torstai 29. syyskuuta 2016

Mizon hyaluronihapposeerumi

Olen seerumien sarjatestaaja. Etsiskelen jatkuvasti uusia seerumeita ja tietysti anti-age -meiningillä.  Kokeilen eri merkkien seerumeita peräkanaa rinnakkain ja lomittain, ja sitten siirryn aina seuraavaan ja seuraavaan uhriin. Elän jonkinlaisessa seerumioravanpyörässä.  Eikä ole pelkoa, että seerumit maailmasta kesken loppuisivat! Minulla on  tavoite ja haave, että löydän takuuvarman  anti-age -seerumin, jonka kanssa ratsastan auringonlaskuun ja olemme happily ever after. No, olen edelleenkin lonely rider.

Kävin kesällä haalintareissulla Tallinnassa. Tein reissustani haalintapostauksen, kas tässä. Ostin silloin Mizonin kollageeniseerumin, jota en ole vielä ehtinyt käyttää, koska Mizonin hyaluronihapposeerumi oli tällä kerta testijonon kärkisijoilla. Palaan kollageeniseerumiin sitten myöhemmin.

Pullo on sulosöpöläisen vaaleansininen!

Ostin Mizonin hyaluronihaapposeerumin  eräällä toisella haalintareissulla Kaubamajasta niin ikään testatakseni olisiko siitä minulle loppuiän kumppani. Mizon on korealainen merkki, mikä on lupaus hyvästä laadusta ja toimivuudesta.


Seerumi on pakattu pipettipulloon, mistä on helppo annostella pari-kolme tippaa (rehellisyyden nimessä tunnustan, että niin pieni määrä ei riitä meitsin käyttötottumuksilla yhtikäs mihinkään. Niinpä, kun tämä postaus tulee tuutista ulos, seerumi on jo long-gone!) . Seerumi on veden väristä ja muutenkin ensituntumaltaan vesimäistä. Kun taputtelen seerumin  kasvoille, niin kotvasen päästä se on jo imeytynyt ja tehnyt ihon siloisen ja pehmeän tuntuiseksi.  Inci-listan perusteella hyaluronihappoa  näyttäisi olla verrattain paljon, koska se on toisena inci-listassa heti veden jälkeen. Inci-lista on aika pitkä, mutta en tarkemmin osaa arvioida onko se hyvä vai huono asia.  Ei nuo ainesosat kai ihan huonoimmasta päästä ole?

Mizonin hyaluronihapposeerumi tuntuu varsin miellyttävältä, hoitavalta ja raikkaalta, mutta en huomaa sen  tehneen  mitään ihmeitä anti-age -mielessä. Yksi pullo  on kuitenkin aika pieni otos, jos meinaa hidastaa ikääntymiskelloa.  Aion kuitenkin seuraavalla Kaubamaja-reissulla katsastaa lisää Mizonin tarjontaa, koska tähän mennessä käyttämäni tuotteet ovat osoittautuneet hyviksi. Hinnaltaan Mizonin tuotteet ovat myös suhteellisen edullisia verrattuna moneen länsimaiseen vastineisiinsa. Hinnat ovat siinä 20 euron molemmin puolin.

Minkälaisista seerumeista sinä pidät?


Toinenkin kuva vaaleansinisestä ihanuudesta!


6 kommenttia:

 1. Hauskaa, että Virosta saa korealaista kosmetiikkaa ihan hyllystä. Mulla on muuten tämä tuote toivelistalla Ebayssä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta:) Virossa ollaan meitä edellä monessakin asiassa. Se mitä täällä pitää tilata netistä, on siellä ostettavissa kaupan hyllyltä. Ehkä Citymarket muuttaa konseptiaan totaalisesti ja kohta on meilläkin entistä enemmän saatavilla kosmetiikkaa ison maailman malliin. Ei sitä koskaan tiedä;)

   Poista
 2. Jotenkin ihan toi pullo, väri tuo jo hymyn huulille. Hyaluronihapposeerumit kyllä toimii aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on todella söpö ja hellyttävä:) Panen toivoni seerumeihin:D

   Poista
 3. Käytin tätä pullollisen parisen vuotta sitten. Tämä teki kyllä sen mitä hyaluronihapposeerumilta odotinkin. Voisin käyttää toisenkin pullollisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että tepsi:) Seuraavaksi sitten kollageeniseerumi ja joitakin muitakin... ;)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!