torstai 15. syyskuuta 2016

Kivat pikku luomiväripaletit

Minulla on monia sellaisia pikkuisia luomiväripaletteja, joihin olen aivan lääpälläni. Wet n Wild on minun luomivärimaailmani ykkönen aina ja ikuisesti, jollei toisin määrätä.

Olen viime aikoina kääntynyt aika usein pikkupalettien puoleen. Ne ovat niin kätevän kokoisia kuljettaa mukana ja muutenkin näppäriä. Kerron kolmesta tämän hetken suosikistani. Wet n Wildin ja Elfin paletit ostin Pretty.fi:stä ja Lumenen paletin Citymarketista jostain poistolaarista, mikä vähän ihmetytti, koska olen sittemmin nähnyt niitä normimyynnissä. Hinnat pyörivät 5-10 euron paikkeilla.

Olen tykästynyt vihreään väriin, jota ennen suorastaan kammosin. Vasta vanhemmalla iällä olen oppinut meikkaamaan monipuolisemmin ja keskittyneemmin ja sen  myötä löytänyt uudestaan monta muutakin väriä. Kolmesta viime aikojen suosikkipaleteistani on kaksi vihreäpainotteista.


Wet n Wild  - Elf - LumeneWet n Wildin trio Cool as a Cucumber ja Elfin pikkunelikko Rio De Janeiro. Nämä kaksi palettia ovat vieneet sydämeni. Kummassakin on erinomainen pigmentti ja värit ovat taivaallisen ihania. Gorgeous!

WnW:n trion kaikki värit ovat puolimattaisia vai sanottaisiinko satiinisia. Alin väri on minun silmissäni sammaleenvihreä, upean tumma ja intensiivinen. Keskimmäinen erittäin tumma lila näyttää äkkiä katsottuna ruskealta, mutta kun sitä levittää luomille, upea tumma lila, syvä ja ainutlaatuinen väri tulee esille. Se sopii aivan loistavasti yhteen vihreän kanssa. Ylintä vaalean vihreää en ole kovin paljon käyttänyt, hieman kokeillut, mutta en koe sitä mitenkään ihmeelliseksi. En laittaisi sitä kulmaluulle, kuten paletissa ohjeistetaan. Hailakka vihreä kulmaluulla, häh? Kaksi muuta ovat aivan napakymppejä!

Elfin paletin kaksi alinta vihertävää sävyä taas ovat hieman hillitympiä oliivinvihreähköjä sävyjä.  Aivan superupeita hiukan shimmerisiä sävyjä. Kaksi ylintä oranssi-beigen-keltaisen sävyistä väriä ovat myös kauniita ja täydentävät vihreää todella kivasti. Nelikon väreillä saa silmiinsä todella Rion meininkiä. Värit näyttävät pannulla paljon säyseämmiltä kuin luomilla. Elfin pikkunelikosta löytyy muitakin värikombinaatioita, mutta yritän pitää intoni kurissa ja olla hamstraamatta koko valikoimaa. Nyt olen itselleni tiukkana. Toivottavasti.

WnW:n ja Elfin paletit ovat pakkauksina täysiä rimpuloita. Siitä huolimatta ne ovat säilyneet ehjinä ja sehän on pääasia.

Lumenen nelikossa Sandy Island Hohtavaa hiekkaa minua viehättää erityisesti yläkulman punainen väri, joka on aika erikoinen tapaus. Välillä se näyttää vivahtavan oranssiin, ja välillä vaaleanpunaiseen. En osaa määritellä tarkemmin miksi tätä väriä tituleeraisi. Minun silmissäni se on jonkinlainen duochrome, vaikka ei se oikeasti tietenkään ole sellainen. Kun sen yhdistää paletin ruskeisiin sävyihin, saa todella kivan ja hillitysti näyttävän lookin. Punainen sävy esimerkiksi sisänurkassa tekee meikkiin pikantin säväyksen.

En erityisemmin pidä Lumenen luomiväreistä, koska  ne eivät ole minun mielestäni kovin hyvälaatuisia ja värivalikoima on aika mitäänsanomaton. Anteeksi, kun puhun näin rumia. Mutta tämä nelikko (ja varmaan muutkin saman sarjan nelikot) on todella hyvä. Pigmenttiä on riittävästi, värit pysyvät paikoillaan hyvällä pohjustamisella loistavasti ja ovat helppoja häivyttää. Tykkään Lumenen nelikosta aivan hemmetisti.

Kaikki swatchit yhdellä kertaa!
(Noin paksuun käteen kyllä mahtuu mitä vaan.)

Mitä sinun luomivärisyksyysi kuuluu?


10 kommenttia:

 1. Lumenessa on aivan ihanat sävyt. Poistettaiskohan noita Lumenen tuotteita joissakin paikoissa jo uuden ilmeen tieltä? Lumehan siis vaihtaa täysin tuotteidensa ulkoasun ihan lähiaikoina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaisi tosiaan siltä, että Lumenella on jokin exit-plan meneillään, kun meikkituotteita on aika usein alennuksessa tai poistolaareissa. Kiva, että ulkoasu uudistuu, olisi jo sen aikakin;)

   Poista
 2. Pienet luomiväripaletit ovat tosiaan siitä hyviä, että ne on helppo ottaa matkalle mukaan. Mulla ei ole ollut pitkään aikaan Lumenen luomivärejä, koska ne ovat olleet aika huonoja. Pitäisi taas testata pitkästä aikaa. Wet N' Wildin pikkupaletti näyttää hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä Lumenen luomiväreistä. En ole viitsinyt niitä edes yrittää käyttää, mutta kun löysin ko. paletin melkein puoli-ilmaiseksi, ajattelin antaa Lumenelle vielä yhden mahdollisuuden. Nelikko ei ollut pöllömpi tapaus:)

   Poista
 3. Mulla on just tuo Lumenen paletti, mutta jostain syystä se on jäänyt tosi vähälle käytölle, enkä itseasiassa tiedä missä paletti on nyt :D. Hyvä juttu tosiaan, että pakkaukset uudistuu, koska minusta Lumenen neljän värin paletit olivat jotenkin kömpelön isoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti uudistuu muutakin kuin pakkaukset. Luomivärien laadussa olisin myös parannettavaa. Tai sitten on vaan sattuman kauppaa, miten ne mallaa itse kunkin luomille:)

   Poista
 4. Lumenen tuotteita käytän muuten aikalailla ja pidänkin niistä, mutta luomiväreistä olen samaa mieltä kuin sinä.
  Jospa tosiaan laatukin nyt parantuisi uudistuksen myötä koska mielelläänhän sitä kotimaista ostaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Mielelläni liputtaisin Lumenen puolesta, niinpä toivon, että uudistus tuo tullessaan pelkkää hyvää. Lumene on ainakin kovasti kehittänyt kasvojenhoitotuotteita, ehkäpä se poikii myös meikkipuolelle samanlaista nostetta.

   Poista
 5. Mä niin jumitan tietyissä sävyissä, että vastaan luomivärisyksyyni kuuluvan NYXin persikkakultaa :D Haluaisin tykätä vihreästä, mutta en vaan osaa sitä käyttää :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Persikkakulta, vau. Enpä ole sellaisesta sävystä kuullutkaan. Kuulostaa aivan upealta:D

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!