta muutoin Argan -sarjan tuotteet ovat jääneet yhteen kokeilukertaan. Pitäisi varmaan ottaa kertauskurssi Argan-tuotteista.Rimmel Fix & Protect Makeup Primer (30 ml)

Citymarketissa oli myös Rimmelin tuotteet -30 % alennuksessa. Etsiskelin lemppariani, punakorkkista Rimmel Lasting Finish -meikkivoidetta, mutta sitä ei tietysti ollut lainkaan meidän lähi-CM:ssä. Ajattelinpa sitten testata Fix & Protect primerin, jota en ole ennen käyttänyt. Primerissa on SPF25, mikä on hyvä juttu, jos nyt vielä sattuisi joutumaan aurinkoon.Cailap häivytyssivellin

Tokmannille on tullut myyntiin Cailapin uutuussiveltimiä, joista on ollut juttua ainakin Ostolakossa -blogissa. Ostin häivytyssiveltimen, koska se tuntui houkuttelevan eniten ja tarvitsen uutta häivytyssivellintä...ostan vain tarpeeseen...en koskaan muuten. On kiva verrata miten tämä uusi malli vetää vertoja vanhemman mallisille  Cailapin siveltimille, joita minulla on muutama. Uusi sivellinsarja on väritykseltään todella elegantin tyylikäs ja sivellin tuntuu hyvältä jo kuivaharjoittelussa eli ilmahäivyttelyssä.


Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo

Ostin myös Artdeco-hovihankkijaltani Artdecon vedenkestävän luomivärikynän sävyssä  62 . Kynää voi käyttää myös rajauksiin. Kynän päässä on kätevästi myös teroitin. En voinut vastustaa turkoosia väriä.  Turkoosi menee hyvin   yhteen nykyisen meikkitrendini kanssa eli kirkkaita ja räiskyviä värejä, joista ukkelini kommentoi, että ohhoh, onpa...tuota...vähän erilaista!

7 kommenttia:

 1. Oletko testannut Pirkan Argan-naamiota? Naamiot tulee hauskasti yksittäispakattuina ja niiden päälle kaadetaan mukana tulevaa nestettä, jonka jälkeen naamio "turpoaa" käyttövalmiiksi. Ne on kivan raikastavia naamioita :)

  VastaaPoista
 2. Cailapin uusi häivytyssivellen näyttää tosi kivalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki uudet Cailapin siveltimet vaikuttivat tosi kivoilta, mutta ostin nyt vain tuon yhden. Maltoin olla rohmuamatta enempää:)

   Poista
 3. Ei muuten yhtään huonompi veto XXL-kaupan pitää kosmetiikkaa valikoimissaan, kun joskus mainoslehtistä selailin kiinnitin huomion siihen, että kosmetiikkaa ko. kaupasta saa :D Toki valikoima on varmasti suppea, mutta silti :) Mä himoitsen Cailapilta sellaista harjamaista sivellintä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole huomannut XXL:n mainoslehtiä lukea, kun en ole kovin urheilullinen. Nyt pitää kyllä olla tarkkana, jos sieltä löytyisi jatkossa kivoja kosmetiikkajuttusia:)

   Poista
 4. En ole kokeillut Argan -naamiota. Nyt kun mainitsit, niin muistuu mieleen, että katselin niitä silloin, kun tulivat markkinoille, mutta sen tullut kokeilleeksi silloin. Pitääpä tutkia tarkemmin, kun vaikuttavat aika mielenkiintoisilta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on siis Maijan kommenttiin vastaus;)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!